glajdinger 0 Napisano Februar 21, 2006 U prolazu, 3 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Necu da baksuziram ali i to se desava.Kad si blizu garaze,nema problema.Ali,ako ti je dan krenuo naopako a ti to neznas,a nalazis se sa svojom makinom negde gde nema ko da ti pomogne,sta da radis?Dali traziti spas u kukanju ili u SPREJU ZA UNUTRASNJE LEPLJENJE GUME? -Dali je lepak sprej efikasan kod tubeles guma? Tu ocekujem pozitivan odgovor -dali je sprej lepak efikasan kod tockova koji imaju unutrasnju gumu? U tom slucaju nebi rekao da moze da mi pomogne sprej.Mozda gresim,ali bi voleo da mi neko ko je :roll: koristio :roll: sprej objasni. Samo da se zna kod mene su tockovi sa unutrasnjim gumama. :biker: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 21, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto si zaje*o u ritualu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Februar 22, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sprej za gumu sam izprobao na TUBELEZ gumi i mora da kazem da mi je pomogao da dodjem do vulkanizera.Na spreju pise da je namenjen samo za kracu relaciju,to jeste do prve radijonice.Za tockove sa unutrasnjom gumom nije namenjen!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 22, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan E bas sam hteo da pitamza taj sprej, jel to prvo ubrizgas preko ventila pa naknadno pumpas gumu ili sadrzina boce nabije pritisak ili...? P.S. Znam da je sigurno jeftinije od ostavljanja motora u nedodjiji, ali koliko to otprilike kosta? (red velicina... ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 23, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je najbolja kombinacija poneti jedan kratak pleh-sraf u kombinaciji sa nekim sprejem ili pumpom. Kad nabijes gumu na neki shit, lepo uvrnes sraf u rupu i napumpas gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je najbolja kombinacija poneti jedan kratak pleh-sraf u kombinaciji sa nekim sprejem ili pumpom. Kad nabijes gumu na neki shit' date=' lepo uvrnes sraf u rupu i napumpas gumu.[/quote'] Stara fora ali jos uvijek pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja 0 Napisano Februar 23, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sprej napumpa gumu,naravno da ne moze da napravi pritisak od 2 ili 3 atmosfere ali moze da se vozi bez ikakvog problema. Cena spreja se krece negde oko 10,-Eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...