GixxerK6 819 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je kameni baš toliko superioran da pustimo mi njega da seče konkurenciju kao do sada kako na stazi tako i ove majstore u boxu koje sigurno boli glava a da gledamo borbu npr Rossi-Barbera-Bautista. Meni lično uopšte nije važno da li je borba za mesto šest ili jedan pogotovo ako u borbi učestvuje Rossi koji zna kako se to radi , po mogućstvu da se sve to dešava nikako više 27sec od vodećih. Sa druge strane ako je kameni prevazišao MotoGp ja ne znam gde da ide, neka se vrati na motocross u Australiju pa neka tamo prašinari sa lokalcima Može da se posveti i pecanju šta će mu ove dosadne trke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci dali ima neki link nemam sk prajm na poslu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni to lako, voziti sam daleko napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 30, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se posveti i pecanju šta će mu ove dosadne trke Gavin Emmett otkrio da Stoner voli da lovi divlje svinje kad je u Australiji. Tata ga je vodio kad je bio mali pa mu prešlo u naviku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 30, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan :lol: "sto ljudi sto ćudi ,sto žena dvesta sisa,.." Kada je Rosi ne tako davno sa ubedljivo najačim budžetom , timom(mislim na ljude oko njega) ,a samim tim i motorom žario i palio svetskim pistama(čitaj izlazio poslednji na treninzima uzimao pol pozicije ko od šale, uvlačio se ljudima u dupe i nakraju ih obilazio par krugova pre kraja znajući da njihovi motori nemaju snage za bilo šta drugo jer su pri kraju to je bilo jako uzbudljivo ) Danas sa druge strane imamo osporavanog vozača (govorili su da je one hit wonder ) koji je prvi put ove godine seo na mašinu koja je identična sa još tri na stazi po svemu i dere ih ko konje sve od reda to je moram priznati jako,jako dosadno A ja mislio da je Rossi svojevremeno vozio motor identican sa bar jos jednim na stazi. I nesto se ne secam da je toliko bio dominantan na polu, to si nesto pobrkao sa Stonerom. Rossijeva dominacija je uglavnom bila na trkama. To sto je imao dobar tim, sam je kriv, priznajem. Moto2 klasa je objasnila sta znaci pravo trkanje. U motogp-u je uglavnom samo Rossi u poslednjih par sezona uveseljavao trke. Osim njega, niko nije bio valjan konkurent na trkama sampionima te godine. Kad je Stoner bio dominantan 2007. ko mu se jedini suprotstavljao? Rossi. Pa onda Rossi 2008 i 2009. Prosle godine, dok se Rossi nije slomio, ko je Lorenzu parirao? Rossi. A ko je parirao nakon sto se Rossi slomio? Niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 30, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ja mislio da je Rossi svojevremeno vozio motor identican sa bar jos jednim na stazi. I nesto se ne secam da je toliko bio dominantan na polu, to si nesto pobrkao sa Stonerom. Rossijeva dominacija je uglavnom bila na trkama. To sto je imao dobar tim, sam je kriv, priznajem. E pa pogresno si mislio. U vreme dok je vozio Hondu (koja je tada kao i danas bila daleko nadmocna) na Miselin gumama ta firma je radila gume SAMO ZA Rosija. Znaci, svi su dobijali jednu seriju guma, a Rosi posebno kvalitetne gume koje je samo on u tadasnjem takmicenju imao. Kako hoce Rosijevi navijaci, meni je sve jedno preko cega mogu da predju, ali za mene je taj podatak bacio senku na sve pobede i titule koje je tada osvojio. Dalje, ne mogu da verujem da nisi ni jednom procitao podatak o elektronici na Rosijevom motoru iz perioda dok je vozio Jamahu?? Pa 100x je ovde (i na netu) pisano o tome! Yamaha je posebno za Rosija radila pomenutu elektroniku, koju ne da nisu imale ostale Jamahe na stazi nego ni sam Lorenco, kao timski kolega iz fabrickog tima. I to je sramota za njega i opet baca senku na sve rezultate i postavljaju se automatski pitanja "sta bi bilo kad bi bilo". Splet srecnih okolnosti uz mnogo privilegija i eto ti "najboljeg vozaca u istoriji". Iste sezone kada su privilegije nestale, sve je nestalo kao mehur od