lancia88 83 Napisano Avgust 26, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, HD generalno treba da imaju i voze oni koji imaju uslove za realnu eksploataciju njegovih prednosti i oni koji imaju tu kolicinu novca a spremni su da je izdvoje za cruiser. Kod nas su veliki problem putevi i uglavnom su, kao i vecini motora za uzivanje a ne za letenje, na raspolaganju ovi lokalni na kojima, kako neko vec rece, ima poprilicno nedostataka, ponekad i presudnih. Gradska guzva nimalo ne pogoduje motoru sirine upravljaca od priblizno 1m i sa svojih 300-400kg tezine. Izuzetno neprakticno. Dalje, kradljiv je, skup je kako za kupovinu, tako i za odrzavanje, nije imun na kvarove ali su mu zato delovi uzasno skupi a jedini konkurent u skupoci im je njihova ugradnja (neko je vec naveo o cijoj se, uglavnom, ugradnji radi), nije stedljiv i bez obzira na snagu, polozaj vozaca mu diktira brzinske limite. Ipak, ubrzanja su mu impozantna, narocito iz aspekta polozaja vozaca tokom voznje, zvuk mu Japanci jos uvek nisu preuzeli cak i sa preskakanjem takta u paljenju i ostalim "domisljatim" resenjima. Cena mu je jedan od faktora ZA, ekonomicnost kupovine i odrzavanja za ovakve proizvode ustvari imaju negativan predznak kada je izbor u pitanju - to su naprosto motori koji se kupuju zato sto oznacavaju pripadnost, i to pripadnost krugu onih koji to MOGU da kupe. Pro et contra, stvar stava i misljenja, sigurno je samo da za ovakve proizvode ne treba traziti klasicne kriterijume jer njih nema u smislu koji najcesce poznajemo. Lalajko, zvucace interesantno, ali domace bezbednosne sluzbe su svojevremeno pazarile i ove motore i to za najvise drzavne pratnje. Cak stavise, ima ih jos u aktivnoj sluzbi, verovao ili ne. A da smo tada kupili Indijana, gde bi im kraj bio.....zvuci lepo kao da smo presudili necijem bankrotu Sala mala ali ja tako posmatram i generalnu pricu koju si naveo a koju sam i ja cuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Avgust 27, 2007 MSC Member (Maxi Scooter Club), 945 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ste svi otišli daleko od početne teme, samo da vas potsetim kako izgleda pravo Harley predstavništvo... Na preko 500 m2 su izloženi svi bitniji modeli, a da ne pominjem izbor dodatne opreme (jakne, prsluci, kacige, rukavice, čizme), kao i gomile suvenira. Poseban deo salona je namenjen Buell-u a iza se nalazi mali servis (da vam odmah ugrade neko parče hroma koje ste kupili). P.S. Snimljeno u Berlinu, pre 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 13, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam i ja u HD predstavnistvu u Sloveniji .... dalekooooo manje reprezentativno, a cene necu ni da spominjem ... BEZOBRAZNO (primera radi .. privezak za kljuceve, mala metalna plocica sa logom HD-a kosta 35e) ... cuo sam da su cene u Austiji, Italiji i ostalim razvijenijim zemljama daleko pristupacnije .. jedan je harley vi samo pljujte po njemu, moje misljenje se nece promeniti ni za 1000god .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 13, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, misljenje i ne treba da promenis sve dok - ne sednes na jedan takav...i to za svoje novce kupljen. E onda menjaj, nadogradjuju ili utvrdjuj misljenje, jedino sto tada moze ispasti to veoma skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S3 17 Napisano Octobar 3, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Florida, USA Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju Ameri pojma....svaka cast HD Marketingu, kad uspevaju tolike gomile "motora" da uvaljuju raji. Za to je zasluzna i "brain washing technology" koja uzima maha i na nasem (Srbija) tlu. Reklame i propagandni materijal cine