Jump to content

Moto Zajednica

Novcanik?

Recommended Posts

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Ma ti su ti bezveze. Uzmi obican dobar kozni novcanik i kroz njega probusi rupu i protni privezak. kroz privezak protni jedan kraj davilice za kuce a drugi kraj sa drugim priveskom vezi za gajku. Nema sanse da te pokradu. Osim u Autobusu GPS-a onda samo prebacim u prednji dzep :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: R6

TC Ušće - Medness, ili njihova druga radnja u Eurocentru - Makedonska ul, a moguće da ima i u Boardshop-u u Prizrenskoj. Taj fazon furaju skejteri, uglavnom... :zdravo:

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Pogledaj i u Modss69, u onoj ulici gde je pozoriste Dadov, prva paralelna sa Beogradskom kada krenes niz Bulevar ka Terazijama. Njihova marka je "Otadzbina", pa mozda ima i neki Otadzbina novcanik.

Mozda i Felix ima tako nesto, I sprate, TC Sremska.

Ja imam takav novcanik i samo da znas da je dosta mali,ne praktican i nema mesta za sitnis. Cak, pitanje je moze li i LK da stane. Ja sam svoj dobio iz USA. :neznam:

• U prolazu, 37 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 900

Imam takav novcanik kozni s lancem kupio sam ga na moto susretu za 1500 din i skroz je ok staje taman u zadnji dzep farmerica .U poslednje vreme je nesto prazniji to mu je jedina mana.

• Svrati ponekad, 283 postova
  • Motocikl: R6

Ja sam mislio da je to bajkerski novcanik? :stabre:

Ti novčanici, po nameni, nisu deklarisani kao skejterski nego ih prave skejterske firme poput Wans-a, Bilabong-a itd. Ja to nisam viđala po prodavnicama moto opreme nego sam ih jedino u ovim radnjama videla.

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09

TC Ušće - Medness, ili njihova druga radnja u Eurocentru - Makedonska ul, a moguće da ima i u Boardshop-u u Prizrenskoj. Taj fazon furaju skejteri, uglavnom... :zdravo:

Ja sam mislio da je to bajkerski novcanik? :stabre:

Ti novčanici, po nameni, nisu deklarisani kao skejterski nego ih prave skejterske firme poput Wans-a, Bilabong-a itd. Ja to nisam viđala po prodavnicama moto opreme nego sam ih jedino u ovim radnjama videla.

ajd mala korekcija, nadam se da mi neces zameriti. tih novcanika ima u radnjama koje si spomenula, ali su precenjeni i vecina njih nije posebno upotrebljivo(mislim na samu velicinu i kolicinu stvari koje staju u njega). k'o sto rece bigbad, pankeri i metalci su ih nosili medju prvima, pa se to dalje prenosilo na sve i svasta, upsut su i skejt kompanije pokupile. i da, za pisanje Vans-a, nije potrebno W. :)

cini mi se da i dalje ima u felix-u, a mislim da sam ih video u biker house-u.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja