Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Ja dosao malo ranije nisam mogao da citam sta ima novo jer me je napastvovalo neko zensko stvorenje i neda mi mira...

Vidimo se danas u Pazovi!!

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 316 postova

U zadnjih 4 dana sam presao oko 600 km sa mojim Raptorom. Isao sam do BGD-a, vozao se po istom, vratio se nazad, posle sam isao malo po Fruskoj gori, pa se spustio do rodnog kraja, Sremske Mitrovice, pa malo do Rume... pa opet po okolini. Besprekorno je radio... lepo vuce uzbrdo, nisam prelazio preko 80 km/h, tacnije jesam, na auto-putu sam par minuta isao 100 km/h. Takodje se lepo ponasao po NAJJACEM pljusku koji je bio u petak. Doduse, bilo je 5-6 proklizavanja, ali uspeo sam da ga zadrzim, razlog proklizavanja - neiskustvo... ali brzo sam se naucio da treba da izbegavam bele linije.... Sve u svemu, nista me ne fali...

Sad mali off.. sinoc sam vozio Suzuki GSXR-a, 2007 godiste, ljudi kako ono IDEEEEEEE... mnogo jeben motor, ali mi se mnooogo svideo.... nadam se da cu sledece sezone posedovati isti.... :-).

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: CB 500

Fino Grdoje samo lagano,eh da imam vremena rado bi se pridruzio nekoj takvoj turi...

Zeznute su te linije ja sam se jednom opekao ali bez posledica,,,

Pozdrav momci ja sada odoh do Majdanpeka.

Cujemo se za 7,8 dana...

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

U zadnjih 4 dana sam presao oko 600 km sa mojim Raptorom. Isao sam do BGD-a, vozao se po istom, vratio se nazad, posle sam isao malo po Fruskoj gori, pa se spustio do rodnog kraja, Sremske Mitrovice, pa malo do Rume... pa opet po okolini. Besprekorno je radio... lepo vuce uzbrdo, nisam prelazio preko 80 km/h, tacnije jesam, na auto-putu sam par minuta isao 100 km/h. Takodje se lepo ponasao po NAJJACEM pljusku koji je bio u petak. Doduse, bilo je 5-6 proklizavanja, ali uspeo sam da ga zadrzim, razlog proklizavanja - neiskustvo... ali brzo sam se naucio da treba da izbegavam bele linije.... Sve u svemu, nista me ne fali...

Sad mali off.. sinoc sam vozio Suzuki GSXR-a, 2007 godiste, ljudi kako ono IDEEEEEEE... mnogo jeben motor, ali mi se mnooogo svideo.... nadam se da cu sledece sezone posedovati isti.... :-).

svaka cast druze,lepo si se navozao,sto se ne javi kad si bio u BG?

Fino Grdoje samo lagano,eh da imam vremena rado bi se pridruzio nekoj takvoj turi...

Zeznute su te linije ja sam se jednom opekao ali bez posledica,,,

Pozdrav momci ja sada odoh do Majdanpeka.

Cujemo se za 7,8 dana...

Dzax,ti kao da si na turneji,samo skitas! ;D ;D

U subotu u 8 ujutru krenuli dragonfly,NikolaCruss i moja malenkost za V.Planu na skup.Dan prelep,put jos lepsi,moja najlepsa voznja do sada.

R.I.P. se pojavio kasnije popodne.Evo malo slicica u odlasku,kasnije nisam slikao,a i te kako je imalo sta,pogotovu uvece u gradu  ;D ;D

post-3264-12879000271076_thumb.jpg

post-3264-12879000272557_thumb.jpg

post-3264-12879000274743_thumb.jpg

post-3264-12879000277633_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 316 postova

Forrest, nisam se javio jer sam bio na svirci u centru, svirali moji prijatelji, pa nisam mogao tek tako da ih ostavim. Vrlo brzo cu ja doci ponovo i BGD, onda cu ti se obavezno javiti.

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

U subotu u 8 ujutru krenuli dragonfly,NikolaCruss i moja malenkost za V.Planu na skup.Dan prelep,put jos lepsi,moja najlepsa voznja do sada.