cuda sirom sveta...Harley Davidson ima tolika muda da svoje motore (novija generacija) nazove Evo (Evolution) kao toliko se promenio da mu to ime odgovara strava...posle 102 godine je dosao na ideju da svojim kotrljajucim vibratorima stavi motore u gumena lezista, kako bi umanjili broj ridera sa otpalim bubrezima, problemima sa kicmom i gubljenje vida....Problemi sa mozgom...da ne pocinjem.... Raja koja vozi HD su ili hard-core riders ili su advokati, doktori, trgovci nekretninama.....Znam nekoliko njih koji su u proslosti vozili prave motore i prebacili su se na HD iz razloga sto im cena ne pada tako brzo kao kod ostalih motora...kao na primer Apriliji...2 godine stara 1000ccm mrela izgubi skoro 50% od vrednosti...Japanci - slicna prica....jedino se jos Italijani (citaj Ducat/Piaggioi) drze i donekle Englezi... Mozda su HD delovi i kvalitetni, samo jos da je radna snaga koja ih sklapa - kvalifikovana!!! Isto vazi i za GM automobile a od pre nekoliko godina i za Japanske automobile koji se sklapaju u Amera, ukenjali su Toyotu a vec su i Hondi napravili dobar ceh. Svake godine na skupu motora u Daytoni zakuvam sa Amerima raspravu o HD, motorima i ostalom materijalu za glavobolju...sve to pocne sa recenicom: "Ej, kako to da USA nema svoj GP motor koji pobedjuje? (s vremena na vreme) Gde su ti vrhunci elektronske i ostale tehnologije i zasto se ne primene u auto/moto industriji? Sad vec pocinjem da sumnjam da su Ameri ikad bili na mesecu...u papirnim svemirskim odelima i ostalim prevarama....?" I to onda pocne.... Nas tri drugara smo iznajmili Harleje za vikend (ovde u Floridi) nisu bili Sportsteri (jeftini) i posle 3-4 sata "voznje" smo ih vratili i uzeli BMW... Rekli su nam da treba da se naviknemo na to, i da to nije za "svakog". Ja sam se izvinuo sto nam koeficient inteligencije nije na tako niskom nivou i odveo drugare preko puta u BMW prodavnicu...Proslog meseca je jedan diler is Fort Lauderdale imao promociju i uz svakog kupljenog Harleya novi vlasnik je imao izbor od 20000 tetovaza u vrednosti od $1000 - za DZABE!!! Uz sve vibracije sa Evo HD - ni tetovaza ne bi ostala tamo gde je bila!!! HD ima svoj "cool factor", imidz i pojavu, ali ako ja treba da sednem na motor zbog onih drugih - bolje da se ostavim toga. Ne kazem....ali je jako malo muzike za toliko para, mozda je ima JAKO malo - ali je JAKO glasna. Nekima je i to dosta... Honda Rules! Triumph is the LAW!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan :) He he. Ponekad pomislim da sam sam. Na srecu nije tako. Ponavljam: Srbi grese sto misle da su reklame dokumentarni program. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Octobar 6, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam drugara u Italiji koji ima ekipu bajkera(20tak) i svi voze Harley e! Pice nonstop evropom uzduz i popreko! Pitao sam ga jednom prilikom sta misli o tim motorima al zaista iskreno?! Lik kaze:...Motor ko motor l ipak sranje...volimo ih iz dna duse al objektivno su truba a i kad sidjem s'motora ne mogu ni kafu da popijem jer se tresu ruke...."! Rekao je da ih oni kupuju vise iz fazona i zato sto vole da ga stalno dogradjuju tako da motor nikad nije gotov do kraja i uvjek ima mjesta za jos neki hromirani detaljcic(krkanje love u aftermarket!)! Ne bih da iznosim svoje misljenje jer nisam vozio al bih glasao za Lalajkovu pricu! Citam ove postove i sjetih se jednog komentara sa TVa gdje cova komentarise Sarajevo kao grad(inace Sarajlija) i kaze:"......budimo realni Sarajvo ko grad je ruzan do bola i nema sta vise da se vidi! Najvise me nervira kad cujem da ga neko hvali pa kad nema sta konkretno kaze onda odvali:...al Sarajvo ima dusu".." Tako i nekom ljubitelju Harleya kad izneses argumente da je HD njesra on ce uvjek reci "...al Harley ima dusu.." OK ako je to nekome dovoljan razlog za kupovinu onda postujem al ja cu ga zbog toga uvjek gledati ko b....! Pozdrav za sve ljubitelje HD! P.S. Samo mogu da zamislim kako bi Japanac napravio motor za te pare! P.S.S. Neko rece da HD ugradjuje remene umjesto lanca....moj drug na Kawi LTDu iz89 ima remen! Da ne odlutamo od teme.....i ja sam nekad balavio na izlogu HD na TrguRepublike(tad jos nisam znao skoro nista o motorima) a i volio bih da zazivi opet! Pa da bale neki drugi klinci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna ISTINITA: Ma skupu u Čačku ( 98' ili 99' ) pojavio se Džekson iz Niša na novom HD 883 ( navratio ga Božo Rendi da ga kupi,a do tada je vozio Suzanu. Pita ga Boban Bandit iz BN: -Džeki ,ti si naš,Japanac,kakav je HD?-Eeeee...Harley ti je to brale. -Kako ide?-Uz dim od cigarete slijedi pokisao odgovor..nikako,svi me MZ odraše.. -Kako koči?-Novi dim...nikako,ne mož da staneš da gi jebeš -Kako leži?-Dim...nikako Pa što ga uze?-Duuubok dim...sjebao sam se Napomena : odgovore bi trebalo "čitati" sa nišlijskim naglaskom ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flstf 2 Napisano Octobar 15, 2007 U prolazu, 24 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan Sto ljudi sto ukusa. Vozio sam i jednu i drugu vrstu motora pa mi ne pada na pamet da o ukusima raspravljam,. Tacno je da su japanci tehnoloski prevazisli amere i tacno da pojedini modeli imaju bolje test voznje od h-d , ali molim vas ne pricajte gluposti o kvalitetu i samoj masini h-d. nemojte ispadati smesni sa nebulozama o losoj udobnosti i rastresanju kicme i porediti babe i zabe. Pozdrav, svim ljubiteljima motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Novembar 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan .. Honda Rules! Triumph is the LAW!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D : I m happy :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Novi sam ovde ali sam kompetentan da napisem svoje misljenje na ovu temu. Vozio sam i zujalice i kruzere, harley sam probao pre 3 godine i od tada me vise nista drugo ne interesuje. Naravno da mislim i znam da je harley smesno uporedjivati sa bilo cime na dva tocka posto uopste nema konkurenciju a objasnicu i zasto. 1. Kada uporedjujete Harley sa npr japanskim motorima, onda morate da ga uporedite sa motorom u njegovoj klasi npr yamaha drag star (ne mozete uporedjivati r1 i harley, kao sto ne mzete uporedjivati ferrari i hammer, to su dve razlicita sveta i stvar ukusa i potreba...). E sada kada uporedite Harley i npr drag star, ja stvarno ne vidim ama bas ni jednu jedinu prednost japanca. 2. Naravno da harley ima dusu i da to treba naglasiti, i da je to izmedju ostalog jako bitno. 3. Sto se tice marketinga, pa svaka fabrika ulaze u marketing i to je sasvim normalno i jako je naivno kad kazete da je harley uspesan samo zbog marketinga. Nije dovoljan samo dobar marketnig za rezultate kakve belezi harley. 4. Sigurno je super osecaj kada se provozate sa svojim japanskim ljubimcem a ono na svakom semaforu na koji stanete pored vas stoje jos 3 identicna motora, pa gde je tu licni pecat? gde je tu originalnost? Nikoga ne omalovazavam ali meni je to smesno, sve sto mozete da uradite da bi ste bili barem malo drugaciji jeste da menjate auspuhe i lepite nalepnice... A Harley? Dali postoje 2 ista harleya na celom svetu, postoji li i jedan vozac harleya koji nije dao licni pecat svom ljubimcu. Pa svaki harley je prica za sebe. 5. Njegov zvuk, neki tvrde da je zvuk na japanskim motorim ljepsi ali mene nejvise podseca na tjunirani fen za kosu. Pa pokusali su da ga imtiraju ali to niko ne moze da napravi osim harleya. 