Đuka 3 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Apatin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R K7 750 Da ne postavljam ponovo sve slike i opis, oglas mozete pogledati ovde: http://www.polovniau...ki_gsxr_750_k7/ Ako imate neka pitanja... tu sam. Bez nove zadnje gume i sa fabrickim auspuhom, cena za kes 5700e. Zamena moze samo za K8 1000 (osim plavo belog)! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Avgust 11, 2011 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakav motor!!! Balim već 15 minuta. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Bogami odlican Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka 3 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Apatin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci... a da vidite tek ovaj sto sam na njega bacio oko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
limitless 3 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uf, ovaj je extra, pa kakav moze biti onda taj... Baci neke slike od tog sto si bacio oko, a ako dobijem na loto-u doci cu da pazarimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka 3 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Apatin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT! Ako ima zainteresovanih ostao mi je auspuh SCORPION... cena 250e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đuka 3 Napisano Septembar 13, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Apatin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Rodjeni pase na K6/K7 600/750. Pogledaj PP. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...