TamkE 5 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Poz... Imam Hondu NSR 125 1988.godiste, ima paljenje na kurblu, pa me zanima da li ima mogucnosti da se stavi paljenje na dugme? Pomoc Hitno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4586 Napisano Avgust 27, 2011 motoras, 2543 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kick start je paljenje na kurblu Tebi treba da se ubudzi alnaser (elektropokretac po naski). Ako NSR 125 postoji sa alnaserom i ako ima mesto gde da se ugradi,nadjes alnaser na ebay-u i eto resenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan ako ako ako.... ja pitam jel ima mesto, tj. jel moze da se ugradi....??? Kick start je paljenje na kurblu Tebi treba da se ubudzi alnaser (elektropokretac po naski). Ako NSR 125 postoji sa alnaserom i ako ima mesto gde da se ugradi,nadjes alnaser na ebay-u i eto resenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...