Djuxy 1752 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sine Dragane, pa gde nebesko plavi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu sine Dragane, pa gde nebesko plavi . Morao sam, da nas ima raznih boja a ne da dominira samo jedna . Hvala Satelis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Draganče, ajde malo detalja...čiji je mali bio, godište, km... Znaš da nas sve zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je bio Zbog njega sam se zaljubiškao u Atlantic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo u dvoristu poznatog nam Vizirdzije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan tri bambija za fanky-ja :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam napisao u caffeu BRACO MI PRSOSMO!!i tu spasa neeemaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 21, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast dragane!neka te dobro sluzi! sad bacio pogled na oglase, pa ovi nisu normalni koliko traze za atlantike!!!!!!!!!!!preko 2000e???auuuuuuuuuuu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Što reče fanky, od Vizirdzije ( Ivan-vizir nas član) Prešao 30000 km ,2002god. ima povišen dodanti vizir, par ogrebotina (nista strašno) , nisam ga nesto mnogo vozio al lepo ide. Na leru je nemiran pa moram klapnu da ocistim, ostalo je sve ok. Pa da priupitam, jel tu klapnu lako očistiti i doći do nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan PitaNS sve lepo opisao i objasnio u LINKU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E moliću vas da od sada i kolegu jašete za sivo sedište i gay boju!!! Dragane svaka čast, dobro došao u azurni klan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Е стварно то сиво седиште ми никако не иде са бојом .Баш сам јуче размишљао о томе,мислим да ти је то следеће што би требало да промениш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Februar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Đoka, sad nemam pare još i za to. Ali pre Alpa možda i uspem da sredim to... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan E moliću vas da od sada i kolegu jašete za sivo sedište i gay boju!!! Dragane svaka čast, dobro došao u azurni klan! Za to jahanje mogu da dobiju samo ovo A za azurni klan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11568 Napisano Februar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da ga vidim, dugo nisam video azurni AA..sve neki sivi, crveni.. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako vec izgleda danas Atlantic E sad skinuo sam termostat (il bese ovo termodavac ) da li je to taj sa boljkom il je menjan? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je termodavač. I on zna da zeza - proveri ga. Termostat se nalazi na dekli pumpe za vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, hvala. Sutra cu da potrazim taj i da ga skinem, da vidimo koji je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Februar 24, 2013 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ocistio klapnu, vratio na motor? Kako radi na leru? I meni Bugi nemiran na leru, pa da znam sta da mu radim Sta da radimo kad nam je "odlicno" gorivo u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos vratio jer hocu da pretresem komplet sve. Juce sam pravio alat da bih mogao odvrnuti sraf i videti kakve su rolnice i zvona. Stanje rolnica je lose, kais je dobar al nemam pojma ko je proizvodjac. kvacilo sa paknovima je dobro, i tu sam se malo pomucio dok sam odvrnuo sraf (jeb ga kad nemam pneumatski odvijac) E sad ne znam da li da rastavljam kvacilo il je dovoljno samo da ga izduvam sa kompresorom (nesto me mrzi da i to rasklapam). Koje mi rolnice preporucujete, jel bolje uzeti malo lakse i da li se sa laksim gubi ono podrhtavanje pri startu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 24, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Rolnice preporucujem Mallosi 26 grama,ja sam ih stavio i super rade!!! A sto se tresenja pri startu tice kad izduvas to sve kompresorom trebalo bi da nestane!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti je po natpisu kais ATHENA,a sto se kvacila tice uzmi neku 1000 vodenu smirglu i samo skini onaj deo koji se usijao na paknovima kvacila.(ja sam tako resio problem podrhtavanja pri kretanju na bugiju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo bese termostat( misli na to sa zicom, ne cep od ulja)? Ako je to, onda mogu ga promeniti kad budem malo vozio pa vidim kako se ponasa jer mu je lako prici. Da li je mnogo tesko skinuti i promeniti sajlu gasa, posto ne jednoj sajli su pukle dve zicice pa ne znam da li da ostavim tako ili da krenem sa rasutranjem prednjeg dela Skinuo sam i svecicu i crna je bila, jel se steluju ventili na njemu i koji zazor treba da bude? Ps: ako smaram sa pitanjima slobodno kazite ne ce se ljutim, al reko mozda jos nekome zatreba pa da turim i slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ono na prvoj slici je koliko znam davač pritiska ulja. Termostat sam ti napisao gde se nalazi na tvom motoru. Ventili ser šteluju naravno, čini mi se da su moji štelovani na 20 - 20 (usis - izduv). Sajlu nije problem promenuti ako imaš strpljenja i vremena... JEsi li promenio ulje i filtere na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...