sapunice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je lalajko objasnio šta sam hteo da kažem . Ja sam svojevremeno mislio da je Rosi izmislio motore i prvo mesto i da se pre njega niko nije popeo na najviši stepenik podijuma . Čak mi je i čuveni Mick Doohan (počeci gledanja motoGPa za mene)bio bledunjav naspram nadolazećeg The Doctora . Kvalitet svih njih vozača od 125-800 je neosporan neki imaju malo više talenta , neki malo više sreće, neki jednostavno moraju dva puta više da rade i da se trude nego drugi vozači . Kada se sve poklopi dobiješ najboljeg na svetu. Ovih dana imamo pravu sliku o tome što lalajko govori u predhodnom postu Pravi izbor pneumatika za trku i koliku štetu ili benefit (kako za koga) mogu da donesu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, izgleda da nismo gledali iste trke poslednjih deset godina. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 30, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su počele da padaju teške reči, mislim da je vreme da to raspravimo oči u oči! Ja sam iz#uvao za Misano, moram u Bgd da nešto završim pa nam se pružila prilika da pogledamo trku zajedno. Najbolje bi bilo u nekom kafiću sa internetom da izbegnemo one genijalne tipove sa Sport KLuba. Imam pass za motogp.com, priključimo lap top na TV i svađamo se na miru. JOš bolje bi bilo neko dvorište ili prazna gajba ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 30, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde su počele da padaju teške reči, mislim da je vreme da to raspravimo oči u oči! Ja sam iz#uvao za Misano, moram u Bgd da nešto završim pa nam se pružila prilika da pogledamo trku zajedno. Najbolje bi bilo u nekom kafiću sa internetom da izbegnemo one genijalne tipove sa Sport KLuba. Imam pass za motogp.com, priključimo lap top na TV i svađamo se na miru. JOš bolje bi bilo neko dvorište ili prazna gajba ali... Nema ali ... takav happening lično ne bi propustio! TV min. 81 cm dijagonala! Nadam se da Crank ce nam neko izaci u susret. Ja bi,veoma rado ali i dalje furam TV guzonju 56 tako da ... Veoma dobra (odlicna) ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 30, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Može i projektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E drugari evo i mene da malo zacinim temu sa slikama,ali stvarno ne znam koje bi postavio od njih 350,a sve lice. Uglavnom jaaako mi se dopalo,sve odlicno organizovano(komentator,semafori,redari...),a u pitanju je moj prvi motoGP unitar staze su svi standovi,gde su se naravno prvo kupili rekviziti za navijanje 46 eeej neverovatno samo rosijeve navijace mozes da vidis sa obelezjem,on je neverovatan,harizmatican,ostali su bezlicni,sto znate svi da sad ja tu ne palamudim.Komentator na stazi odlican,imao sam odlicno mesto (tower terase),mozda i najbolje i pored ciljnog pravca hvatao sam i sa strane nekoliko krivina,a i nove pridoslice na GP...evo nekoliko slika,a ako neko zatrazi ima ih jos 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Avgust 31, 2011 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li uhvatio pit walk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 31, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh al su ovi Stonerovci isfrustrirani zbog Rossija. E pa pogresno si mislio. U vreme dok je vozio Hondu (koja je tada kao i danas bila daleko nadmocna) na Miselin gumama ta firma je radila gume SAMO ZA Rosija. Znaci, svi su dobijali jednu seriju guma, a Rosi posebno kvalitetne gume koje je samo on u tadasnjem takmicenju imao. Kako hoce Rosijevi navijaci, meni je sve jedno preko cega mogu da predju, ali za mene je taj podatak bacio senku na sve pobede i titule koje je tada osvojio. U to mogu jedino da poverujem ako je HONDA, a ne Rossi, dobijala posebne gume. Mada sam termin 'posebne gume' u motogp-u mi nema smisla jer da bi bile bolje od drugih, vozac mora jako dugo da ih vozi. A ako je Rossi tako dugo vozio gume specijalno pravljene za njega, drugi bi to provalili i ne bi se pricalo po kuloarima vec bi bio skandal veci od njegove utaje