Otash 2 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bio ja, mada bih voleo da jesam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Momci nisam bio u prilici do sada da se javim. Na voznji je bilo odlicno!!!! Ponoviti sto pre, i u vecem broju @Bogda Prosli smo pored bombardovanog tornj, ali ne znam , jednostavno smo samo prosli nismo stajali. @Forrest Pa ne volim bas da se kuvam pod kacigom, tako da cim stanemo negde ja sam je skidao... @Deki59 To se i meni desilo sa roll-barom, nista strasno samo sam ga skinuo i dovario taj delic... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Kineze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan POzz Zo_ Lee Pozz Dzax Slazem se treba to ponoviti i povecati brojnost definitivno. Pozz svima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Zo_Lee-ta!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Na voznji je bilo odlicno!!!! Ponoviti sto pre, i u vecem broju Opet da ponovim: Lako vam je i zavidim vam, sto ste u tolikom broju, a relativno blizu jedan drugog. :-X Nije lose biti ni samotnjak, ali.... Mozda vam se jednom, na nokoj voznji i pridruzim ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Septembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Deki, tebi se možda čini, ali nisi samotnjak, mnogo ljudi odavde misli na vas tamo i pomaže koliko može. Biće zajedničkih druženja, evo sad uskoro ide tradicionalna poseta Kosovskoj Mitrovici, biće bajkera "na tone" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Biće zajedničkih druženja, evo sad uskoro ide tradicionalna poseta Kosovskoj Mitrovici, biće bajkera "na tone" ??? ??? ??? Kada? Ovde u K.Mitrovici se nista ne prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Septembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=23050.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitaj ovu temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=23050.0 Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan tripujem se vec duze vreme da mi nesto zvecka u toku voznje, i to mi se cini sve da mi mud* zveckaju, , i skinem ja rezervoar i imam sta da vidim, 3 srafa koja nose agregat ispod rezervoara labavi, tj. 1 na agregatu dobar dok 2 koja su na ramu labava, jednom ispala matica i laprda onako u voznji (da nije udarao u rezervoar ispao bi), a drugi labav (rukom sam ga odvio)... proverite i vase srafove radi vase bezbednosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Septembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam kupio kineza, odmah gedoru u ruke i udri po SVIM šrafovima...iznenadih se više puta ;D sad je u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam kupio kineza, odmah gedoru u ruke i udri po SVIM šrafovima...iznenadih se više puta ;D sad je u redu. Obavezna procedura nakon kupovine. Mozda cak i lepljenje srafova nekim ne mnogo jakim lepkom (OHO), kao i pravljenje i stavljanje gumenih podloski pod srafove, radi "ubijanja" zvukova od vibracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna procedura nakon kupovine. Mozda cak i lepljenje srafova nekim ne mnogo jakim lepkom (OHO), kao i pravljenje i stavljanje gumenih podloski pod srafove, radi "ubijanja" zvukova od vibracija. Де, стварно: је л' ко вид'о оне "Локтајтове" лепкове за шрафове да их има код нас, а да те трговац не одере преко сваке мере? Што се тиче разних гумених подлошки, ја сам био лењ, па сам пазарио оне комплете гумица за славине изливене на истом парчети гуме. Јефтино, а има их на вољу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna procedura nakon kupovine. Mozda cak i lepljenje srafova nekim ne mnogo jakim lepkom (OHO), kao i pravljenje i stavljanje gumenih podloski pod srafove, radi "ubijanja" zvukova od vibracija. Де, стварно: је л' ко вид'о оне "Локтајтове" лепкове за шрафове да их има код нас, а да те трговац не одере преко сваке мере? Што се тиче разних гумених подлошки, ја сам био лењ, па сам пазарио оне комплете гумица за славине изливене на истом парчети гуме. Јефтино, а има их на вољу. svaka cast lave ! Drugari,danas dragonfly ,i moja malenkost izbusili auspuhe(jbg,zaludan pop i jarice krsti) ;D ;D imam utisak da,osim sto se malo bolje,i lepse cujemo,ne ide brze(nisam ni ocekivao),ali masina bolje vuce!Mozda samo subjektivan osecaj(al' sam se napal'la,bas sam se napal'la ;D ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavrno ste za promatranje....mislim medecinsko.... A i nisam znao da si postao Kineski trgovac... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 3, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan jBga Ja zakazao docu u garazi ali nema Gramlina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan jBga Ja zakazao docu u garazi ali nema Gramlina Ja nisam pravio nikakve "rucne" adaptacije na izduvu....sve je farbricko i radi kao sat...Zato ste vas dvojica grinfova za busilicom podlozni psihijatrijskom promatranju, moze da vam se pridruzi i moj kum koji je takodje Grunf za izduvne sisteme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Greco brate,to je zato sto vozis motor koji i nije za preradu,a smekeri voze custom-e/cruzere/choper-e,pa mi je jasno sto nisi razumeo nista!.Sto se gore spomenutih izduva tice..... ;D ;D ;D ;D ;D , ma daj,nemoj da me vuces ovde za jezik! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Greco brate,to je zato sto vozis motor koji i nije za preradu,a smekeri voze custom-e/cruzere/choper-e,pa mi je jasno sto nisi razumeo nista!.Sto se gore spomenutih izduva tice..... ;D ;D ;D ;D ;D , ma daj,nemoj da me vuces ovde za jezik! ;D ;D ;D Ja te radove sa busilicom zovem "Grunfovanje" a ne custom-izacija.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @Gremlin : jbg, ti to zovi kako hoces,ali char je u tome da "grumfujes",a ovo je tek pocetak,imamo puno ideja za zimski period ;D jBga Ja zakazao docu u garazi ali nema Gramlina i da, sto zaheba coveka? Stavrno ste za promatranje....mislim medecinsko.... A i nisam znao da si postao Kineski trgovac... ;D ;D ;D pa nisi ni pitao!Kad neces da se druzis sa pravim ljudima,eto ti sad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gremlin : jbg, ti to zovi kako hoces,ali char je u tome da "grumfujes",a ovo je tek pocetak,imamo puno ideja za zimski period ;D jBga Ja zakazao docu u garazi ali nema Gramlina i da, sto zaheba coveka? Stavrno ste za promatranje....mislim medecinsko.... A i nisam znao da si postao Kineski trgovac... ;D ;D ;D Da nema DragonFly-a ja ne bi ni saznao , ti se ne bi ni setio da javis, pa pozoves na otvaranje, prasence da izrotiramo....kinsekog ambasadora da ti dovedem da otvori STR...ko sto je japanac otvarao Sony radnju u Knez Mihajlovoj pre dvadesetak godina... ;D ;D ;D ;D ;D pa nisi ni pitao!Kad neces da se druzis sa pravim ljudima,eto ti sad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Gremlin : jbg, ti to zovi kako hoces,ali char je u tome da "grumfujes",a ovo je tek pocetak,imamo puno ideja za zimski period ;D jBga Ja zakazao docu u garazi ali nema Gramlina i da, sto zaheba coveka? Stavrno ste za promatranje....mislim medecinsko.... A i nisam znao da si postao Kineski trgovac... ;D ;D ;D Da nema DragonFly-a ja ne bi ni saznao , ti se ne bi ni setio da javis, pa pozoves na otvaranje, prasence da izrotiramo....kinsekog ambasadora da ti dovedem da otvori STR...ko sto je japanac otvarao Sony radnju u Knez Mihajlovoj pre dvadesetak godina... ;D ;D ;D ;D ;D pa nisi ni pitao!Kad neces da se druzis sa pravim ljudima,eto ti sad ;D ;D ;D Da nema DragonFly-a ja ne bi ni saznao , ti se ne bi ni setio da javis, pa pozoves na otvaranje, prasence da izrotiramo....kinsekog ambasadora da ti dovedem da otvori STR...ko sto je japanac otvarao Sony radnju u Knez Mihajlovoj pre dvadesetak godina... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan za prasence nikad nije problem,prosetaj G... do Vrcina,kao nas drug Mrki.Sto se ambasadora tice,jbg,sitna sam ja riba,ne krecem se u tim krugovima ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan za prasence nikad nije problem,prosetaj G... do Vrcina,kao nas drug Mrki.Sto se ambasadora tice,jbg,sitna sam ja riba,ne krecem se u tim krugovima ;D ;D Jel spremate za dorucak burek sa bambusom ? Mozda me i navucete da dodjem.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...