Jump to content

Moto Zajednica

Jutros (31.08.2011) - Borska ulica, Beograd - udes

Recommended Posts

• Duh Bez Sekire, 1037 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250

Jutros kad sam prolazio na posao, na Borskoj ulici, tamo gde su dve trake u pravcu Banjice bila je saobraćajka u kojoj je učestvovao i motociklista. Udes se dogodio otprilike na istom mestu gde je pre neki dan kolega sa KLR-om udario u banderu. Ovoga puta u pitanju je zeleni kawasaki R tipa. Policija je već stigla, vozač motora (pretpostavljam) stajao je tu na trotoaru (momak je držao kacigu u rukama), motor je stajao na nogarama uspravljen u krajnjoj desnoj traci u pravcu ka Banjici i na prvi pogled, nije mi delovalo da je neka veća šteta na motoru. E sad, supruga kaže da je na pešačkom koji se tu nalazi videla žensku baletanku ili kako se to već zove, tako da se nadam da momak nije pokupio pešaka...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

HM nista nisam cuo, a to mi je donekle kraj. Sinoc je kod Maxija na Kanarevom bio sudar automobilima, a pre neko vece su se trkali ortaci klinci kolima takodje i ovaj je krivinu kod okretnice 94 skoro ispravio , udario u prodavnicu i razvalio auto i sebe. Vadili su ga pola sata vatrogasci. Ortak mu je povredjen takodje kao i devojka,lakse, koja je sedela pozadi. Luda je sreca sto tada nikoga nije bilo ispred trafike tj te prodavnice kao sto obicno jesu i da nije bilo pesaka. Bilo bi mrtvih. A tu nikada za ovih 40 godina nisu postavili radar.

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison T150

Ja sam bas bio na miljakovcu to vece kad je bio udes kod slona. Posle toga neko vreme stajala saobracajna patrola na uglu Vareske i Borske, dal su trazili nekog ne znam. Vidim od auto nije ostalo nista...

Ja sam bas bio na miljakovcu to vece kad je bio udes kod slona. Posle toga neko vreme stajala saobracajna patrola na uglu Vareske i Borske, dal su trazili nekog ne znam. Vidim od auto nije ostalo nista...

Mnogo jaka prodavnica...Po svim "pravilima" gradnje auto je trebao proci kroz prodavnicu. Ova je napravljena od metalnih profila.

• Svrati ponekad, 147 postova

Cuo sam za taj sudar sa autom: http://www.salonautomobila.rs/saobracajna-nesreca-na-miljakovcu/2164/

Inace, vidi se na slici, Honda civic VTI, 1.6 - 160ks, opaka masina..

Vise nije...

Inace, vozac je prosao sa polomljenim butnim kostima, rebrom koje se zabolo u slezinu pa su istu i izvadili, polomljena vilica i obe jagodicne kosti. Suvozac dve ogrebotine i osoba sa zadnjeg sedista samo malo ugruvana. Nisu bili vezani. Izjava pandura... Da su bili vezani, popucali bi im vratovi.

Kako god... Neka se oni oporave, i da vise ne jure po gradu. Ako je moralo da se desi, neka se sve zavrsi na tome.

• Podržavam 1

Inace, vozac je prosao sa polomljenim butnim kostima, rebrom koje se zabolo u slezinu pa su istu i izvadili, polomljena vilica i obe jagodicne kosti. Suvozac dve ogrebotine i osoba sa zadnjeg sedista samo malo ugruvana. Nisu bili vezani. Izjava pandura... Da su bili vezani, popucali bi im vratovi.

Kako god... Neka se oni oporave, i da vise ne jure po gradu. Ako je moralo da se desi, neka se sve zavrsi na tome.

Nije mi jasno uopste kako suvozac ima dve ogrebotine. Auto je upravo na njegovoj strani smrskan. A informacije koje ljudi plasiraju (prva je gazdarica male pekare, odmah sutradan)je da je vozac umro na putu za bolnicu, a neki dan mi neko rece da su momku sekli noge u nadi da ce mu spasiti zivot, ali da nisu uspeli....strasno, kako god da se uzme.

Suvozac je ispao iz automobila sto ga je verovatno spasilo.

Upravo tako...

Inace, znam burazera momka koji je vozio.

Prosto neverovatno. da nije ispao bio bi samleven. Vanja, znas li kako je momak koji je vozio?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja