mirceta 1 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Имам лепу понуду за један руски мотор марке ВАСХОД 3м 175. Интересује ме мишљење и искуства о овом мотору као и другим Руским моторима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bjezi glavom bez obzira! Jel znas kakvi su ruski automobili??? E motocikli su im 15 puta gori!!! Nisam ja imao vec drugar i dok sam se ja slatko navozao sa MZ-ejcem on se slatko nagurao Vashoda!!! Motor bio sa 500 kilometara na satu,tj kao nov,uzeli ga od nekog dede za nikakve pare ali... Moj savet ZAOBIDJI!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem osobu koja je pokvarila sasvim novog Dukatija 998 sa 526 km na satu a poznajem i dosta njih koji su se poprilicno navozali na Vashodima . Hocu reci , zavisi kako vozis ili i odrzavas , tako i traje . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bjezi glavom bez obzira! Jel znas kakvi su ruski automobili??? E motocikli su im 15 puta gori!!! Nisam ja imao vec drugar i dok sam se ja slatko navozao sa MZ-ejcem on se slatko nagurao Vashoda!!! Motor bio sa 500 kilometara na satu,tj kao nov,uzeli ga od nekog dede za nikakve pare ali... Moj savet ZAOBIDJI!!! Evo ja cu da te demantujem svojom Ladom starom, 31. godinu sa nesto vise od 400,000km na satu. Bilo je problema u periodu inflacije, inace, uvek je radila i obisli smo celu ex YU bez problema. Nikada nisu bili losi automobili, postojali su samo vlasnici nistaci. Tu sudbinu nose i ostale masine poput MZ-a, Trabanta i sl. Nije se odrzavalo, kupovalo se ono najjeftinije i najgore po fazonu, to je MZ, njemu ne treba dobro ulje, ne trebaju dobre gume... Gde to vodi? Taj Voshod i nije toliko los, mozda ces imati neke stvari da regulises, nastelujes sa vremena na vreme, ali kada skontas masinu, vozis se lepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema o ruskim motorima: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45583-%d1%81%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%be-%d0%b2-%d1%81%d1%81%d1%81%d1%80-%d0%bc%d0%be%d1%82%d0%be%d1%86%d0%b8%d0%ba%d0%bb%d0%b8-%d0%b8%d0%b6-%d0%b7%d0%b8%d0%b4-%d0%bc%d0%bc%d0%b2%d0%b7/page__st__480 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bjezi glavom bez obzira! Jel znas kakvi su ruski automobili??? E motocikli su im 15 puta gori!!! Nisam ja imao vec drugar i dok sam se ja slatko navozao sa MZ-ejcem on se slatko nagurao Vashoda!!! Motor bio sa 500 kilometara na satu,tj kao nov,uzeli ga od nekog dede za nikakve pare ali... Moj savet ZAOBIDJI!!! Evo ja cu da te demantujem svojom Ladom starom, 31. godinu sa nesto vise od 400,000km na satu. Bilo je problema u periodu inflacije, inace, uvek je radila i obisli smo celu ex YU bez problema. Nikada nisu bili losi automobili, postojali su samo vlasnici nistaci. Tu sudbinu nose i ostale masine poput MZ-a, Trabanta i sl. Nije se odrzavalo, kupovalo se ono najjeftinije i najgore po fazonu, to je MZ, njemu ne treba dobro ulje, ne trebaju dobre gume... Gde to vodi? Taj Voshod i nije toliko los, mozda ces imati neke stvari da regulises, nastelujes sa vremena na vreme, ali kada skontas masinu, vozis se lepo. A sto onda ne cherash Vashoda nego si Kawu uzeo??? A i za automobile imam zanimljivu situaciju: 1989 moj matori kupi novog Aleka 1600(ladin motor) a kum kupi Golf 2,posle 20000 mi menjamo lamelu a kum drugi put ulje,posle 40000 mi menjamo homokineticki i lezaj prednjeg tocka a kum zupcasti,posle 60000 pocela rdja da grize a golf ki upisan...posle 400000km kum i dalje tera golfa sa jednim osvezenjem (karike,lezaji) a mi Aleka dali na otpad pre 5 godina i uzeli pasata! Decko je pitao ko kakvo iskustvo ima sa ruskim motorima a ja mu preneo svoje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirceta 1 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала свима на коментарима. Разнишљам и ипак мислим да ћу га узети. Ево ови томоси се котрљају по 30 година па ће и васход. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...