Robin Hood 3967 Napisano Avgust 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dokle se može motorom preko dana otići na Adu? Jel smaraju panduri ako se vozi motor po onoj biciklističkoj stazi? Bez veze mi je da ostavljam motor skroz gore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19074 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 8518 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na biciklisticku stazu ne mozes (legalno). Ako te vide - smaraju;). Kroz rampu (ulaz za automobile) obicno mozes bez placanja, a dalje zvanicno kao automobili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Avgust 22, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan moj recept: Kada smaraju, samo im zatražim broj značke i kontakt telefon. Kažem ljubazno da ću motor parkirati na makiškom putu, ako bude ukraden zovem njih i oni su mi odgovorni. Uglavnom smireno kažu da polako na prvom mogućem izlazu izađem na put i da pazim na ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pod ovim "obicno" podrazumevas da prolazis opusteno, da ti niko ne trazi pare ili se napravis "Tosa" i samo prodjes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Avgust 22, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan na staru stranu samo opušteno prođeš kroz rampu. Ja sam pre 10ak dana prošao pored pandura, znači ni glavu ne okrenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 22, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ulazak za motore na rampu se ne plaća... s sto se tice biciklisticke staze to je dozvoljeno skuterima do 50ccm (tj biciklama sa pomocnim motorom) i da se ne krecu brze od 25kmh... e sad, covek uvek moze da se vadi na to da nije znao da motori ne mogu, vec da mogu ukoliko se sporo krecu i ne ugrozavaju nikoga... ili ako imas enduro onda mozes da sidjes na bilo koju prilaznu rampu (pored stepenica) i popnes se na istu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znaš da ne vozim enduro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19074 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 8518 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pod ovim "obicno" podrazumevas da prolazis opusteno, da ti niko ne trazi pare ili se napravis "Tosa" i samo prodjes? Ja pokazem nameru da prodjem, a oni mi (obicno) samo mahnu rukom;). U ostalim slucajevima prodjem, a oni ne mahnu rukom;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 22, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Znači preporučujete da idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19074 Napisano Avgust 22, 2011 Integrisan, 8518 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti ko da se spremas na Severni pol;)) Idi brate, mozes motorom tamo manje-vise kako hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 997 Napisano Avgust 22, 2011 Very Funny Rider, 1134 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Znači preporučujete da idem Komšo, kreni ti pa ako te zaustave ti njih ispitaj gde možeš a gde ne, pa nas obavesti pošto i mene zanima. poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodjem rampu, pa do sledece rampe kod parkinga pa dalje setalistem (ne onim uz plazu) do jedno 500m posle bandzija. Zadnjih 9 dana sam tako svako jutro i vracam se popodne. Ni jednom me niko nije zaustavio niti smarao. Naravno vozis vrlo polako jer ima dosta ljudi i dece. Po neka majka me pogleda popreko a vecina ljudi se krsti kad me na 40 stepeni vidi u punoj opremi na Adi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan motorom ne moze sa makiske strane, to je zabranjeno. Mogu skuteri do 50cc Motori mogu slobodno sa druge(stare) strane ali da se ide putem pored biciklisticke staze. Vise puta sam prolazio pored komunalaca, pandura i ostalih sa tokivokijem i nije bilo problema. Tuda smes i kolima ukoliko te puste na rampi(drugoj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 22, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte da mislite da možete, imaju spykes na ulazu, kada vide da hoćete da se vozikate motorom na biciklističku odu gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Cesto sam isao motorom do trim staze pored Ragbi terena(kod Bandzija i okruglog kupatila). Na prvoj rampi samo prodjem pored nje i nikad me nisu ni pogledali, cak stovise stariji brat kad je pokusao da plati ulaz dobio je samo odgovor da prodje jer motori ne placaju ulaz. Na drugoj rampi potpuno isti princip. Javio sam se samo prvi put kada sam prolazio i covek je bez komentara,lenjo i nezainteresovano, samo mahnuo rukom da vozim. Sada prolazim bez problema. Kao sto je neko vec pomenuo tuda idu i automobili, postoje cak i uredjena parkiralista, i dokle god vozis umerenom brzinom, stazom pored ragbi i golf terena a ne po setalistu uz plazu, niko ti nece praviti probleme. Sa Makiske strane su zaustavljali i pisali kazne, sto je i razumljivo jer ne postoji put za motore/automobile vec samo setaliste i biciklisticka staza, i to je po meni sasvim ok(ionako makiski put prolazi odmah iznad). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Septembar 11, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, znaš da ne vozim enduro Eto razloga za promenu nabolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 12, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan mene su pre par godina smarali na savskoj strani, usao sam kod akva skijalista i prosao do puta kojim idu automobili, ne uz vodu ni biciklistickom stazom. Al verovatno da su me cimali napaljeni mladi prasinari, nisam nista platio jos sam im ponudio motor da kupe :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...