Darkes 0 Napisano Avgust 5, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam vec pisao u drugim temama, a sada pokusavam da napisem svoju kupio sam ZZR 500 '92 god.To mi je prvi veci motor i treba mi neko uputstvo bar na engleskom da bih zapoceo neko detaljnije upoznavane sa nijm.Moze na CD-u moze i na papiru bilo koji format dolazi u obzir samo....POMAGAJTE!E sad, pretpostavljam da moze i od ZZR 600 tako da i to dolazi u obzir.Dosta stvari mi je nepoznato, sta, gde, kad, kako, a motor sam strasno zavoleo i voleo bih da ga pravilno odrzavam, naravno koliko mogu,a za sve ostalo kod majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je za zzr 600, skinuto sa linka koji je pablo dao mozda i posluzi http://www.diff.ru:8000/Kawasaki_ZZR600_Service_Repair_Manual.zip http://www.blackbears.ru/manual/files/Kawasaki_ZZR600_Service_Repair_Manual.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Idi na sajt www.motorcyclespecs.co.za ili www.bikez.com i tamo imas dosta podataka o raznim motorima pa u zadnjoj rubrici postji (za neke modele ima) service manuel pa ga skines u tvoj komp i imas celo uputstvo za tvoj motor... Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 6, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zzr 500 je po izgledu najsličniji zzr600 d model, znači do 1993 godine, verovatno su slični i po pitanju mehanike ali to ne znam jer tu 500-tku nisam zagledao. ja imam neki manual za zzr600 d i e model, ali nije nešto obiman, ako ne uspeš da poskidaš sa ovih linkova javi se pa da ti dam to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkes 0 Napisano Avgust 13, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo mi drugar sa prvog linka koji je gasha dao.Koliko sam pregledao na brzaka to je otprilike to ZZR500 i ZZR600 su 95% isti modeli i razlika je samo otprilike u masini hocu reci kubikazi.Hvala gasho i hvala svima.Ima dosta slika uz uputstva tako da toplo preporucujem svima kome to treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Avgust 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo mi drugar sa prvog linka koji je gasha dao.Koliko sam pregledao na brzaka to je otprilike to ZZR500 i ZZR600 su 95% isti modeli i razlika je samo otprilike u masini hocu reci kubikazi.Hvala gasho i hvala svima.Ima dosta slika uz uputstva tako da toplo preporucujem svima kome to treba. Drugar nemas na cemu,iovako je sve to vec postavljeno na forumu, a posto si novi ja sam ti samo sve to lepo sazvakao ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...