Urke 12 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja tako jednom lepo izlazim iz kafane i neka budala mi stane na ruku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Hoce to, tako je i meni skoro bankina istrcala na kosutnjaku ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boskokg90 0 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Veverica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 3 Napisano Novembar 4, 2007 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Buraz a el tebi dobro?! Gde iskopa ovo majke ti?! SI prelistavao 10 strana da nadjes, pogle datum molim te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Novembar 4, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte vaditi stare teme iz "naftalina" ako nemate dobar razlog. Temu zakljucavam a ako autor ima nesto protiv neka mi se javi na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...