6. Ni malo se ne slazem sa pricom da je harley neudoban motor, samo po tome se vidi koli ste neupuceni u temu, pa harlijeva prva namena jeste duga krstarenja na kojima treba da bude udoban i pouzdan. To sto neki od svojih motora prave cuda za izlozbu, to je druga stvar i samo dokazuje kolika je transformacija moguca sa jednim istim motorom. 8. Sto se tice performansi, dobro se zna koja je namena harleya, on nije motor za trkanje, a isto tako mislim da ima solidne performanse koje se mogu doterati uz malo dodatne opreme. Dali ste probali ubrzanje u niskim obrtajima? Daleko od toka da sa performansama moze da konkurise zujalicama ali isto tako nije tacno da je los, a opet kazem da ga uporedite sa motorom u njegovoj klasi (drag star) pa ajde onda i performanse da merimo!!! A sta kazeta na performanse najjacih verzija V-RODa ili Buella? 9. Harley nije samo motor, to je zivotni stil i to ima samo on i ni jedna druga marka. Mozda neki od vas to ne mogu da shavete ali to je samo njihov problem. 10. Cena, mislim da mu je cak i to prednost, pa sta je to jeftino a da je najbolje??? Mislite li da je Bently ili RR toliko bolji od npr Mercedesa da kosta 3 do 5 puta vise, pa nije nego sa tim ne dobijas samo auto negu ulazis u tu "pricu" a to nema cenu (naravno da sve mora biti opravdano najboljim mogucim kvalitetom). E pa ista prica vam je i sa harleyem, i ne treba svako da ga vozi (jedino je istina i zalosno je sto ga dobijaju u ruke oni koji ga ne zasluzuju i ne znaju to da postuju). 11. Kvalitet, mislim da su stvarno smesni komentari da harley nije kvalitetan u bilo kom smislu. Po vama je plastika kvalitetnija od hromiranog celika :-) Pa zasto se onda ovaj moj harley jos ne kvari??? Pa sama konstrukcija motora je stvorena da dugo traje, pa ne mislite valjda da ce da traje motor koji se vrti u 20.000 obrtaja, pa smesno. 12. Osecaj u voznji, kao prvo to je stvar ukusa (i voznja jahtom je za nekoga uzivanje a neko ne voli zato sto se ljulja i lupa na talasima, pricam iz iskustva) ali kome odgovara ovaj stil voznje nema boljeg osecaja. Uzivaju sva cula, na motoru se sedi a ne lezi kao da radis sklekove, cujes vetar i najlepsi zvuk motora, a to sto trese nije mana nego vrlina. Harley je napravio i V-ROD (po japanskom pricipu) koji ne trese i ima neke osobine japanskih motora, ali svaki pravi ljubitelj harleya ce vam reci da to nije pravi harley, izmedju ostalog sto ne pruza taj harley osecaj u voznji i zato sto na njemu nemas sta puno da manjas, jednostavno to nije to. Ima jos jako puno argumenata ali sve je dzabe dok ne provozate harley, ali ne jedana voznja nego cela sezona, pa kad vam udje u krv onda bi vas pitao sta mislite. Sve sto sam napisao znam iz licnog iskustva, mislim da je to jako bitno jel malo ko ovde prica iz licnog iskustva. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, ali samo sam malo bocnuo one koji su i mene bocnuli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 24, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam, postovanje za Triumph ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ...... 9. Harley nije samo motor, to je zivotni stil i to ima samo on i ni jedna druga marka. Mozda neki od vas to ne mogu da shavete ali to je samo njihov problem. ......... vidis, to sve uglavnom kazu oni koji imaju Harley, jedino pride ne priznaju Sportser u Harley.....pa cak ni sa 1200ccm masinom. To si verovatno vec cuo. Da li je i to opravdano? Po meni - tesko ali je ipak uvrezeno misljenje medju harlijevcima. Stoga je tesko biti negde apsolutno ovakav ili onakav i tvrditi decidirano da su stvari apsolutno nekakve. Sve je to samo stvar pogleda, niceg vise. Ne vidim zasto je BMW samo motor a ne i zivotni stil. Elegancija