Disko Nindža 10639 Napisano Maj 27, 2016 Hronični Motociklopata, 7383 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Domingosi, spickao se komsija, treba mu srednji deo maske oko fara za model 1993 godiste, to je onaj drugi model sa migavcima u oklopu, i lancobran mu treba, pa ako neko ima ili zna nekog ko ima.. p.s i ja sam produzio registraciju pre 2 nedelje, sve komplet sa tehnickim 16.400 din za moju babadevojku CBR '91 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 28, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Produzio danas registraciju, izaslo me ukupno 16.100,oo dinara ! Registrovao motor i odma u kafanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 28, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Produzio danas registraciju, izaslo me ukupno 16.100,oo dinara ! Registrovao motor i odma u kafanu Naravno, anti stres terapija - da se malo opustim, ne istresa se iz dzepa 16.100 tako lako ! A mogao si i ti da svratis kad si vec tu prolazio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 28, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da organizovana je klopa dorucak, rucak, vecera i dorucak drugi dan, majce i jos po nesto koliko mi je receno1500din... Ali za svaki slucaj kontaktirajte Cipuru 0641191390... Kad sam se cuo sa njim imalo je jos malo mesta za nocenje ali naravno ni sator nije na odmet Za sve detalje najbolje nazvati organizatora a ja sam samo hteo da vas pozovem na zezanje jer kako je krenulo nasa sekta ce se sastati tek na jesen Otvoriste li zvaničnu temu o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Da organizovana je klopa dorucak, rucak, vecera i dorucak drugi dan, majce i jos po nesto koliko mi je receno1500din... Ali za svaki slucaj kontaktirajte Cipuru 0641191390... Kad sam se cuo sa njim imalo je jos malo mesta za nocenje ali naravno ni sator nije na odmet Za sve detalje najbolje nazvati organizatora a ja sam samo hteo da vas pozovem na zezanje jer kako je krenulo nasa sekta ce se sastati tek na jesen Otvoriste li zvaničnu temu o ovome? Pa nismo, jer ne mogu organizatora da nateram da mi da mi posalje sve informacije... Samo sam hteo da pomognem njima.... u nadi da ce se bar dominator sekta odazvati za druzenje jer se razvlacimo vise od godinu dana da se sretnemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 30, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prenesi da je interesovanje prisutno i nek otvore temu sa urednim informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Maj 31, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Prenesi da je interesovanje prisutno i nek otvore temu sa urednim informacijama Preneto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 31, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dalje neces moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jun 2, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nebih verovao da nisam ako ne jos i gori skinuo prosle godine Kao talasi ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jun 2, 2016 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan To je ono: Ne diraj dok ne stane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme lepo ga je potrosio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Jun 14, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Au sta ste propustili za Enduro happening... Dominator je dominirao i mogu vam reci da je ovaj motorcic sa k60 gumama kao stvoren za ova off-road divljanja... ;) toliko sam vristao pod kacigom da su se ljudi okretali da vide sta se dogadja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ima li zainteresovanih da pravimo majice? Ja sam nasao neske seme na netu, ako ima neko ko zna dobro da kombinuje slike za stampu, neka se javi http://hondadominator.pl/viewtopic.php?t=2999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo ima li zainteresovanih da pravimo majice? Ja sam nasao neske seme na netu, ako ima neko ko zna dobro da kombinuje slike za stampu, neka se javi http://hondadominator.pl/viewtopic.php?t=2999 JA, JA, JA Hocu jedno 8 komada u L velicini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo samo smisliti dobru semu , pa stampam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih uzeo 2-3... svidjaju mi se 8b_silnik i 2b... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frle 0 Napisano Septembar 2, 2016 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan zdravo drustvo, moze li neko da preporuci mehanicara u beogradu? Imam neku problematiku sa dominatorom gasi se cesto u leru, neretko kad stanem na semafor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 799 Napisano Septembar 2, 2016 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za bokilica. Čovek je car. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je do cdi-a problem, to proveri kad radi u leru prstom cimaj kablove od cdi-a on ti se nalazi pored obrtomera ispod plastike ako ne znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 14, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Na koji nacin se ugasi. jer od toga zavisi sta je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Septembar 14, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Maroka ljudi, stigo Dominator do Sahare 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DestroYer015 129 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Sabac Motocikl: TA 99' Dominator 95' Keeway exceed 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znamo... Pratimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 14, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom , svaka cast i treba imati muda sam krenuti na ovako nesto Meni 400 km , dupe otpadne i umor ko da sam ga tih 400 km gurao Samo pegaj , pratimoo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 15, 2016 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan clanak o razvitku Dominatora, ako ste u chromu koristite gtranslate opciju http://www.vidaenmoto.es/pruebas/honda-nx-650-dominator-historia-evolucion-modelos/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...