poreza u Italiji. A sa druge strane, cak i da je imao specijalne gume za sebe, kako je onda sa Yamahom momentalno bio konkurentan i pobedio odmah u prvoj trci? Totalno drugi motor u pitanju. Dalje, ne mogu da verujem da nisi ni jednom procitao podatak o elektronici na Rosijevom motoru iz perioda dok je vozio Jamahu?? Pa 100x je ovde (i na netu) pisano o tome! Yamaha je posebno za Rosija radila pomenutu elektroniku, koju ne da nisu imale ostale Jamahe na stazi nego ni sam Lorenco, kao timski kolega iz fabrickog tima. I to je sramota za njega i opet baca senku na sve rezultate i postavljaju se automatski pitanja "sta bi bilo kad bi bilo". Sto sramota za njega ako mu je Yamaha dala posebnu elektroniku? Pa zar to ne rade firme i sada, svakom vozacu daju druge delove? A sto su za to vreme druge firme sedele na dupetu i nisu razvile takvu elektroniku svojim vozacima? Ako je Rossi imao bolju elektroniku od drugih, mogao je da ima samo od svog klupskog kolege, nikako od drugih na gridu. Sto onda samo Stoner posteno osvojio titulu 2007? Hejdenovu titulu ne racunam u posteno zaradjene. A vidis, da je kojim slucajem Rossi bio u Stonerovoj kozi tokom 2007. godine (vozio superioran Ducati na kvalitetnijim Bridgestone gumama), 100% sam siguran kako bi treci pasus tvog posta izgledao - Rossi imao najbolji motor i najbolje gume! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 31, 2011 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan A vidis, da je kojim slucajem Rossi bio u Stonerovoj kozi tokom 2007. godine (vozio superioran Ducati na kvalitetnijim Bridgestone gumama), 100% sam siguran kako bi treci pasus tvog posta izgledao - Rossi imao najbolji motor i najbolje gume! Da je Rosi bio na Dukatiju 2007 bio bi malo bolji nego što je sad na Dukatiju. Taj Dukati su razvijali Capirosi i Sete Đibernau, a Kapirex je bio sedmi u šampionatu. Sete je bio strašan vozač pa se na Dukcu nije snašao. Dukati je pojeo i Melandrija. A Stoner ga je peglao onako kako treba. Nisam "Stonerovac", čak mi ide na genge nekim nebuloznim izjavama, ali vozi kao Bog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ene sad, pa zar ne objasni nama Lalajko pre par postova, da motore ne razvijaju vozaci nego inzenjeri . I sta bre mi tu raspravljamo bez veze, kad Stonerovci kazu MOTO GP je poceo kako je Kremenko poceo da vozi, a do njega, pa to su bili varvari i jeretici. Tako i statistika pokazuje. :lol: :lol: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Avgust 31, 2011 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da je Rosi bio na Dukatiju 2007 bio bi malo bolji nego što je sad na Dukatiju. Taj Dukati su razvijali Capirosi i Sete Đibernau, a Kapirex je bio sedmi u šampionatu. Sete je bio strašan vozač pa se na Dukcu nije snašao. Dukati je pojeo i Melandrija. A Stoner ga je peglao onako kako treba. Nisam "Stonerovac", čak mi ide na genge nekim nebuloznim izjavama, ali vozi kao Bog. Nisam ja nikad rekao da Stoner nije dobar, momak je babaroga vozac i rodjeni sampion, kao i Rossi. Samo me nervira to povracanje po Rossiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Stonerovci su ko vozači GOLFA dvojke! Kunu se da pre i posle Golfa nije bilo auta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ene sad, pa zar ne objasni nama Lalajko pre par postova, da motore ne razvijaju vozaci nego inzenjeri . I sta bre mi tu raspravljamo bez veze, kad Stonerovci kazu MOTO GP je poceo kako je Kremenko poceo da vozi, a do njega, pa to su bili varvari i jeretici. Tako i statistika pokazuje. :lol: :lol: Ajde daj poruku gde je to neko napisao i imas veceru Ja sam napisao da je Stoner uspesniji vozac od Rosija od kako je na stazi i to bas u svakom pogledu. Razumem da vas istina boli, ali ako vam to smeta nemojte gledati statistike. U stvari, da... vi ih i ne gledate. Vi navijate. Da je Rosi bio na Dukatiju 2007 bio bi malo bolji nego što je sad na Dukatiju. Taj Dukati su razvijali Capirosi i Sete Đibernau, a Kapirex je bio sedmi u šampionatu. Sete je bio strašan vozač pa se na Dukcu nije snašao. Dukati je pojeo i