R.I.P. se pojavio kasnije popodne.Evo malo slicica u odlasku,kasnije nisam slikao,a i te kako je imalo sta,pogotovu uvece u gradu  ;D ;D

I ja sam bio popodne u subotu u V.Plani. Ali bio sam najvise 1 sat.

Nisam imao informacija da ce te i vi tamo biti, da vidim vas, a i vase 'kineze".

Ali "ima dana za megdana"

• Zainteresovan, 830 postova

Da, pridruzujem se pohvalama, put do plane je bio apsolutno savrsen, vijugavim putem preko Avale, pa Mladenovca i Smederevske Palanke. Ekipa sjajna, mada nam je ovo prvi put da putujemo zajedno, savrseno smo se uklopili, repriza pod hitno, samo necemo dati R.I.P.u da nas eskivira :)

Posle smo oko 16 morali Dragonfly i ja da se vratimo za Bgd, nazalost, i u zurbi smo se vracali autoputem, sa sve vetrom u grudi, tako da apsolutno glasam za manje puteve, jutarnja tura nam je bila savrsena :) Nemogu da komentarisem skup jer sam najbitniji deo propustio, vece, ali sve je delovalo prilicno cool, naravno, nisam ljubitelj pucanja, ali to mu dodje ko neizbezna nepogoda, kao komarci :)

Da napravimo lepu ekipu, pa da zajedno idemo u Belu crkvu, cuo sam sa vise strana da je taj skup tradicionalno odlican, pada posle 20. jula :)

post-2752-12879000359225_thumb.jpg

post-2752-12879000361587_thumb.jpg

post-2752-12879000363734_thumb.jpg

post-2752-12879000365891_thumb.jpg

post-2752-12879000366434_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Dobre fotke :-)

Jel se planira mozda neki odlazak za Apatin - ovog vikenda?

Ko je za skup u Apatinu neka mi se javi na pp da se dogovorimo

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Ne mogu se uklopim za apatin ovaj vikend, ali aj da vidimo onaj vikend posle njega, sta ima i sta bismo mogli da uklopimo :)

Sledeci vikend je Pancevo i Ada,pa ti biraj ;)

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Lep put voleo bi da sam i ja bio s vama al razboleo sam se dok sam bio na skupu u Pazovi tako da dok ne ozdravim nejdem nigde.Pozz

• U prolazu, 74 postova

Jedno pitanje za vaskoliku kinesku masoneriju:

drug je pazario Sprint Classic, i nekih 1000,1500 je presao..imao je vise raznih problema.

Nije na forumu pa da ja pitam:jel taj skuter kanta ono skroz, ili je njemu uleteo neki los?

Vidim da ima price o sprintu, al o Classic-u nikako.

Aj stvarno nekakav info o modelu, momak je u problemu.

Pozdrav i hvala

• Zainteresovan, 830 postova

Drugari, zastava mi je na pola koplja, znaci zlo, evo me sedim i pravim molotovljeve koktele...

Odvezao ja juce motor na prvi redovan servis, na 500 km, doduse presao sam 670 km, tu se menja ulje, priteze i proverava sve, filteri, svecice... Plus, ja mu sastavim spisak sta jos da sredi, za to sluzi garancija zar ne? Pukao drzac roll bara, otpao poklopac sa zadnje strane naslona suvozaca, onaj sa macijim okom, iskrivili se nogari. Glavni problem, stuca mi motor, neravnomerno vuce, pogotovu posle Plane. I kazu oni dobro, sredicemo sve, sutra se cujemo, da ti kazemo kad da dodjes, ne mozemo menjamo ulje i tako to dok je motor vreo, neka prenoci i cool. Ok reko, nije frka, razradjujem ga ko puz vec mesec dana, strpicu se jos dan-dva.