i sigurnost kojima odisu modeli te fabrike naprosto bi morali biti argumenti za takav zakljucak. Cak stavise, sve cesce se taj cuveni R1 diferencira kao zivotni stil....makar za odredjeno doba zivotne zrelosti, no to se moze prikaciti i Harley-u. Eto, samo mali ali drugaciji pogled na temu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je to sto si napisao za sportster pa cak i najjaci model 1200ccm tretiraju kao "mali" harley, ali ja sam probao i vece harilije i moje iskustvo je da su bolji za duza putovanja a posto ja motor koristim i za gradsku voznju a znas kakve su guzve u Budvi npr, meni je bas taj sportster najvise odgovarao. Planiram da za ovu sezonu kupim sebi jos jedan veci harley a za sledecu da ga skroz sredjujem natenene po svom ukusu, ali i pored toga sportstera nikada ne bi prodao. Ja sam u predhodnoj poruci bio skroz priklonjen harleyu, ali isprovociran nekim laickim natpisima bez osnove. Mislim da je sve stvar izbora, potrebe, mogucnosti i ukusa, pa svako misli za sebe da je najpametniji ali ne volim kad neko prica o necemu sto nije osetio (ne racunam ako je samo probao, neko provoza gliser jedan krug pa nije mornar...). Ja sam vozio skuter, trkacki motor i harley (ne probao, vozio) i zato mislim da sam kompetentan. Ali naravno da nekome kome su najbitnije performanse nece voleti da u svojoj garazi ima harley i da ce braniti svoje stavove. Postujem, ali samo nemojte da pisete gluposti, kao kad bi ja sad vama solio pamet kako zujalice imaju lose brzanje... gluposti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redAlert 10 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YamahaTDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo interesantno , odlicno za citanje ali..[glow=red,2,300]Tema: Harley-Davidson predstavnistvo[/glow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Meni se harli veoma svidja i ko zna mozda kad dodjem u neke bas penzionerske godine nabavim jedan .Uglavnom sam u prethodnim diskusijama bio protiv pljuvanja po harliju.Medjutim na motorihr sam nasao temu harli vs. japanci coperi i mogu da ti kazem da je preko 7o% procenata bilo protiv harlija i nalazilo mu milion mana, a tamo sigurno ima vise harlija nego kod nas.Tacno je da harli ima posebnu harizmu i to ga odvaja od ostalih motora ali nemozes da kazes da je bolji od dragstara osim sto je skuplji.Prelistaj malo forum pa ces da nadjes putopis gde su tri Jamahe dragstar obisle svet za oko dva ipo meseca bez ikakvih kvarova.Budi realan sta mislis kad bi tri Harlija krenula na istu relaciju dokle bi stigli odnosno da li bi prosli bez problema.Ali bez obzira na to sve meni se Harli i dalje vise svidja od Jamahe ali bi uvek pre kupio Jamahu upravo zato sto mislim da i znam da sa njom necu da imam nikakav problem , a problema sa harlijem ima i bice ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 25, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, lepo. Kompetencija se uvek najlakse i dokazuje tolerancijom a iz toga nam i proistice upravo ta osnovna karakteristika Harley-a: volis ga i ponosis se time ili volis nesto drugo. Pojedine stvari se ne daju argumentovati racionalnim razlozima a u ovom slucaju tu spadaju i performanse, i cena, i odrzavanje, i (ne)kvarljivost i sve ostalo nabrojano. Harley zadrzava svoj monopol na zvuk i na ime, ali i opstu sliku koju daje o svom vlasniku. Ove "detalje" jos nije dosegao niko iz moto-industrije ali to ostale ne cini boljima u ostalim kategorijama. E bas izmedju tih kategorija svako sebi traga za individualnim zadovoljstvom, ponekad uslovlje mogucnostima, ponekad ponudom a oni najsrecniji iskljucivo vlastitim zeljama i ekscentrisnoscu. Stoga je i tacna opaska o ceni, najcesce