zoljka 0 Napisano Avgust 17, 2011 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gs 450 Prijavi odgovor kao problematičan u dilemi sam...da li uzeti savage ili virago 535... Promenio Avgust 17, 2011 član zoljka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 17, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je podforum za predstavljanje članova, znači treba da napišeš nešto o sebi, a ovo pitanje bi trebalo postaviti negde u podforumu Motocikli. Dobrodošla na BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel to novosadska Zoljica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 29, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Kako god, imam Savage 650, predivan je motor, lak za upravljanje, okretan, nije tezak (specijalno me nerviraju "tenkovi"), jednostavan, divan zvuk, odlicno vuce, kais je velika prednost u odnosu na lanac. Ako se pretezno vozis na po gradu i na kratke ture - nema boljeg. I ja sam se dovumio izmedju njega i Viraga 535, ali Virago je po meni neopravdano znatno skuplji, i tesko je naci noviji od 2000-te godine. Odlcio sam se za Savage-a, uzeo sam motor 2003 sa 2800 predjenih kilometara, i ubedjen sam da nisam pogresio. Razmisljam se da ga menjam za Shadow 750, ali ga ne bi menjao ni za Shadow 600 a ni za "Vijagru". Ako hoces da ga pogledas, posalji PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Septembar 27, 2011 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ti pomognu jos neka iskustva: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/26628-savage-650/page__gopid__1158184#entry1158184 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Septembar 28, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poz Zoljice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 28, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan bOLJE VIRAGO. Zbog kardana a i brzi je i ima manje vibracija. Takodje vise konja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Septembar 28, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Moj glas za 535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nikola to je zensko i ima 35 kila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Octobar 1, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan ups,nisam obratio paznju da je pisano u zenkom rodu,izvinjavam se koleginici od 35 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 2, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nikola to je zensko i ima 35 kila. Is it the manual weighing?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan zoljice nedaj se imaš dobru žaoku . sve u svemu dobro došla. motor dok ne probaš ne uzimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 2, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo što je vi i dalje pozdravljate, ali samo da znate da od zoljke nema ni traga ni glasa, ima samo jedan post još od 18. avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...