gox021 0 Napisano Avgust 5, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam seo na motor i odmah ga kupio odlican je, vasa iskustva posto svi imate duzi staz od mene? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Piše se Thundercat, a pošto si je već kupio i tvoja je, čekamo tvoja iskustva, da nam preneseš. :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Te boje su Hondine "ratne" boje. Jes da je to stvar ukusa, ali ja bih to odma prefarbao. Recimo ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 6, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan vidite vi ovo, ljudi pokushavaju od yamahe hondu da naprave, pa gde to ima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 6, 2007 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan HONDA je HONDA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spencer 0 Napisano Avgust 6, 2007 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda, ali i Jamaha je dobra. Nemojte coveku da ubiijate volju ;D Sa srecom da se navozas, prijatelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...