Guest gasa Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan znaci intresuje me Full Face kaciga do nekih 15.000 dinara Zelim da cujem vase misljenje koje su najbolje u klasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 11, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan HJC ZF9, oko 12500, probao sam, bruka od kacige, a i svi ovde je hvale.Moj glas za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 11, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan HJC ZF9, oko 12500, probao sam, bruka od kacige, a i svi ovde je hvale.Moj glas za nju. To ili Suomy Explorer, vidi sta ti bolje pase glavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...