Pedj@j 4 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, jutros oko 9.40 sam prolazio ispod Brankovog mosta i video saobracajku. Hitna pomoc je upravo odvozila nekog, verovatno suvozaca motora, posto je vozac lezao na asvaltu i ocigledno mu nije bilo pomoci. motor je pretpostavljam gsx-r mozda i gresim posto su delovi bili svud po putu a video sam samo rezervoar. moram priznati da nisam zeleo preterano da zevam u scenu posto prizor je bio jako.... hmm trazim rec... moram priznati da sam pomalo u soku. ako neko zna vise o nesrecnom motorciklisti koji je nastradao neka napise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Uzas, sta je ovo, ljudi stradaju kao od sale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Avgust 23, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem.Uzas. Dajte jos informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo u KURIRu: http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-u-karadjordjevoj-ulici-116404.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 23, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan U 9.15 se desio udes izmedju motocikla i prikolice kamiona... Motocikl sa vozacem i suvozacicem se kretao u pravcu kalisa i prema ocevidcima proklizao na sinama i isklizao po kamionsku prikolicu... Vozac nije preziveo dok je devojka jos pokazivala znake zivota... Kada sam dosao vec su odneli motor ali po delovima mislim da je RR, ostali su usinici vazduha, i plave boje, ali nije Yamaha jer je malo svetlije kao na Suzukijima, mada nigde nema belih delica... RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Avgust 23, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan RIP JBG evo u savskoj guzva ogromna, bas se pitam zasto kad ono medjutim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 768 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan suzuki je u pitanju http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-u-karadjordjevoj-ulici-116404.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki je u pitanju http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/poginuo-motociklista-u-karadjordjevoj-ulici-116404.php To nije motor koji je ucestvovao u saobracajci. To je takozvana "pokrivalica" Kao sto rece zemunboy, decko je proklizao na sinama i zavrsio pod tockovima prikolice. Vozio je GSX-R K10 Polako ljudi, nista se ne dobija za 5-10 minuta gore dole. Vrucina je procena moze da bude neki put pogresna, a onda nema vise popravnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Užas, saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mdk 5 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 meseci, pao sam u istoj ulici, kada sam pokusao da se prestrojim preko tramvajskih sina (zato sto su radili traku za automobile). Sine su bile 10cm iznad asfalta (a to nisam mogao videti sa motora) i tocak jednostavno nije mogao pod tim uglom da predje preko. Pao sam na levu stranu, devojka pala preko mene, njoj nista nije bilo (sva sreca!), meni levi lakat ugruvan, nisam nista polomio, ali sam dva meseca isao na rehabilitaciju lakta. Da smo u drzavi u kojoj pravni sistem funkcionise, sigurno da bi tuzio nadleznu instituciju i dobio odstetu. Saucesce porodicama i kolege bajkeri, cuvajte se Karadjordjeve! Ima na blicu slika udesa (nije pokrivalica) http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/272927/Motociklista-poginuo-devojka-tesko-povredjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 23, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Po informaciji iz PU Sever ,ime momka je Sasa Aleksic .-(tel 3618744 / uvidjaji ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Avgust 23, 2011 (promenjeno) U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li prilici okaciti sliku, mozda i treba kao upozorenje svima na 2 tocka. PAZNJA: slika nije za one sa slabijim stomakom i srcem. EDIT: Fotografija uklonjena na zahtev autora fotografije! Promenio Avgust 23, 2011 član lalajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au brate ala ga je prelomio posteno.. ovi nisu ni kacige imali ali ne znam da li bi im pomogao ni viteski oklop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Avgust 23, 2011 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan I devojka je preminula, izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 23, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan I devojka je preminula, izgleda... Nazalost,potvrdjeno na Blicovom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Не знам, можда му је неко близак на форуму, боље склони то.. Ух, немам речи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 23, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ovo je covek http://www.facebook.com/profile.php?id=100000346848358 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan znao sam coveka , sasa aleksic... plavo beli gsxr 600 2009 pre toga crveni vfr 800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan BG YAHTING TROCADERO with Maja Aleksic Ex Petrovic direktor i vlasnik · Feb 2011 to present · Beograd muz i zena.. strasno jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan jesi siguran da mu je zena bila na motoru? kazu da ima oko 20 god ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale ZX10 93 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije mu bila zena na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 23, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zena mu je mlada.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano Avgust 23, 2011 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Strašna smrt - reči nemam... RIP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...