root012 191 Napisano Maj 30, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, sinisa66 je napisao: Zdravo druze,imam Nexusa 500cc (isti agregati) i skoro sam imao slican problem.Upalim na 1600 obrtaja i onda ode na 2500.Resenje je bilo u ciscenju klapne gasa,nista nije dirano drugo nikakvi senzori kako mi je Majstor rekao.Evo od pocetka sezone radi kao sat (da kucnem u drvo). Pocni odatle jer je i najeftinije resenje.Pozdrav S Hvala druze, evo za koji dan cu da ga sredjujem pa javljam kako je proslo, nadam se da ce ciscenje klapne gasa resiti problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16381 Napisano Maj 31, 2019 Integrisan, 9414 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo ocisti i vrati, nasadni torex (E4) nemoj dirati, obrtaji zagrejanog motra trebaju biti na 1.5krpm. Pre nego vratis sve na svoje mesto, okreni kuciste f. vazduha naopako, uslikaj i okaci sliku da vidim nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10337 Napisano Maj 31, 2019 Drug član, 2006 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je strom kod mene,otisao je atlantic kod Vlade. Nek te sa srecom sluzi. Pa da se vidimo na nekoj maxi voznji. A evo i jedna slika bivsi i sadasnji motor Strom je onaj o kojem si pricao kad smo se zadesili zajedno kod Darka? Pancevo, nije vozen dugo... ?Neka je sa srecom obojci!Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 32 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da,to je taj strom. Bili videli,majstor dare dao zeleno svetlo i motor kupljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Maj 31, 2019 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Satelis je napisao: Samo ocisti i vrati, nasadni torex (E4) nemoj dirati, obrtaji zagrejanog motra trebaju biti na 1.5krpm. Pre nego vratis sve na svoje mesto, okreni kuciste f. vazduha naopako, uslikaj i okaci sliku da vidim nesto. Evo ugrabio sam vreme i odmah proverio filter evo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16381 Napisano Maj 31, 2019 Integrisan, 9414 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pogrešno si me razumeo, slika kućišta f. vazduha....ta velika cela kutija sa donje strane a filter inače zameni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Maj 31, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da vas pitam nesto. Na mojoj AA500 a i na nekim drugim skuterima koje voze moji drugari isto od 500cc dešava se da se motor zatrese, to jeste vibrira od 20-30 na sat a pre toga i posle toga nista. Interesuje me do čega je to. A sve je vecinom novo stavljeno oko motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Jun 3, 2019 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo druze, i kod mene se javljalo tresenja na malim brzinama tj pri kretanju,tako sam i kupio Nexusa .Reseno je zamenom rolera koji su bili osteceni videlo se golim okom,doduse zamenio sam ceo variomat malossijevim multivarom 2000 i vibracija je nestala ali mislim da je bilo do istrosenih rolera.Znaci nisam majstor samo kazem iz iskustva pa ako pomogne bice mi drago. Pozdrav S. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanko11 0 Napisano Jun 4, 2019 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ako nije nista strasno moze i da saceka dok ne menjam kais pa cu i to ali sam skoro otvarao i pogledao rolnice nisu bile lose skoro nove a mozda je i los kvalitet u svakom slucaju hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1262 Napisano Jun 8, 2019 BJB Maxi scooter club, 1685 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana treba garazu da cistim, imam nesto plastika od atlantic classic. Ako nekom nesto treba, nek salje PP. POKLANJAM! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 908 Napisano Jun 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2091 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Зар није Алекса све покупио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11702 Napisano Jun 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Plastike nisam pipnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jun 13, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Potreban senzor brzine, ima li ko sta da moze da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Jun 13, 2019 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16381 Napisano Jul 29, 2019 Integrisan, 9414 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ispred 23 fali 1 ili ti 123.182km predjena do sada + AA je uvezen, tako da je pitanje da nije i veca km. Ex Aleksov.... sadasnji Nidzin at uradjen servis sredjen CVT zamenjen kais i rolnice Malossi (26g) Danas ce dobiti nov akumulator i samo gasss 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,nemam ler gas na atlantiku 500,upalim ga sa malim gasom i radi dobro ali se ugasi kad vratim gas,mala pomoć,šta radiditi,hvala unapredSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16381 Napisano Septembar 30, 2019 Integrisan, 9414 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan TPS (klapna gasa) na ciscenje, provera filter vazduha, prover kucista f. vazduha, provera bobine-kabla-lule i svecice, provera punjenja, provera napona-akumulatora-klema-osiguraca kod akumulatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano Septembar 30, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan TPS (klapna gasa) na ciscenje, provera filter vazduha, prover kucista f. vazduha, provera bobine-kabla-lule i svecice, provera punjenja, provera napona-akumulatora-klema-osiguraca kod akumulatora.Kleme očišćene,spojevi na automatu alnasera bili oksidirali,i to sam očistio,svećicu nisam gledao dve sezone,klapnu gasa nikad čistio,filter zamenjen na početku sezone,punjenje odlično,hvala puno na savetuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxi man 0 Napisano Octobar 30, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1050RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne gde mogu da kupim cajger za apriliu atlantic 500 classic 2002? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Octobar 30, 2019 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene, imam tablu o km novu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxi man 0 Napisano Octobar 31, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1050RT Prijavi odgovor kao problematičan Dacu vam moj kontakt telefon da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Octobar 31, 2019 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano Novembar 7, 2019 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,mogu li namestiti amortizere od birgmana 650 na atlantic 500 2002 godSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5663 Napisano Novembar 7, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6085 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mozes. Za nijansu su kraci i moras razbusiti rupe sa gornje ili donje strane, nisam siguran. Ja sam ugradio na moj Atlantic i Aleksa svojevremeno na svoj. Razlika - drast'cna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorance 1 Napisano Februar 16, 2020 U prolazu, 50 postova Motocikl: APRILIA ATLANTIC 500 Prijavi odgovor kao problematičan STIGLE NOVE ČARAPE ZA ATLANTIKA Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...