ledeni 14 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko nesto zna o ovom hondinom modelu kakav je to motor koje su mu mane i na sta obratiti paznju prilikom kupovine istog hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima to isto tako da pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jedan klip-dosta zabavan za voznju, dosta trese, vazdusno hladjenje (bolje je zato sto nemas da mislis o temperaturi, a lose za velike vrucine i soporu voznju), jeftino odrzavanje, skupa registracija (oko 15000), hoce malo ulja da popije ako se vozi na visim obrtajima, cuo sam od nekoliko vlasnika da ima je pucala glava motora-razlog nepoznat. Inace jedan dobar i svestran motor za male pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan klip-dosta zabavan za voznju, dosta trese, vazdusno hladjenje (bolje je zato sto nemas da mislis o temperaturi, a lose za velike vrucine i soporu voznju), jeftino odrzavanje, skupa registracija (oko 15000), hoce malo ulja da popije ako se vozi na visim obrtajima, cuo sam od nekoliko vlasnika da ima je pucala glava motora-razlog nepoznat. Inace jedan dobar i svestran motor za male pare Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedan klip-dosta zabavan za voznju, dosta trese, vazdusno hladjenje (bolje je zato sto nemas da mislis o temperaturi, a lose za velike vrucine i soporu voznju), jeftino odrzavanje, skupa registracija (oko 15000), hoce malo ulja da popije ako se vozi na visim obrtajima, cuo sam od nekoliko vlasnika da ima je pucala glava motora-razlog nepoznat. Inace jedan dobar i svestran motor za male pare Hvala. Koja mu je realna vrjednost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 28, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Od 1000 do 1500e zavisno od stanja i godista Pogledaj po oglasima ima jedan crni za 1300e bas izgleda ocuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Saki Domi pije ulje a kolicina zavisi od samog stanja agregata i naravno stila voznje. Normalna potrosnja ulja je od 0.5 do 0.7 litara na 1.000 km. Ukoliko su otisli tefloni ili karike onda moze da popije i celu litru ulja na 1.000 km a bogami i vise. Znaci na duzim putovanjima litra ulja uvek mora biti u koferu. Ulje se po service manualu menja na svakih 3.200 km ali ukoliko je agregat malo stariji trebalo bi ga menjati na svakih 2.500 km Dosta kvalitetniji su primerci Dominatora proizvedeni pre 1995. Ukoliko je Dominator proizveden posle 1995. normalna je manja kolicina rdje na nekim delovima rama i u unutrasnjosti rezervoara zato sto je te godine proizvodnja prebacena u Italiju pa je kvalitet malo opao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Posle danasnjih 100ak km furskogorskog OFFa dodao bi jos i ovo: -Dominator prasta skoro sve pocetnicke greske -ja sa svojih 188cm i 88 kg ga vozim kao apenca koliko je upravljiv -odlicni amortizeri i isto tako dobre kocnice -masina trpi razne vrste iživljavanja i na kraju dana te vrati kuci zivog, zdravog i presretnog -jedina zamerka danasnje OFF voznje ide na racun povece potrosnje ulja i benzina usled nacina voznje (oko 0.15 litara ulja i nesto preko 6 litara benzina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Druze, koliko ti motor potrosi ulja od zamene do zamene ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa onoliko koliko i stane u masinu (~2 litre) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 litre, a ? Pa nije to malo. Zavisi i koje ulje sipas i koliko kosta litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nije malo ali to je za Dominatore normalno. Ja sam u pocetku sipao Motul mineral 20-50 (oko 900 din litra) ali se pokazao kao tesko sranje pa sam presao na MOL mineral 20-50 (540 din litra) i za sada sam zadovoljan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za Dominatora i planiram da do sledece sezone uzmem nekog. Tako da me sve moguce o njemu zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 31, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan @ledeni I ja sam se raspitivao o Dominatoru pa ako nisi procitao sta su meni ljudi zborili evo: Kle vs Domina @baneBP Probaj ELF 20-50 mineral cena 370 a ima ga u klik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan @ledeni I ja sam se raspitivao o Dominatoru pa ako nisi procitao sta su meni ljudi zborili evo: Kle vs Domina @baneBP Probaj ELF 20-50 mineral cena 370 a ima ga u klik I sta si uzeo druze, ako si uzeo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobrog Dominatora za prodaju, pa aako je neko zainteresovan nek se javi na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Imam dobrog Dominatora za prodaju, pa aako je neko zainteresovan nek se javi na PP. Eee, da imam pare sada, javio bi se odma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Septembar 1, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I sta si uzeo druze, ako si uzeo ? Nista, nije gajba jos prodata.... A i ne pitaj me za sta sam se odlucio...jer ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledeni 14 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ledeni I ja sam se raspitivao o Dominatoru pa ako nisi procitao sta su meni ljudi zborili evo: Kle vs Domina @baneBP Probaj ELF 20-50 mineral cena 370 a ima ga u klik hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 15, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa onoliko koliko i stane u masinu (~2 litre) Bane, mnogo je to velika potrosnja! Proveri ti karike i gumice ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Septembar 15, 2011 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Saki Domi pije ulje a kolicina zavisi od samog stanja agregata i naravno stila voznje. Normalna potrosnja ulja je od 0.5 do 0.7 litara na 1.000 km. Ukoliko su otisli tefloni ili karike onda moze da popije i celu litru ulja na 1.000 km a bogami i vise. Znaci na duzim putovanjima litra ulja uvek mora biti u koferu. Ulje se po service manualu menja na svakih 3.200 km ali ukoliko je agregat malo stariji trebalo bi ga menjati na svakih 2.500 km Tesko da je normalno da potrosi toliko ulja na 1000km. Meni trosi prosecno 0.2, 0.3 dcl na 1000km , tj. uvek od zamene do zamene , a menjam na oko 3000km, potrosi oko 1l ulja. Rekord mi je oko pola litre na 600-700km , ne secam se vise, i to samo zato sto sam sipao krsinu od ELF-a , mislim 10-40, pa mu je to bilo previse retko. A, i bila je voznja prvo auto put, pa onda guzva u gradu od 2-3 sata, gde je bilo pakleno vruce. Sipao do sada Bel Ray, sad ga nema, pa sam u nedostatku njega sipao Mol, nije nista posebno, drugaru na XT-u cak i vise trosi sa tim uljem. Sad pre pola meseca sipao Valvoline mineralno, pa cemo videti kakvo je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 16, 2011 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Jedan klip-dosta zabavan za voznju, dosta trese, vazdusno hladjenje (bolje je zato sto nemas da mislis o temperaturi, a lose za velike vrucine i soporu voznju), jeftino odrzavanje, skupa registracija (oko 15000), hoce malo ulja da popije ako se vozi na visim obrtajima, cuo sam od nekoliko vlasnika da ima je pucala glava motora-razlog nepoznat. Inace jedan dobar i svestran motor za male pare Одвртање гаса на хладној машини доводи до прскотинана глави између сица вентила и свећице. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Gumice su mi izgleda otisle ali trenutno nemam love za majstora a i receno mi je da moze i ovako da se tera bez problema samo dobro treba voditi racuna o nivou ulja. Inace receno mi je i da ruke sa materijalom kostaju oko 150 eura (gumice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Saki Domi pije ulje a kolicina zavisi od samog stanja agregata i naravno stila voznje. Normalna potrosnja ulja je od 0.5 do 0.7 litara na 1.000 km. Ukoliko su otisli tefloni ili karike onda moze da popije i celu litru ulja na 1.000 km a bogami i vise. Znaci na duzim putovanjima litra ulja uvek mora biti u koferu. Ulje se po service manualu menja na svakih 3.200 km ali ukoliko je agregat malo stariji trebalo bi ga menjati na svakih 2.500 km Tesko da je normalno da potrosi toliko ulja na 1000km. Meni trosi prosecno 0.2, 0.3 dcl na 1000km , tj. uvek od zamene do zamene , a menjam na oko 3000km, potrosi oko 1l ulja. Rekord mi je oko pola litre na 600-700km , ne secam se vise, i to samo zato sto sam sipao krsinu od ELF-a , mislim 10-40, pa mu je to bilo previse retko. A, i bila je voznja prvo auto put, pa onda guzva u gradu od 2-3 sata, gde je bilo pakleno vruce. Sipao do sada Bel Ray, sad ga nema, pa sam u nedostatku njega sipao Mol, nije nista posebno, drugaru na XT-u cak i vise trosi sa tim uljem. Sad pre pola meseca sipao Valvoline mineralno, pa cemo videti kakvo je to. Oko 30-35 % moje voznje cini lagani off po njivama, sumama i brdima (svaki vikend Fruska Gora) pa otuda i povecana potrosnja ulja. Inace kod mene je mineral MOL u pitanju pa mozda zato i malo vise potrosi. Upravo se ovih dana spremam da mu ponovo zamenim ulje pa bi mi neki saveti oko izbora ulja dobro dosli. Znam samo da na Motul mineral se sigurno vise ne vracam a MOL se za sada pokazao kao ok (osim malo vece potrosnje). Kako se pokazao Valvo do sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan I meni pije oko 0.5 lit. na 1000km sto smatram da je skoro normalno,u stvari ne isplati se otvarati ga i ulagati toliko novca za tu potrosnju,nego imam jedno pitanje al nemoj da se smejete,kako se skida sediste,ne mogu da provalim nikako,na malom domiju sam imao kljuc a ovde ne vidim bas nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...