Zove me danas covek, kaze sve sam sredio osim stucanja (moj najveci problem). Kaze, upalili ga mi, zagrejali, on poceo da stuca, onda nesto puklo i sad ne mozemo ni da ga upalimo. Sunce ti poljubim, moj motor!!! Kaze, sva mu ispucala, a sad i pukla skroz, usisna cev izmedju karburatora i glave motora, onog dela gde su klipovi. Pa kaze, zovi ti sad Top Shop, uvoznika i davaoca garancije, da vidis imaju li oni taj deo, mi nemamo na stanju, pa da nam ga obezbede, mi ga montiramo i ok. Jbg, meni cudno, pa sto ih vi ne zovete, valjda vi znate proceduru ali ajde. Kaze meni riba koja radi tamo, sad cu ja zovem direktora, pa ce on da odluci sta i kako. Pritom mi serviser kaze mislim da nije tvoja greska. Pa naravno da nije, jbt kako ja to da sjebem, sta pao sam na usisnu granu!!!

I tako sad sedim na iglama i cekam da mi jave, ne idem danas po motor, ne idem veceras na pice sa Dragonfly-om i Forestom, a mislio sam, ali bole me uvo, bar sam prekjuce uredno uplatio ratu od kredita za motor, j..o me otac ludi!

Nadam se da ne ugusih neke, ali je bitno da buduci kupci procitaju ovo i znaju sa cim se mi sve srecemo. A serviser mi je, onaj predhodni, iz bataje, mi je rekao, ovaj moj motor je onaj sto je stajao u salonu, verovatno ste mnogi od vas i sedeli na njemu, ali sam tad vec potpisao sve papire, tako da mi nije bilo nazad, ko velim, imam garanciju, ko ga j...., a ono ispade, KO ME J....

Tako drugari, videcemo kako ce ovo ispasti, ali jbt, jes da nisam imao velikih problema do sada, ali me motor zeza od kad sam ga uzeo, na sitno, stalno ima neko sitno sranje koje kad se sredi bice do jaja, i tako od pocetka. Ima da ga vozim svaki dan po 100 km minimum, nek pocrkava sve sto misli, dok je jos u garanciji

Ostajte mi zdravo, a ko ima dobru stanglu, da mi se prijavi, pa da idemo na razgovor kod uvoznika, ako se ovo ne sredi!

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Auuu kolega pa tebe je bas krenulo... :(  Nadam se da ci lepo srediti motor, da te vise ne zahebava, nemoj biti previse fin sa njima, tako ti nikad nece srediti motor kako valja. Pritegni ti njih malo. ;)

PozZ! :)

Drugari, zastava mi je na pola koplja, znaci zlo, evo me sedim i pravim molotovljeve koktele...

Odvezao ja juce motor na prvi redovan servis, na 500 km, doduse presao sam 670 km, tu se menja ulje, priteze i proverava sve, filteri, svecice... Plus, ja mu sastavim spisak sta jos da sredi, za to sluzi garancija zar ne? Pukao drzac roll bara, otpao poklopac sa zadnje strane naslona suvozaca, onaj sa macijim okom, iskrivili se nogari. Glavni problem, stuca mi motor, neravnomerno vuce, pogotovu posle Plane. I kazu oni dobro, sredicemo sve, sutra se cujemo, da ti kazemo kad da dodjes, ne mozemo menjamo ulje i tako to dok je motor vreo, neka prenoci i cool. Ok reko, nije frka, razradjujem ga ko puz vec mesec dana, strpicu se jos dan-dva.

Zove me danas covek, kaze sve sam sredio osim stucanja (moj najveci problem). Kaze, upalili ga mi, zagrejali, on poceo da stuca, onda nesto puklo i sad ne mozemo ni da ga upalimo. Sunce ti poljubim, moj motor!!! Kaze, sva mu ispucala, a sad i pukla skroz, usisna cev izmedju karburatora i glave motora, onog dela gde su klipovi. Pa kaze, zovi ti sad Top Shop, uvoznika i davaoca garancije, da vidis imaju li oni taj deo, mi nemamo na stanju, pa da nam ga obezbede, mi ga montiramo i ok. Jbg, meni cudno, pa sto ih vi ne zovete, valjda vi znate proceduru ali ajde. Kaze meni riba koja radi tamo, sad cu ja zovem direktora, pa ce on da odluci sta i kako. Pritom mi serviser kaze mislim da nije tvoja greska. Pa naravno da nije, jbt kako ja to da sjebem, sta pao sam na usisnu granu!!!

