Zeljko85 44 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle nije ni pad bio u pitanju, vozio se po selu i stao nezgodno sam spustio nogu i okliznuo se na travu, dakle motor sam samo spustio nikakve posledice nema..radio je i ja sam ga ugasio na dugme, vratio kontakt, podigao motor i nije hteo da upali, jednostavno ne daje nikakve znake, sva sreca te sam bio blizu kuce, sta mislite sta moze da mu bude? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori? Ako jesu onda navrti rucicu od gasa do kraja i "kresni" 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Avgust 31, 2011 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nije mi skroz jasno, nemas struju uopste, ili ima struje i samo vergla i nece da upali? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Avgust 31, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno si zaboravio da vratis " Kill switch " 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...