2 FEET 0 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija,Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima.. Ove sezone sam polozio za A...vozio sam Suzuki Maraudera 125..nemam svoj motor,ovaj sam uzimao od prijatelja. Hocu da kupim neku masinu do 500 kuba..Jer sam za ovih 3000km koliko sam vozio ovog chopera..shvatio da ispod 500 kuba ne traba nista uzimati..Pa me zanima savet iskusnijih vozaca sta uzeti itd.. Ja sam u fazonu vise neki polu cross..enduro neki..zujalice me ne zanimaju..neki Naked maximalno..pa pomagajte drugari..hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 15, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kle? uclani se u "sektu" paKLEnih p.s.nisam iskusan drajver,ali sam ponosni vlasnik jednog kle-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Probaj vise motora pa ces na kraju naci nesto sta ti odgovara. A to sa klanovima je samo zezanje na forumu jer smo u sustini mi svi veliki drugari kad se sretnemo pa nije bitno dal se znamo ili sta vozimo. Tu smo da se druzimo i ako zatrebamo jedan drugom pomognemo . I da DOBRO TI NAMA DOSAO. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Avgust 16, 2011 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao ti nama i kupi GPZ500 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 16, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj vise motora pa ces na kraju naci nesto sta ti odgovara. A to sa klanovima je samo zezanje na forumu jer smo u sustini mi svi veliki drugari kad se sretnemo pa nije bitno dal se znamo ili sta vozimo. Tu smo da se druzimo i ako zatrebamo jedan drugom pomognemo . I da DOBRO TI NAMA DOSAO. naravno...zezanje je uvek na prvom mestu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I ja, preprošle sezone moped, Free,prv par točkova u životu, lane skuter 150 kubika, položio za A, zimus Transalp i sad BMW 1100. Bez litre ništa. Razmišljaj u tom pravcu uprkos svim rezonima protiv, istorija se ponavlja, ja sam ti dokaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2 FEET 0 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija,Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 125 Prijavi odgovor kao problematičan I ja, preprošle sezone moped, Free,prv par točkova u životu, lane skuter 150 kubika, položio za A, zimus Transalp i sad BMW 1100. Bez litre ništa. Razmišljaj u tom pravcu uprkos svim rezonima protiv, istorija se ponavlja, ja sam ti dokaz. Svidja mi se kako razmisljas..to za Transalpa je veoma interesantno..a nadam se da cu nekoliko decenija da provedeme na BMWu..recimo neki 1200gs..i miran sam xxx god.obecavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2 FEET 0 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija,Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 125 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj vise motora pa ces na kraju naci nesto sta ti odgovara. A to sa klanovima je samo zezanje na forumu jer smo u sustini mi svi veliki drugari kad se sretnemo pa nije bitno dal se znamo ili sta vozimo. Tu smo da se druzimo i ako zatrebamo jedan drugom pomognemo . I da DOBRO TI NAMA DOSAO. naravno...zezanje je uvek na prvom mestu hvala drugari..bolje vas nasao..super je site..super ekipa..eto gde cu se sladiti uz moto price i kada zaveje napolju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4184 Napisano Avgust 17, 2011 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan I ja, preprošle sezone moped, Free,prv par točkova u životu, lane skuter 150 kubika, položio za A, zimus Transalp i sad BMW 1100. Bez litre ništa. Razmišljaj u tom pravcu uprkos svim rezonima protiv, istorija se ponavlja, ja sam ti dokaz. Svidja mi se kako razmisljas..to za Transalpa je veoma interesantno..a nadam se da cu nekoliko decenija da provedeme na BMWu..recimo neki 1200gs..i miran sam xxx god.obecavam TA je izvrstan motor bez dileme, nije džabe kultan. Al ko svaka sprava, ima nešto i dobro i loše pa se tako mora napraviti kompromis. Ja sam ga lično brzo prevazišo po snazi, slučajno probo BMW i eto ishoda, al nemoj da misliš da je i on bez mane. U svakom slučaju ti savetujem da preispitaš sebe u pogledu snage ma kolko ti se sad činilo nepotrebnim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
2 FEET 0 Napisano Avgust 17, 2011 U prolazu, 8 postova Lokacija: Srbija,Beograd Motocikl: Suzuki Marauder 125 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kle? uclani se u "sektu" paKLEnih p.s.nisam iskusan drajver,ali sam ponosni vlasnik jednog kle-a Kolega sa posla mi ubacuje rovca za KLEa..sjajna masina..sa odlicnim izgledom i nadam sa sjajnim preformansom..totalno bi bio zadovoljan kada bi vozo dupe na njemu sledecu sezonu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Avgust 17, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kle? uclani se u "sektu" paKLEnih p.s.nisam iskusan drajver,ali sam ponosni vlasnik jednog kle-a Kolega sa posla mi ubacuje rovca za KLEa..sjajna masina..sa odlicnim izgledom i nadam sa sjajnim preformansom..totalno bi bio zadovoljan kada bi vozo dupe na njemu sledecu sezonu.. Problem je jedino bas to dupe posle 100km voznje zbog uskog sedista krene da trnu zadnjica i beli bubrezi ali koliko sam cuo i to moze da se sredi preradom sedista (ja jos uvek nisam to odradio,ali cini mi se da kao da se navikavam na sediste pa prelazim sve vise km a da ne pocinje da boli ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo ishod i ladimo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kle? uclani se u "sektu" paKLEnih p.s.nisam iskusan drajver,ali sam ponosni vlasnik jednog kle-a Kolega sa posla mi ubacuje rovca za KLEa..sjajna masina..sa odlicnim izgledom i nadam sa sjajnim preformansom..totalno bi bio zadovoljan kada bi vozo dupe na njemu sledecu sezonu.. Problem je jedino bas to dupe posle 100km voznje zbog uskog sedista krene da trnu zadnjica i beli bubrezi ali koliko sam cuo i to moze da se sredi preradom sedista (ja jos uvek nisam to odradio,ali cini mi se da kao da se navikavam na sediste pa prelazim sve vise km a da ne pocinje da boli ) Priča sa sedenjem na KLE-u je čisto stvar navike. Moje iskustvo je da sam za 4 sata i 30min prešao 300km bez stajanja, više sam se ceo ukočio nego što je dupe utrnulo tako da... Ma dobro Ti nama došao a ostalo će se već naći, srećno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan kawasaki kle? uclani se u "sektu" paKLEnih p.s.nisam iskusan drajver,ali sam ponosni vlasnik jednog kle-a Kolega sa posla mi ubacuje rovca za KLEa..sjajna masina..sa odlicnim izgledom i nadam sa sjajnim preformansom..totalno bi bio zadovoljan kada bi vozo dupe na njemu sledecu sezonu.. Problem je jedino bas to dupe posle 100km voznje zbog uskog sedista krene da trnu zadnjica i beli bubrezi ali koliko sam cuo i to moze da se sredi preradom sedista (ja jos uvek nisam to odradio,ali cini mi se da kao da se navikavam na sediste pa prelazim sve vise km a da ne pocinje da boli ) Priča sa sedenjem na KLE-u je čisto stvar navike. Moje iskustvo je da sam za 4 sata i 30min prešao 300km bez stajanja, više sam se ceo ukočio nego što je dupe utrnulo tako da... Ma dobro Ti nama došao a ostalo će se već naći, srećno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...