tindirbp 289 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan znaci treba mi ceo agregat sa ili bez papira,za boldorku 900 ccm ponude na pp ili 0638373070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Sasa iz Nisa prodavao kamaru nekih delova za 900,, mozda cak i ceo agregat,,,,nadji po forumu .. PRODAJEM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Avgust 25, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Sasa iz Nisa prodavao kamaru nekih delova za 900,, mozda cak i ceo agregat,,,,nadji po forumu .. PRODAJEM ok ,hvala potrazicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Septembar 14, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam 3 komplet agregata sta sve trebas.pozdrav 0036766488230 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 16, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ej,jbg nisam video da si mi napisao,videcu kad mi donesu motor ,danas bi trebali da je dovuku pa ti javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikki kawasaki 3 Napisano Septembar 16, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan imam 3 komplet agregata sta sve trebas.pozdrav 0036766488230 :zdravo:imas li mozda neke izduve ili mozda ono zastitno staklo ispred fara sto stoji na maski za f2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Septembar 17, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan izduve imam samo 4-1 a staklo koje ide na masku imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikki kawasaki 3 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: kula Motocikl: CB 900 F2 Bol d'or Prijavi odgovor kao problematičan staklo kupujem,u kakvom je stanju taj 4u1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 19, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan staklo kupujem,u kakvom je stanju taj 4u1? salji mu poruku ,pre ce da vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan grane su Srebringove u dobrom stanju nisu udarane ni ostecene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...