bas cena diferencira proizvode upravo zato sto je "normalno" a ne "bezobrazno" visoka. Naravno, to je i cena kojom se placa i drustveni ugled u zajednici, to je i novcani izraz vlastite sujete, to je svakako vise od cene proizvoda. Uzgred, ako se poredi Harley Vs Japanci, ne treba smetnuti sa uma da se na jednoj strani nalazi jedan proizvodjac i to onaj koji diktira (brani tron) a na drugoj strani bar cetiri izazivaca. OK bi bilo porediti 1:1 i tragati za odnosom pojedinacnih suparnika a ne uopsteno jer gde jedan japanski model zakaze u necemu, uvek je u diskusiji tu drugi da to kompenzuje i odnos snaga izazivaca i branioca titule prividno levitira na realnim postavkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan i meni prokisnjava krov [stvarno] ali to nije mana nego vrlina moje kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i da se ponovo otvori sumnjam da ce opstati ... bio sam u sloveniji u HD shopu .... *ebeni privezak za kljuceve (metalna plocina sa natpisom) kosta 35-40e!!! videh jako lepu gipsanu kasicu-prasicu u obliku rezervoara sa HD logom i htedoh da kupim da stedim u njoj pare za mog buduceg HD-a .. kad pogledah cenu .. sitnih 70 i kusur evra ... automatski je palo okretanje za 180stepeni i instant napustanje radnje .. verujem da ce ovde biti jos gori sa cenama ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D haha dobro me nasmeje <HD ima samo dobar marketing nista drugo motorin ocajni nisu se menjali pitaj boga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U posledje dve poruke sam video jako puno argumenata... Jedino tako i mozete da pisete o necemu o cemu nemate pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni stvarno ne smetaju HD motori iako mi nisu omiljeni [zasto? ne znam, ne odgovaraju mom vizuelnom ukusu, nisam ljubitelj hromiranih, retro, koznih i ostalih detalja koji ih krase] smetaju mi ljudi sa krizom identiteta koji se u tom svom nedostatku vezuju za brend fotoaparata, fudbalski klub, vrstu motora i onda postaju fanaticni po tom pitanju i koji jedva cekaju da se o tome sta je bolje raspravljaju sa drugim fanaticima uzivaj u cinjenici da vozis motor koji volis, to je vise nego dovoljno a savrseno je nevazno sta bilo ko drugi misli o njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan U posledje dve poruke sam video jako puno argumenata... Jedino tako i mozete da pisete o necemu o cemu nemate pojma... Izvinjavam se nisam mislio da te uvredim ,nego sam napisao svoje vidjenje o HD svi na isti fazon V motor malo KS .Ipak to je samo moje misljenje ,I jos nesto da se razumemo postujem svakog ,pa i njegov izbor nebi valjalo da smo isti .Samo9 jednostavno nisam ljubitelj toliko .Jos jednom se izvinjavam ako sam ikog povredio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema ljutnje, volim da razmenjujem misljenja. Glupo bi bilo da svi mislimo isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Januar 27, 2008 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam nekoliko HD-a i moji dojmovi su slijedeći: ne ide, ne koči i trese se ko pikhamer ( onaj s kojim štemaju po ulicama ). HD je predivan za oko, ima karizm-povijest, ali odnos uloženo-dobiveno je svakako vrlo negativan tj. strahovito negativan za kupca. Road King koji sam zadnjeg probao, košta kod nas 25.000 eura i ima jedan čelični puni disk sprijeda s klještima s jednim kočionim klipom. Sramota ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2032 Napisano Januar 27, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Predlozio bih da svu diskusiju (sem price o predstavnistvu) prebacimo ovde. Nema potrebe za dve teme HD vs Ostali. Jedna je sasvim dovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...