Melandrija. A Stoner ga je peglao onako kako treba. Nisam "Stonerovac", čak mi ide na genge nekim nebuloznim izjavama, ali vozi kao Bog. Nisam ja nikad rekao da Stoner nije dobar, momak je babaroga vozac i rodjeni sampion, kao i Rossi. Samo me nervira to povracanje po Rossiju. Pablo, za sve sto sam napisao imam dokumentaciju koju sam dobio od Vlade Spdzlle - sve mozes da dobijes i da pogledas pa reci da nije istina. Do duse, sumnjam da postoji dokaz koji bi ti prihvatio jer je podsvest i navijacka strast jaca od svega toga. Doktor mora biti doktor i tacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je Rossi uvek kada je osvajao titule bio privilegovan !? Recimo kad je osvojio titulu u 125 verovatno je to bio neki motor od 200 ccm , a gume su mu mazali superlepkom , 250 je ustvari bila 400 , a 500 su vozili na nitroglicerin ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Za vecinu rosijevaca je karakteristicno da u nedostatku argumenata i uz nepovoljnu statistiku svog pulena, beze u ironiju. Meni je to znak da sam pogodio u crno, jer da nije tako rastrgli bi me argumentima. Danas je bar sve dostupno. Hvala vam na ironiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Avgust 31, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce vise argumenata od 9 titula ? Posteno , navijam za Rossija , ali smatram da sam bar po malo objektivan . OK. Rossijevo vreme prolazi sto je i normalno , pa niko nikad nije trajao zauvek. Dolaze mladi momci , izuzetni vozaci , ali cemu traziti prevaru u svakoj Rossijevoj pobedi ? Pa cak i da je titule uzimao na neposten nacin uzeo ih je 9 , pa bi se ostali trebali zapitati sta nije u redu sa njima kad ih jedan covek prevari 9 puta . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 9 titula (ali ne u kraljevskoj klasi) ali se niko od vas nece zapitati kako bi u duelima sa Gibernoom i ostalim iz onog vremena prosao sa gumama koje su svi drugi imali? Posle sve prljavstine koja je prosle godine isplivala uvek ce se postavljati to pitanje. A evo zasta je sposoban kad je njegova pobeda u pitanju... Pazi dokle ga je pratio po sirini staze da bude siguran da ga je izgurao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 31, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zar nisi ti Lalajko pravio statistiku kako je Stoner u poredjenju sa Rosijem (statisticki uspesniji vozac), sad necu ulaziti u to sto si poredio razliciti deo karijere dva vozaca i da se ni u jednoj svojoj recenici nisi osvrnuo na istoriju Moto Gp. Ja sam jos tada po tvom pisanju rekao da istorija MOTO Gp pocinje sa Stonerom, ali ti tada ta moja konstatacija nije smetala. Na stranu sto se ni jednog trenutka nisi osvrnuo na sam istorijat Moto Gp. Ili sto bar nisi jos nekog vozaca u svojoj statistici spomenuo nego Kremenka samo sa Rosijem. Eto to je vec dovoljan podatak, da ko najvise vredi kao Sampion. Sami ste to priznali. Hvala Vam u Rosijevo ime, ja sam prezadovoljan vasom konstatacijom. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Avgust 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja pravio tu statistiku vec ljudi koji se time bave. Ja sam je samo preneo ovde. To sto si TI napisao da istorija MotoGP pocinje sa Stonerom ne znaci da sam to ja rekao. Ponavljam, nadji da sam ja ili bilo ko od Stonerovih navijaca ovde to napisao jer to je tvoja tvrdnja pre nekoliko poruka. Dalje, zanimljivo je da kazes da sam poredio Rosija samo sa Stonerom. Ne mogu da verujem da si ovo napisao jer su u toj statistici jos i Lorenco i Pedrosa, potrazi pa ces videti. Analiziran je deo MotoGP istorije od ulaska Stonera 2006-te pa na ovamo. To je period u kome su i Rosi i Stoner zajedno na stazi i meni je najlogicnije da se taj period i analizira. Kao sto bi bilo besmisleno analizirati statistiku duela Rosi-Stoner u kojoj je obuhvacen deo po Rosijevom povlacenju. Tek kada i jedan i drugi okace hm... kacige o klin, moze se porediti uspesnost karijere i nadam se da ce Stonerovi rezultati biti upredivi sa Rosijevim u kraljevskoj klasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...