Danko 184 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Obišao sam danas nekoliko radnji u BG-u, ali osim u onoj radnji pored jamahe kod autobuske stanice gde imaju samo 2 kros kacige, nisam ih nigde drugde našao a bio sam još u trionu u YBC-u i kod buvljaka neka radnja... Imate li neki predlog gde bi još mogao da odem da pogledam, hteo bih da kupim kvalitetnu kacigu, cena nije problem, samo da ima nekog izbora... U toj radnji kod autobuske su bili maksimalno neljubazni, prvo sam se dovikivao sa prodavcem preko pola radnje jer je čoveka mrzelo da ustane od stola, a na moje pitanje da li mogu da vidim neki katalog kaciga pa da poručim tačno ono što mi se sviđa, jer mi nije frka da čekam, nakon iščuđavanja dobio sam odgovor na prilično drzak način da to oni ne rade, i da im je roba stigla i da više neće poručivati novu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 9, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u Markosu itd itd.... pročačkaj rubriku ''Prodavnice'' naćićeš već nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Avgust 9, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam jednu HJC xl vel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari imas nesto HJC modela. Najveci izbor boja i velicina imas u CentruS kod Autokomande. Imaju fenomenalan trkacki model u raznim bojama i velicinama, obavezno pogledaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao što je Evil rekao u centru S imaš odlične Suomi kacige svih veličina i modela. Ako te slučajno zanima ja imam jednu neraspakovanu AXO TYPE X kacigu od karbon-kevlara sivo crvene boje veličina L . Njena cena je 320 e, a ja ti je mogu prodati za 120 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...