Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki Bandit'S

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova
  • Motocikl: Bandit'S

Prodajem svoj motor Suzuki Bandit's kupljen nov u Markosu. Motor je 2009 godište i prešao sam s' njim za sada 3571km. Na motoru nema niti jedne ogrebotine do sada i sve je u fabričkom stanju osim crvene trakice koju sam ja stavi na točkove. Registrovan je do 21.03.2011. Šta reći još o njemu osim da izgleda kao da i dalje stoji u izlogu prodavnice odakle sam ga izvezo.

Cena 5600e

post-4823-0-57251000-1314296764_thumb.jpg

post-4823-0-33052900-1314296878_thumb.jpg

post-4823-0-48863900-1314296913_thumb.jpg

post-4823-0-88449500-1314296956_thumb.jpg

Zakačiću još slika samo treba da ih nađem po kompjuteru :zvizduk:

064 843 17 77 Igor

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Registrovan je do 21.03.2011. Šta reći još o njemu osim da izgleda kao da i dalje stoji u izlogu prodavnice odakle sam ga izvezo.

Cena 5600e

Da li ovo znaci da mu je istekla registracija pre par meseci? Da li ima jos nesto od dodatne opreme posto je nov, par godina mladji, u Vektoru 6000e? :stabre:

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

Registrovan je do 21.03.2011. Šta reći još o njemu osim da izgleda kao da i dalje stoji u izlogu prodavnice odakle sam ga izvezo.

Cena 5600e

Da li ovo znaci da mu je istekla registracija pre par meseci? Da li ima jos nesto od dodatne opreme posto je nov, par godina mladji, u Vektoru 6000e? :stabre:

Taj nije registrovan...

• U prolazu, 18 postova

Greška u godini, izvinjavam se svima 21.03.2012 ili ti registrovan je pre par meseci i ima nove tablice :zdravo:

Što se tiče opreme nema ništa naknadno ugrađeno jedino što uz njega ide moja oprema: kaciga AGV S-4 sa tamnim i običnim vizirom, jakna, nove Held čizme koje nikada nisu nošene, Held pojas sa malom kornjačom i još neke sitnice koje sam kupovao usput pošto ne planiram da kupujem ponovo motor, eventualno neki skuter do 50ccm. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Ovaj motor nije kao nov on jeste nov, svaka preporuka!

Igi čoveče šta se dešava pa prodaješ ovakav motor i još gore nemaš nameru da kupuješ drugi? Ajd kako odlučiš, srećno sa prodajom!

• U prolazu, 18 postova

Nova cena 5.500e ili dok ne prodam auto ili motor, pošto jedan od ta dva mora da ode, a drugi ostaje i više nije na prodaju.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja