b2man 236 Napisano Avgust 26, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan link: http://www.louis.de/_2067e66edd7a21712752241e5b7e1bbc7a/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=205859 samo bih da dodam da ovaj model postoji i za zene. taj me ponajvise i zanima. ukoliko bilo ko ima iskustava sa ovim modelom, molio bih da ih obznani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Samoan lawyer 117 Napisano Avgust 28, 2011 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ga u Becu, nisam nosio. Taj model ne postoji na Rukka sajtu, verovatno je pravljen samo za Louis. Sta znam, nesto ne verujem u te najjeftinije modele poznatih marki, sa kacigama sam vec iskusio da kad kupis najjeftiniji model specijalno namenjen za Louis, ustvari ne kupis model firme koju si hteo. Mozda za taj novac bolje kupiti top model manje poznate firme ili pak dodati, pa kupiti neki zvanican Rukka model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 28, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 400€ jeftin model, koji je onda skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Avgust 28, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @samoan lawyer potvrdio si ono u šta sam sumnjao. Bilo mi je čudno da tog modela nema u zvaničnom Rukka asortimanu. Ipak mislim da je bolje dodati neku kopejku i kupiti proverenu stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Avgust 28, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je 400€ jeftin model, koji je onda skup? Ovo je Rukka skup model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 29, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...