Alex74 841 Napisano Avgust 29, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde bi kod nas mogao da se kupi novcanik sa lancem i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan pa kontaqm na svakom skupu na onim tezgama...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti su ti bezveze. Uzmi obican dobar kozni novcanik i kroz njega probusi rupu i protni privezak. kroz privezak protni jedan kraj davilice za kuce a drugi kraj sa drugim priveskom vezi za gajku. Nema sanse da te pokradu. Osim u Autobusu GPS-a onda samo prebacim u prednji dzep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Avgust 29, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan video sam takav novcanik u army shopu u sarajevskoj.. poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Imas u prodavnici ODBRANA Vasina ulica, nije veliki,nije kozni ima lanac firma MILTEC i kostao je tipa oko 600 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan TC Ušće - Medness, ili njihova druga radnja u Eurocentru - Makedonska ul, a moguće da ima i u Boardshop-u u Prizrenskoj. Taj fazon furaju skejteri, uglavnom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 841 Napisano Avgust 29, 2011 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 350 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je to bajkerski novcanik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i u Modss69, u onoj ulici gde je pozoriste Dadov, prva paralelna sa Beogradskom kada krenes niz Bulevar ka Terazijama. Njihova marka je "Otadzbina", pa mozda ima i neki Otadzbina novcanik. Mozda i Felix ima tako nesto, I sprate, TC Sremska. Ja imam takav novcanik i samo da znas da je dosta mali,ne praktican i nema mesta za sitnis. Cak, pitanje je moze li i LK da stane. Ja sam svoj dobio iz USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam takav novcanik kozni s lancem kupio sam ga na moto susretu za 1500 din i skroz je ok staje taman u zadnji dzep farmerica .U poslednje vreme je nesto prazniji to mu je jedina mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je to bajkerski novcanik? Ti novčanici, po nameni, nisu deklarisani kao skejterski nego ih prave skejterske firme poput Wans-a, Bilabong-a itd. Ja to nisam viđala po prodavnicama moto opreme nego sam ih jedino u ovim radnjama videla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Izmislili su ih Metalci ili Pankeri da im ne bi ispadali novcanici u shutci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobFalc 0 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Mozes kod Bojana, ima sjajne stvari http://www.facebook.com/media/albums/?id=138673676192135 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan TC Ušće - Medness, ili njihova druga radnja u Eurocentru - Makedonska ul, a moguće da ima i u Boardshop-u u Prizrenskoj. Taj fazon furaju skejteri, uglavnom... Ja sam mislio da je to bajkerski novcanik? Ti novčanici, po nameni, nisu deklarisani kao skejterski nego ih prave skejterske firme poput Wans-a, Bilabong-a itd. Ja to nisam viđala po prodavnicama moto opreme nego sam ih jedino u ovim radnjama videla. ajd mala korekcija, nadam se da mi neces zameriti. tih novcanika ima u radnjama koje si spomenula, ali su precenjeni i vecina njih nije posebno upotrebljivo(mislim na samu velicinu i kolicinu stvari koje staju u njega). k'o sto rece bigbad, pankeri i metalci su ih nosili medju prvima, pa se to dalje prenosilo na sve i svasta, upsut su i skejt kompanije pokupile. i da, za pisanje Vans-a, nije potrebno W. cini mi se da i dalje ima u felix-u, a mislim da sam ih video u biker house-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...