plazma 0 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam oglase za Strom-a, nasao sam jedan interesantan. http://www.polovniautomobili.com/oglas1280676/suzuki_vstrom_dl_650/ da li mi neko nesto moze reci oo ovom oglasu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LazaXS 15 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan prodavac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plazma 0 Napisano Avgust 31, 2011 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodavac? moze i o prodavcu ako znas nesto.... interesuje me kakav je motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan evo ti tema koja se bavi ovim modelom Suzukija, tu su ljudi naveli svoja iskustva sa njim http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/19624-dl650-v-strom-2003-i-noviji/page__pid__1088050#entry1088050 a sto se tice ovog konkretnog primerka, mozda neko drugi nesto ima da kaze... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda odlicno! Brine jedino lokacija, posto je "majstor Tale" cuveni folirant... Ako ga je doticni servisirao svih ovih 20.000km na satu, racunaj da je motor potrosen kako da je presao 120.000km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta da servisra do 20000km što bi moglo da ga upropasti.prvi problem je na 24000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Septembar 1, 2011 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan koji prvi problem na 24000 ne razumem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan SteloVanje ventila...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Septembar 1, 2011 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan e baš to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 1, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sto bi to bio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem ako imaš pedantnog majstora koji je pročitao servisni priručnik i ispoštuje isti .Ako si siguran da znaš takvog gospodina molim te da nam ga predstaviš. P.S. tzv.majstor mora da poseduje set pločica za ovu operaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 1, 2012 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem ako imaš pedantnog majstora koji je pročitao servisni priručnik i ispoštuje isti .Ako si siguran da znaš takvog gospodina molim te da nam ga predstaviš. P.S. tzv.majstor mora da poseduje set pločica za ovu operaciju. Takav kod nas ne postoji! Ja sam presao 36500 i nisam nista stelovao, da mi brljaju po motoru. A ni jedan nema softver da ga poveze na racunar! I jos jedno iskustvo, drugar je hteo da steluje ventile na Varaderu na 24kkm i otisao kod majstora i ovaj mu rekao A gde si video da neko steluje ventile na Japancu na toliko km!? On je negde u francuskoj uradio to ili negde drugde na zapadu! A sto rece Aspirinikus ne verujem daneko ima set pločica za ovu operaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan joca profimoto podešava ventile. meni je prekontrolisao na 24.000 km na DL 1000 i sve je bilo u granicama tolerancije, pa ništa nije dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sviram ja gitaru onako za društvo ali ne zovem se muzičar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem ako imaš pedantnog majstora koji je pročitao servisni priručnik i ispoštuje isti .Ako si siguran da znaš takvog gospodina molim te da nam ga predstaviš. P.S. tzv.majstor mora da poseduje set pločica za ovu operaciju. Takav kod nas ne postoji! Ja sam presao 36500 i nisam nista stelovao, da mi brljaju po motoru. A ni jedan nema softver da ga poveze na racunar! I jos jedno iskustvo, drugar je hteo da steluje ventile na Varaderu na 24kkm i otisao kod majstora i ovaj mu rekao A gde si video da neko steluje ventile na Japancu na toliko km!? On je negde u francuskoj uradio to ili negde drugde na zapadu! A sto rece Aspirinikus ne verujem daneko ima set pločica za ovu operaciju! Atila u Horgosu sve to ima i radi perfektno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 1, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sviram ja gitaru onako za društvo ali ne zovem se muzičar ako aludiraš na jocinu stručnost, podeli svoja iskustva i pomozi ostalim kolegama na forumu! ja sam tamo servisirao moj motor 0 - 30.000 km prema specifikaciji redovnog održavanja iz servisne knjižice i uputstva za rukovanje i imam pozitivno iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...