RadicM 1076 Napisano Octobar 17, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Deblokada NX 650 Dominator http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115897-deblokada-dominator-650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Produzio danas registraciju, izaslo me ukupno 16.100,oo dinara ! Registrovao motor i odma u kafanu Naravno, anti stres terapija - da se malo opustim, ne istresa se iz dzepa 16.100 tako lako ! A mogao si i ti da svratis kad si vec tu prolazio ! brate lijo ovde janko dal da uzmeominatora od arnolda ide zamena za moj tdm uz njegovu doplatu stamislism d Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 19, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan i posle svih motora mozda cu probati ovaj tip muka me naterala al nemogu nista imam tdmn 4tx dal cu puno zaliti ?.....resavam dilemu ovih dana ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 20, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dominator ce te puno iscimati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 20, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan @ - Demro.st - Ne znam sta da ti kazem, Ja mog dominatora vozim vec drugu godinu i ne zalim se. Ti si opet zadnjih nekoliko godina promenio dosta motora, dal ces se naci na Dominatoru - to ne znam, al znam da ce ti kao lovcu odgovarati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Octobar 20, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan @ - Demro.st - Ne znam sta da ti kazem, Ja mog dominatora vozim vec drugu godinu i ne zalim se. Ti si opet zadnjih nekoliko godina promenio dosta motora, dal ces se naci na Dominatoru - to ne znam, al znam da ce ti kao lovcu odgovarati. pozdrav to kao lovcu je ok . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 22, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Oce neko sutra na voznju najavise 20c suncano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Octobar 23, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan bogami nista od tog sunca , sinoc se vracam kuci iz NS , magla tolika da sam 40 max vozio i sad nista bolje nije makar ovde kod nas mozda bi moglo nesto sl vikend, trebalo bi da bude jos lepog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 18, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Produzio danas registraciju, izaslo me ukupno 16.100,oo dinara !Registrovao motor i odma u kafanu Naravno, anti stres terapija - da se malo opustim, ne istresa se iz dzepa 16.100 tako lako ! A mogao si i ti da svratis kad si vec tu prolazio ! brate lijo ovde janko dal da uzmeominatora od arnolda ide zamena za moj tdm uz njegovu doplatu stamislism dArnold je odustao od prodaje Domija ipak cu da nastavim sezonu sa njim kontam da sa tdm om nema ovako interesantnog offa. Tako da ostaje kod mene do daljnjeg ulozicemo promeniti zadnju gumu i cepaj dalje. Iskreno Dominator me odveo tamo gde drugi motor nebi. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 18, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je inace super ja sam zadovoljan nemoze da ide 200km/h ali kome to treba ovo nije motor za to ali sa druge strane pruza veoma lepo zadovoljstvo van puta. Zato sam se i odlucio za odustajem od prodaje, nekako sam zamislio imam drugi motor a nemogu u atar na off pa nekako mi je u krv usao taj offrod uzivancija skroz drugacije nego ostali motori i to mi se dopada. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 4, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Poboljsanje suspenzije http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116454-nx-650-poboljsanje-prednje-suspenzije-vile/?p=1920654 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 4, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Zamena gumica u trouglovima http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/116457-honda-nx-650-dominator-zamena-gumica-u-trouglovima/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 4, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor za makadam, blazi off ali za asfalt smor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 5, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta su ti zelje off ili putovati vise puevima ovo moze da posluzi za putovanja ali je pre tdm za putovanja ovo je vise za avanturu van puta. Tapatalkkal küldve az én 5015D eszközömről Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa skidanjem magneta, treba do bendixa da dodjem , navetovatnije pukla opruga Znam da nije lako skinutu magnet , ima li neko resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 15, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dodjes pivo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 15, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ima drveni cekic Polozio ga je samo dole da ne bi ispustao ulje i deklu sa namotajima je stavio pored ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da je ovako lako eto igranja za vikend , dok ne uspem nema piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 16, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imas li manuel od Dominatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Narvno, tamo se pomocu kljuca za filtere na traktorima i kamiona skida sraf magneta Sutra probavam ovu tehniku sa snimka pa javljam, samo sto moram napraviti neki alat , kao sto je onaj radapciger sa snimka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 16, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan To je obican sraf koji se zavija, nije to nikakav radapciger. U manuelu pise koliko je milimetara i koji je korak navoja. Pazi da ne stegnes magnet jako jer hoce da popucaju magneti i onda Si obro bostan.... Trebalo bi da je navoj 1,5 korak a vidi koliko mm se zavija. Obican sraf od M 10mm ima navoj 1,5 korak pa uzmi njega i uporedi sa tim srafom kojeg planiras da probas. Mora da se lako zavija rukom bar dva centimerta unutra u magnet. On onda gura radilicu i svlaci magnet. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 16, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kucam vec sat vremena , nikako da popusri ovaj sraf sto drzi magnet , ni milimetar ne ide ovaj na snimku ga za manje od 10 sek skine....kakoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 16, 2016 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Udarci mora da budu odsecni tako da na udar odvijes, na trzaj, kratak a jak udarac a ne polako pa da samo okreces sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2460 Napisano Decembar 16, 2016 Andragog, 5034 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Čekič mora da bude bar od 1 kg ili 800 grama. jedan ali vredan odvija ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Decembar 17, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam skinuti , malo sam grejao i krenulo Odo sad da trazim nesto kao onaj radapciger sa sinimka pa da pokusam magnet svuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...