Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Negde gore izmedju poklopca i tocka krece i sliva se dole ispod poklopca ...kad sednes na skuter sa tvoje leve strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaci trag silazi sa desne strane same masine i ide do zadnjeg levog coska poklopca prenosa(kad sednes na motor).(izgleda mi kao ulje na slici)pogledaj crevca koja ulaze u fiter za vazduh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga malishan sa ove razdaljine trebalo bi da je ovo cevce koje dolazi sa desne strane gledano sa stanovista vozaca, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Laki_90 Jel znas od cega je iscurelo, jesi provalio? Nadam se da nije nista ozbiljno.... Jel zna neko mozda, koja dva osiguraca da stavim, koje jacine, ona dva sto stoje u kutiji kod akumulatora? Citam u manualu koji sam dobio uz motor oba su po 30A a na netu gledam neki manual, pise 30A i 20A ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 5, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se bacam na detaljan pregled i brisanje....naram se da cu da provalim okle je ulje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1777 Napisano Januar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1520 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan @Dadinho, ako sam dobro skapirao uputstvo za Classic-a tu stoje tri osigurača : 30A (od akumulatora ka regleru) 20A (ventilator, instr. tablu...) i još jedan rezervni od 30A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 6, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se bacam na detaljan pregled i brisanje....naram se da cu da provalim okle je ulje... Jao.....jos uvek se smejem svom slobodno mogu reci KRETENIZMU....naime....upravo sam pregledao makinu i "ulje" o kome sam pricao ustvari nije ulje vec kiselina iz akumulatora od 45a koji je stojao ispod sedista iz razloga sto regler ne puni kako treba i dok ne stigne novi, motor je trebao da stoji a to mi se bas i nije sviDZalo....kiselina je curela kroz onu rupicu ispod sedista i pravo na samu ivicu plastike i slivalo se onako kako je na slici.... P.S. preko akumulatora od 45a sam palio sa kablovima....nisam direkt povezao da ne pomislite da sam tolika gluperda.... Ispao sam pglu za medalju.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti dobro je :) što kaže naš narod sve je dobro što se dobro svrši :) . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti dobro je :) što kaže naš narod sve je dobro što se dobro svrši :) . super,najbolji moguci ishod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy Da, bas ta dva. Izgleda da je i meni regler u pitanju, cim je bio sprzen ovaj jedan osigurac... :S Laki Koji se regler narucio, Joskin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 7, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da, Joskin...60 eurica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16315 Napisano Januar 10, 2013 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bese mi danas Laki u posetu, AA se malko prehladio a i kako ne bi kad ga voza po ovoj ladnoci stigao Joskin regler pa da ga zamenim, pocinjem od stop lampi kada se podigne sediste, unutra gledano blize stopaljkama nalaze se 2 plasticna srafa ( odvija se rukom ) gornji deo zadnjeg blatobrana i z. blatobran, iza amblema aprilia nalazi se gregler regler drze 2 srafa 6mm koja odvijam i eto ga vani Joskin regler treba povezati na postojacu instalaciju, nije princip izdzekaj - udzekaj koristim fabr. dzek (1) reglera za povezivanje kako bi vratio na "fabriku" busim rupe na regleru kako bi ga vratio na mesto ( burgija 7mm ) spakovano nazad namotaje takodje treba povezati lemilica, kalaj, izolir traka pakujem instalaciju nazad i proveravam dzek ( 2 ) od namotaja, sve OK nalazi se sa desne strane iznad auspuha, ovako izgleda Upalio, proverio punjenje sa i bez opterecenja, akumulator morace se zameniti Bacam pogled na transmsiju, skidam drzac leve noge suvozaca krstastim srafcigerom skidam poklopac ( 1 ) takodje treba skinuti poklopac ( 2 ) transmisija je tu, ne moze se pohvaliti ono sto sam zatekao ( puno je prasine, sitnog peska i zamasceno ) semerinzi su dobri, roler se cuje ( sistav zvuk, slicno kao kod alternatora na automobilu ) kais dobar, ovde se moze videti koliko je crno kvacilo, lamele takodje dobre nije strasno, delovi sutra idu na ciscenje, podmazivanje i pakovanje nazad Laki generalno gledano skuter je dobar 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dare kao Salvador Dali, samo sto umesto kista Dare kao osnovni alat koristi dizalicu, i tad se desava umetnost . . . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je sam bog poslao da nam sve ovako u sitna crevca objasni!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ga je sam bog poslao da nam sve ovako u sitna crevca objasni!!! I jos sve to praceno sa foto materijalnom! Bravo Dare!) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16315 Napisano Januar 11, 2013 Integrisan, 9387 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Danas se pozabavio ciscenjem Lakievog AA sredjivanje rolera ( nalazi se izmedju variomata i kvacila ) pranje, skinuti osigurac izvadio lezaj ( oznaka 6301L8 TNT ) otvorio obe strane zastite lezaja malo tovatne masti i zatvorio, roler spasen ocistio kanal u koji ulazi i vratio na mesto evo kakav tanak sloj ostavlja Mobilova mast gramaza rolnice e sad, nesto se pojavilo nakon ciscenja sto nikako ne valja, neko je kontra stavio rolnice ( ne sve ) sto je prouzrokovalo debelim "oziljkom" na spoljnim zidovima variomata gde nalezu rolnice, morace zamena istog. Probao sam da ih stavim kako treba i kada se upali agregat dolazi do cangrljanja u radu tako da sam skinuo i vratio kako je bilo treba povesti racuna kako se montiraju rolnice da ne bi doslo do negativnog ishoda. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan SEX ON THE BEACH & GANGNAM STYLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Januar 11, 2013 Skuteras, 3714 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li neko ovaj http://www.polovniautomobili.com/oglas2158582/aprilia_atlantic_500/ ? Da nije to onaj sto je bio samo kostur, dugo stajao u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja se secam da je pre 2-3 meseca bio isti takav tacnije bas taj u oglasima....cini mi se da mi je malko veca cena bila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5202 Napisano Januar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6057 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Men' se čini da je ovo "friško krečena" makina... Nema vizir, nema bočne oznake Atlantic, repnu oznaku aprilia a i crne plastike su tretirane, dal' bamperom ili nekim mazalima. NEšto mi i cena sumLJiva... jbm li ga, ovo je samo prvi utisak sa fotki. Dok se ne vidi uživo - nema 'leba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Januar 12, 2013 Skuteras, 3714 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste farban ceo, ali bas me briga, i ja sam farbao moj. On kaze da nije lupan nego estetike radi. Svakako bih isao da pogledam. Treba neku kombinaciju da pravim. Jedino sto se plasim da ce otici pre nego sto odem da vidim, bas je povoljno. Ne ide mi se po snegu, ne mogu da probam lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5202 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6057 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako neko zna da proba po snegu to si ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2126 Napisano Januar 12, 2013 Skuteras, 3714 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ono ima i toga. A bas bih voleo sa njim da se prikljucim druzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11680 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jesu njemu ono obrtaji zakucani na 1000 iako nije ni na kontaktu? Cini mi se da je tu nesto naopako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan bio je bez vizira ali u paracinu,i bio je citav ...sada je u negotinu sa krivom viljuskom (zvao ga poznanik) kada sam ga ja zvao nije mu radio regler,e sta je sada veliki je znak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...