Ceperko 192 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ruska, na onoj vrucinstini trebao si trazis ladnu surutku, vise bi prijala no pivo. Tamo je bar ima. Za mnoge bi to bilo otkrovenje letnjeg pica. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Naš prijatelj sa Golije, Terry Brown, u povratku iz Iraka svratio da uzme gumu. Puno vas pozdravlja i najavljuje svoj dolazak iduće godine. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Septembar 29, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan steta sto su ga vratili hehe, kad javi Englezima posto je guma poceces izvoz ili ce emigracija Engleza u Srbiju tj. Backu Palanku biti prava odluka :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi Golija 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 9, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rade, jbmtsnce... Probudi se Golija... Svaka Ti čast, na ideji i strpljenju da sve ovo upakuješ. Btw:Aj' sad nešto da se odježim, jer ću ostati ovako nakostrešen malo duže... ..................................... ........................................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh...!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nego domacini jel se spremate vi za prolece malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Novembar 9, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan isao malo da vidim da li je sve OK. Vreme je jos uvek lepo i bice do nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Btw:Aj' sad nešto da se odježim, jer ću ostati ovako nakostrešen malo duže... ..................................... ........................................ Pazi, ja sam najezen od treceg septembra, i NECU da se odjezim dok je ponovo ne vidim. Zaista ste svi napravili divne fotografije koje osvezavaju memoriju i razgaljuju dusu, a i ova grupa "Iskon"... breeeeeee!! Prosto ne mogu da izgovorim dovoljno jaku rec koja ce opisati moje divljenje njihovoj umetnosti. Samo mi spala vilica kad sam cuo ovo u njihovom izvodjenju. E, Muljaze, nemoj to da nam radis !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 9, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi Golija http://vimeo.com/31836529 Auu kakav uradak. Spljostio me utisak jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Novembar 9, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Bus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pu jbte, jel ovo Zimcrn, ili Zimzelen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Spljostio me utisak jbt. Kakav si sa knedlama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 10, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Muljaz, stvarno me nerviraš sa tim fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Novembar 10, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Rostilj u nedelju za ovim stolom!? Koordinate i nadmorska visina na sliKi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A pazi.. nije nemoguce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude isto k'o jagnje matematika je jasna,jagnje nije ni postojalo :jee: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2075 Napisano Novembar 10, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam rekao na vreme da ne ucestvujem u voznji, radi necega. Tako onda nisam ucestvovao ni u organizaciji. Nisam upucen oko te jagnjetine. I nekako mi ne idu zajedno Golija i jagnje. Vise volim da npr. ovde (vodopadi reke Izubre, takodje Golija, prosli ste ili iznad ili ispod ovoga) uhvatim, pa spemim ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Druze Muljaz,ovo se nije odnosilo na vas,ama bas!To je sala od pojedinaca ove zajednice,na racun jednog gospodina,takodje clana ove zajednice. I koja se krcka,krcka,krcka..... Pored put(baj d vej) ,kao covek koji vuce korene sa Golije,ne slazem se sa vasim stavom da Golija i jagnje ne idu zajedno,na primer Golija i prase ne idu zajedno.To nije inteligento,to nije u redu,jer na Golijskim pasnjacima ne pasu prasad nego ovce.To je razumno,to ima smisla Salim se malo.Moram dodati,ustvari izneti moje zapazanje,da ljudi u planinskim krajevima mnogo vise cene i imaju,kako da kazem,vecu naviku da jedu ribu i vise pridodaju znacaja toj hrani i prilaze joj sa vise postovanja.Nije zbog toga da je to luksuz,naprotiv te male recice su nekad bile pune ribe,al opet ona je ostala i ostace nesto posebno na trpezi!Jbg,ponela me nostalgija i secanje na brvnaru podno Radocela ispunjenom mirisom przene Pastrmke Reka Izubra,jel se ona nalazi ispod Bzovika,prema Devicima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...