MaRRe 994 Napisano Avgust 22, 2011 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže kupio bih pištolj za farbanje nov ili polovan do 30e. Ponude na PM. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1010 Napisano Avgust 22, 2011 Ol' dirty bastard, 636 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u fazi trazenja pistolja.Na stranu to sto su skupi nego je i ponuda slaba. Na kupindo/limundo imas za te pare da biras.al' sve neki no name. Ja sam poprilicno resio da kupim Sata pistolj,samo ako moze da se nadje nov do 200-300e(u radnji-original-garancija...). Gledam po netu vec mesec-dva i nasao sam 2 prodavnice koje prodaju Sata pistolje ali nema cenovnika. http://alatistherm.in.rs/sata.html Dal' ima u BG-u(ili jos bolje u Nisu) radnja u kojoj uvek ima veliki izbor pistolja i ostale operme? Ako neko ima broj,link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Massalati prodaju SATA pistolje. Zašta vam trebaju pištolji? I btw, umesto pištolja od 30 evara, bolje farbaj četkom jer je isti efekat. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Massalati prodaju SATA pistolje. Zašta vam trebaju pištolji? I btw, umesto pištolja od 30 evara, bolje farbaj četkom jer je isti efekat. Ja imam nekoliko pistolja i bas jedan jeftini sa 0.8 diznom mi jako dobro zavrsava posao,oko farbanja oklopa motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Poštujem. Na kraju krajeva pitanje je i ko kako gleda na kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan za te pare samo mali pishtolj , probaj u zemunu , u lechleru , to je jakuba kuburovica sa leve strane kad idesh od toshinog ka prvomajskoj ... ima za te pare mali pishtolj 1.0 dizna , ako je za farbanje motora moze , ja sam ga uzeo za uprucavanje fleka kad sam radio neke popravke na kolima , i farbao sam oklope za jedan motor , i zadovoljoan sam kvalitetom koji sam postigao , jedino da bi na vecim komadima ispalo kako treba mora da ga odshrafim poshteno shto znachi da troshi vishe boje nego sata ... ali opet za sve osim rezervoara i bochne plastike troshi manje chak ga i farbar u lekleru koristi da ne bi prao veliki pishtolj hahahha al to je dobar pokazatelj da je dobar , kazem ja sam zadovoljan jedino shto je chantra mala pa za te vece komada mora da krenesh sa punom , ako nemash ruku onda budi spreman da dospesh josh boje ... al opet od istog proizvodjacha ima za 50e veliki pishtolj , koji je istog kvaliteta ... ako kupish kod rumuna za 30 na bubanj potoku rachunaj da ce ti biti dobar za kilo boje mozda dva ... i onda krece sex ... radi samo sa extra razredjenom bojom , pa ne baca punu lepezu nego ima zona gde ne baca , pa to matira ono shto si vec isprsko ... sve u svemu ako si odluchi da ne dash vishe para ovo je najbolja kombinacija koju sam uspeo da nadjem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 994 Napisano Avgust 22, 2011 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Svestan sam da bez 200e nista nisam uradio...ali da se vezbam moze i za pocetak neki eto do 50e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan kao shto ti rekoh idi pogledaj rade dobro posao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Septembar 7, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Massalati prodaju SATA pistolje. Zašta vam trebaju pištolji? I btw, umesto pištolja od 30 evara, bolje farbaj četkom jer je isti efekat. U rukama Mandusica Vuka svaka puska bice ubojita. Video sam na buvljaku nove pistolje sa regulacijom vazduha, prohromskim diznama i iglom, puno vazdusnih rupica i rasponom za siroku lepezu, konstrukcijski se ne razlikuje od pistolja od 300 eura a kosta 25. Nisam ga kupio ali hocu, postoji mogucnost da zbog nesavrsene obrade recimo puni jednu stranu vise mada sumnjam a i to se da srediti. Cak i sa onim govnetom od hiljadu dinara moze lepo da se sprica ali ne traje dugo i nedostatak regulacije vazduha i glupavi sistem zatvaranja posude ume da smara. Najsmesnije mi je kad oni koji su dva puta u zivotu ospricali neko parce tvrde da je neophodan pistolj od 500 jura, hocu da kazem takve ne vadi ni da je 5 'iljada, opet nece sam da radi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...