spdzlla 0 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zanima me koji je model bio prodavaniji aktuelni odnosno SC59 ili prethodni SC57? Mislim da je to jedino pravo merilo koji je model poželjniji ili ako ćete tako - lepši. Cena im je slična, dakle ne pričamo o nekim vanserijskim modelima, tako da ih možemo direktno uporediti. Ne znam za SC57, ali sam u potpunosti siguran da je SC59 iz godine u godinu jedan od najprodavanijih sportskih modela. Takođe treba uzeti u obzir i to da u vreme prodaje aktuelnog modela vlada finansijska kriza koja mu značajno uslovljava prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zanima me koji je model bio prodavaniji aktuelni odnosno SC59 ili prethodni SC57? Mislim da je to jedino pravo merilo koji je model poželjniji ili ako ćete tako - lepši. Cena im je slična, dakle ne pričamo o nekim vanserijskim modelima, tako da ih možemo direktno uporediti. Ne znam za SC57, ali sam u potpunosti siguran da je SC59 iz godine u godinu jedan od najprodavanijih sportskih modela. Takođe treba uzeti u obzir i to da u vreme prodaje aktuelnog modela vlada finansijska kriza koja mu značajno uslovljava prodaju. Mislim da to nije bas merodavno jer najcesce najprodavaniji motor je i best buy, tj. nudi dosta a nije mnogo skup. Po meni ova dva modela nisu za poredjenje jer mi je SC57 jedan od najlepsih sportaka ikada. Naravno o ukusima ne treba raspravljati Jel si siguran da im je cena slicna? Mislim da je SC57 2006 bio jeftiniji nego SC59 2008. A da i napomenem da je 2006 (opet moj ukus) bila veca konkurencija sto se tice izgleda nego 2008 kad su se mahom svi litrasi poruzneli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zanima me koji je model bio prodavaniji aktuelni odnosno SC59 ili prethodni SC57? Mislim da je to jedino pravo merilo koji je model poželjniji ili ako ćete tako - lepši. Cena im je slična, dakle ne pričamo o nekim vanserijskim modelima, tako da ih možemo direktno uporediti. Ne znam za SC57, ali sam u potpunosti siguran da je SC59 iz godine u godinu jedan od najprodavanijih sportskih modela. Takođe treba uzeti u obzir i to da u vreme prodaje aktuelnog modela vlada finansijska kriza koja mu značajno uslovljava prodaju. Mislim da to nije bas merodavno jer najcesce najprodavaniji motor je i best buy, tj. nudi dosta a nije mnogo skup. Po meni ova dva modela nisu za poredjenje jer mi je SC57 jedan od najlepsih sportaka ikada. Naravno o ukusima ne treba raspravljati Jel si siguran da im je cena slicna? Mislim da je SC57 2006 bio jeftiniji nego SC59 2008. A da i napomenem da je 2006 (opet moj ukus) bila veca konkurencija sto se tice izgleda nego 2008 kad su se mahom svi litrasi poruzneli. Merodavno je zbog toga što su kod oba modela slične cene. Cene se naravno menjaju sa godinama, ali se uvek pazi na to da ostanu proporcionalne sa konkurencijom, što je veoma bitno. Stoga mislim da možemo reći da su slične. Ne mora uvek značiti da je najprodavaniji motor obavezno 'best buy'. Često i nije, a primer toga je upravo SC59, kao jedan od najprodavanijih modela, ali sa jakom cenom koju pravdaju performanse - do nedavno najlakši i najsnažniji motocikl od 1000cc koji nam stiže od strane jednog Japanskog proizvođača. Ključno u onom što si napisao je da je tebi nešto lepo ili ne, međutim, ja sam drugačijeg mišljenja. Ne slažem se sa tvojom konstantacijom da su modeli 2008 poružneli, naprotiv - mislim da su se prolepšali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 419 Napisano Septembar 19, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zanima me koji je model bio prodavaniji aktuelni odnosno SC59 ili prethodni SC57? Mislim da je to jedino pravo merilo koji je model poželjniji ili ako ćete tako - lepši. Cena im je slična, dakle ne pričamo o nekim vanserijskim modelima, tako da ih možemo direktno uporediti. Ne znam za SC57, ali sam u potpunosti siguran da je SC59 iz godine u godinu jedan od najprodavanijih sportskih modela. Takođe treba uzeti u obzir i to da u vreme prodaje aktuelnog modela vlada finansijska kriza koja mu značajno uslovljava prodaju. Mislim da to nije bas merodavno jer najcesce najprodavaniji motor je i best buy, tj. nudi dosta a nije mnogo skup. Po