I tako sad sedim na iglama i cekam da mi jave, ne idem danas po motor, ne idem veceras na pice sa Dragonfly-om i Forestom, a mislio sam, ali bole me uvo, bar sam prekjuce uredno uplatio ratu od kredita za motor, j..o me otac ludi!

Nadam se da ne ugusih neke, ali je bitno da buduci kupci procitaju ovo i znaju sa cim se mi sve srecemo. A serviser mi je, onaj predhodni, iz bataje, mi je rekao, ovaj moj motor je onaj sto je stajao u salonu, verovatno ste mnogi od vas i sedeli na njemu, ali sam tad vec potpisao sve papire, tako da mi nije bilo nazad, ko velim, imam garanciju, ko ga j...., a ono ispade, KO ME J....

Tako drugari, videcemo kako ce ovo ispasti, ali jbt, jes da nisam imao velikih problema do sada, ali me motor zeza od kad sam ga uzeo, na sitno, stalno ima neko sitno sranje koje kad se sredi bice do jaja, i tako od pocetka. Ima da ga vozim svaki dan po 100 km minimum, nek pocrkava sve sto misli, dok je jos u garanciji

Ostajte mi zdravo, a ko ima dobru stanglu, da mi se prijavi, pa da idemo na razgovor kod uvoznika, ako se ovo ne sredi!

znam da ti nije lako druze,ali polako sa stanglom,ima vremena.Prvo pokusaj da stupis u kontakt sa nekim iz menadzmenta,ili bar menadzmenta prodaje.Budi smiren,ali uporan,(sto kaze nas drug Wolflord,nemoj biti previse fin sa njima)pametan si decko,oni to sigurno mogu da rese.Btw,juce sam bio u onom "Louis shopu u BG", kako ga zovu ovde na forumu,neki momak koji je sedeo tamo vozi isti motor kao tvoj,pa smo malo popricali,i neces verovati,ima isti problem kao ti! Verovatno im je to neka serijska greska,moraju da je rese jbg.Znam kako ti je druze,jbg,lepo je vreme!

Ajde pa javljaj sta si uradio,a za pice cemo lako! ( mislim da kad sredis sve to,nece biti samo jedno pice  ;D ;D )

• Drug član, 1701 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Jedno pitanje za vaskoliku kinesku masoneriju:

drug je pazario Sprint Classic, i nekih 1000,1500 je presao..imao je vise raznih problema.

Nije na forumu pa da ja pitam:jel taj skuter kanta ono skroz, ili je njemu uleteo neki los?

Vidim da ima price o sprintu, al o Classic-u nikako.

Aj stvarno nekakav info o modelu, momak je u problemu.

Pozdrav i hvala

Sprint je sam po sebi slabog kvaliteta, a taj klasik je dragulj medju biserima,kad su se pojavili pun ih je grad bio jer su bili najjeftiniji,a vec sledece tj. ove sezone klasika jedva da vidim kog ???

• U prolazu, 74 postova

Znaci kanta je..

A kog od ovih ovlascenih servisa, majstora da poseti, a da ga ne izjebu?

Krivo mi je skroz, iscimao se za kintu, sad sezona a on svakih 7 dana ne moze da ga vozi..

Aj neki savet, da pomognemo momku, vi se u ovo razumete, ja stvarno nemam pojma.

Hvala jos jednom

Znaci kanta je..

A kog od ovih ovlascenih servisa, majstora da poseti, a da ga ne izjebu?

Krivo mi je skroz, iscimao se za kintu, sad sezona a on svakih 7 dana ne moze da ga vozi..

Aj neki savet, da pomognemo momku, vi se u ovo razumete, ja stvarno nemam pojma.

Hvala jos jednom

ajde malo opisi sta ga sve zeza

• Drug član, 1701 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Jedna mala ispravka, classica nije bilo prosle godine, on je model od ove godine.

pogresio sam znaci, ja sam mislio na one SPRINT sa tockovima 10', uglavnom su bili crvene i crne boje i grad ih je bio prepun, vec sledece sezone nema ih...rasklopili se ::)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja