vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Od kad nam se bradonja skolomatao.. svi bi u sporiju grupu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 1, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ljubomoran sam na vas Nadam se da ću vam se pridružiti u sledećoj sezoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo ti si mene ocigledno pomesao sa nekim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E ako će kepo dide polako, ja neću didem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @Ruska, Mozda sam, al sam i dalje ubedjen da si to ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E ako će kepo dide polako, ja neću didem. :care: Ni ja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: ja nosim i set rezervnih lamela, tako da se necete izvuci kao na Grzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj samo jede i ćuti, glumi zajebanog vozača Pa deeeesi ti cici mici? Jes podmazo teneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Posto je kepo postao sinonim za neku budalastinu, ja se ovim putem zaklinjem da cu se svim silama truditi da budem prvi bar jedno dvaes minuta , da se opustim, ne gutam prašinu, i ne vodim racuna na nikoga ispred sebe vec samo na stazu i peglanje , e posle mogu da se povučem i ceo dan gledam zeke i oblake, bez problema. Poceo si da persiras sam sebi, a mi te zovemo Kapetane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kepo ti si mene ocigledno pomesao sa nekim. Hahahaha... al` smo se profinili !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Voljno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislis: Samo pravo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odkud Kepo zna kako ja vozim kad uvek ide prvi,to mogu da znaju tenerasi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odkud Kepo zna kako ja vozim kad uvek ide prvi,to mogu da znaju tenerasi. vidi, on se žali na tebe a mi jock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Septembar 1, 2011 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis na bacanje kamencica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 1, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jes podmazo teneru? podmazano, sve kaplje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Odkud Kepo zna kako ja vozim kad uvek ide prvi,to mogu da znaju tenerasi. Pa pricali mu tenerasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj samo jede i ćuti, glumi zajebanog vozača Pa deeeesi ti cici mici? Jes podmazo teneru? podmazano, sve kaplje :D ajde bre na spavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Golija je najviša planina jugozapadne Srbije i jedna od najlepših i šumom najbogatijih planina u našoj zemlji, sa čijeg vrha (Jankov kamen 1833 m) možete videti najlepši pogled na Peštersku visoravan. Ona pruža fantastične, još neiskorišćene mogućnosti za turizam i rekreaciju. Njene padine su idealne za smučarske sportove, zimi obiluju snegom, a leti se pretvaraju u najlepše pašnjake i osunčane padine. Golija je prvi i jedini rezervat biosfere u našoj zemlji. Vlada republike Srbije donela je 2001. godine odluku kojom se područje Golije stavlja pod zaštitu UNESCO - a, proglašava za Park prirode i svrstava u prvu kategoriju zaštite kao prirodno dobro od izuzetnog značaja. Na Goliji postoji turistički centar Odvraćenica, sa hotelom i skijalištem na nadmorskoj visini od 1744 metra. U toku je izgradnja još nekih objekata namenjenih zimskom turizmu. Kad budu završeni započeti radovi Golija će imati 5 žičara i 8 ski staza.U podnozju ski staze se nalazi dom Goliska reka i tu svake godine pored brojnih gostiju odsedaju i neki ludaci sa motorima.Drndaju one motorčine dva dana, gooore, doooolje, i samo se nešto kikoću, ko luuudi. Al šta ćeš im, kad vole. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim i set rezervnih lamela, tako da se necete izvuci kao na Grzi Bolje bi bilo da poneseš rezervni motor :P :D Inače, kiša u SU je stala. Nadam se da će ovo da ode i da opere malo i Goliju. TAMAN da pokupi prašinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, koji si ti Vrac. Evo sad seva oko BG-a. Al neka, neka pere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 2, 2011 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da ce ovo biti poslednje druzenje koje propustam,posto sam danas popodne uterao nov traktor u avliju,zelim vam lepe i bezbedne kilometre,uzivajte malo i za mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Septembar 2, 2011 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je vec sigurno da dolazim i ja sa Zuzom.Necemo vas usporavati,ne sekirajte se :) Stizemo u subotu ujutro,jer zbog posla ne mogu ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan BUĐENJEEEEEEEEeeeeeeee!!! Vidimo se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaleeeeeluuujjaaaaaa :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...