meni ova dva modela nisu za poredjenje jer mi je SC57 jedan od najlepsih sportaka ikada. Naravno o ukusima ne treba raspravljati Jel si siguran da im je cena slicna? Mislim da je SC57 2006 bio jeftiniji nego SC59 2008. A da i napomenem da je 2006 (opet moj ukus) bila veca konkurencija sto se tice izgleda nego 2008 kad su se mahom svi litrasi poruzneli. Merodavno je zbog toga što su kod oba modela slične cene. Cene se naravno menjaju sa godinama, ali se uvek pazi na to da ostanu proporcionalne sa konkurencijom, što je veoma bitno. Stoga mislim da možemo reći da su slične. Ne mora uvek značiti da je najprodavaniji motor obavezno 'best buy'. Često i nije, a primer toga je upravo SC59, kao jedan od najprodavanijih modela, ali sa jakom cenom koju pravdaju performanse - do nedavno najlakši i najsnažniji motocikl od 1000cc koji nam stiže od strane jednog Japanskog proizvođača. Ključno u onom što si napisao je da je tebi nešto lepo ili ne, međutim, ja sam drugačijeg mišljenja. Ne slažem se sa tvojom konstantacijom da su modeli 2008 poružneli, naprotiv - mislim da su se prolepšali. Postujem tvoje misljenje Slazem se da se SC59 odlicno pokazao po performansama kao i na stazi, ali fali mi nesto na prednjem delu.. neke ostrije ivice (sav je zaobljen). Inace ovo mi je najlepsa kombinacija boja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 19, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, zanima me koji je model bio prodavaniji aktuelni odnosno SC59 ili prethodni SC57? Mislim da je to jedino pravo merilo koji je model poželjniji ili ako ćete tako - lepši. Cena im je slična, dakle ne pričamo o nekim vanserijskim modelima, tako da ih možemo direktno uporediti. Ne znam za SC57, ali sam u potpunosti siguran da je SC59 iz godine u godinu jedan od najprodavanijih sportskih modela. Takođe treba uzeti u obzir i to da u vreme prodaje aktuelnog modela vlada finansijska kriza koja mu značajno uslovljava prodaju. Mislim da to nije bas merodavno jer najcesce najprodavaniji motor je i best buy, tj. nudi dosta a nije mnogo skup. Po meni ova dva modela nisu za poredjenje jer mi je SC57 jedan od najlepsih sportaka ikada. Naravno o ukusima ne treba raspravljati Jel si siguran da im je cena slicna? Mislim da je SC57 2006 bio jeftiniji nego SC59 2008. A da i napomenem da je 2006 (opet moj ukus) bila veca konkurencija sto se tice izgleda nego 2008 kad su se mahom svi litrasi poruzneli. Merodavno je zbog toga što su kod oba modela slične cene. Cene se naravno menjaju sa godinama, ali se uvek pazi na to da ostanu proporcionalne sa konkurencijom, što je veoma bitno. Stoga mislim da možemo reći da su slične. Ne mora uvek značiti da je najprodavaniji motor obavezno 'best buy'. Često i nije, a primer toga je upravo SC59, kao jedan od najprodavanijih modela, ali sa jakom cenom koju pravdaju performanse - do nedavno najlakši i najsnažniji motocikl od 1000cc koji nam stiže od strane jednog Japanskog proizvođača. Ključno u onom što si napisao je da je tebi nešto lepo ili ne, međutim, ja sam drugačijeg mišljenja. Ne slažem se sa tvojom konstantacijom da su modeli 2008 poružneli, naprotiv - mislim da su se prolepšali. Postujem tvoje misljenje Slazem se da se SC59 odlicno pokazao po performansama kao i na stazi, ali fali mi nesto na prednjem delu.. neke ostrije ivice (sav je zaobljen). Inace ovo mi je najlepsa kombinacija boja I ja poštujem tvoje mišljenje. Meni bi dobro legao jedan Repsol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 27, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno "bolestan" motor,ma Honda je to bre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Septembar 30, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan A Repsol varijanta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Septembar 30, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka za sajt novog Fireblade-a; http://world.honda.com/CBR1000RR/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Octobar 23, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ... crveni je bruka.... jedino nisam pristalica digitalnih tabli... nema posla dok kazaljka ne pocne da igra u crvenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...