NikolaCruss 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrki, ovo je brutalno kako izgleda! Oces da mi das krug u ime starih vremena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam druze na remak delu, napor i trud je pokazo definiciju zamisljenog u prakticno izvodljivo,svaka cast spremi neke fotke pa ih zakacaj da gi parime oki.A bice i uzivo uskoro nadam se,pozdrav glogonj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan VAO, VIDEO SAM SLIKE MISLIM STA RECI TO JE TO BRAVO MAJSTORE,SVE POHVALE SEDI I KRUZIRAJ, SA SRECOM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan uh, bas dobro izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mocnooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano April 15, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Garancija 2500km to sam presao par meseci posle kupovine,ako se ova raspala posle 3000 i nesto km sta mislis koliko ce sledeca da izdrzi? Kada si tacno kupio motorr?Garancija za sprinta je sada 5000km!Ako ti treba serviser u Bg a da zna znanje i da nedere po usima javi mi se,imam pravog coveka za tebe, ja moj motor teram kod njega i ako nije ovlasceni serviser (i ne zeli to da bude). Majstor se zove Boban, servis je na vidikovcu izvoli broj 064/1642418 on je definitivno moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan bio sam sa drugom kod Bobana. sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 16, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna preporuka za Bobana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim ;D . Overio i ja danas. Proklizao mi je zadnji kraj pri brzini od 20-ak kmh. Meni nista, samo sam malo prignjecio koleno. Loktajt i par nalepnica ce resiti ostecenja na motoru. Ovo je moj prvi pad za 5 godina voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 18, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Видео неког крос мотоцикла са машином каква је на оном супермотарду који се код нас продаје као "Спринт Аполо". Звук му је симпатичан - прави "thumper". http://www.youtube.com/watch?v=h0NjrrNGiJ4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motorin Samo sto onaj Apolo nema ni priblizno tako dobar zvuk ;D Upalio ga neki lik na sajmu kad smo razgledali Blackbite i ja, cuje se OK, ali ne kao ovaj mali zmaj na videu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 18, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Знао би то чика Драгонфлај да "оптимизује"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti neka onako opustena voznjica, ja sam motorom u BG, pa ako ima mesta mogao bih i ja ta trtorim malo sa vama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari moji da se pohvalim i ja, prosle nedelje sam pazario Sprint Princ 250. Prvo sto mi se svidelo je bio zvuk kad sam seo na njega, (e sad smejacete se ali tako je) sledeci me je odusevio far na njemu, jer rekao bih da bolje osvetljava put nego far na Fvisionu, jos uvek ne mogu da kazem nista o tome kako ide jer se jos privikavam na menjac i brzine (nisam vozio nista sa brzinama jos od polaganja) i ne smem da ga poteram brzo (serviser ga je na nultom servisu probao i rekao je da je duplo bolji od 125ccm jer kaze da je mnogo startniji i rekao mi je da je bolje hladjenje na 250 jer ima velike stubline motora)... Videcu kasnije da postavim slike (nisam ga jos ni slikao), nasao sam mu i jednu manu farba je na jednom mestu spala sa rama, to cu videti sam da sredim da mi izdrzi ovu i sledecu sezonu da se ne siri dalje, drugo sto mi se ne svidja su "kozne" bisage koje su bas male i koje videle koze nisu, u njih ne moze da stane ni slemce kaciga... Samo jos da prodam Fvisiona i registrujem Princa i eto i mene na voznjama i skupovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da se sa srecom navozas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan cestitke,i da se lepo navozas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Zoki!! Da ga dugo vozis!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala vam puno na lepim zeljama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama i zeljama. Aj kad budes stavljao slicice daj i malu analizu novog prince-a, a ove manice sto ima ne sumnjam da ces ih ubrzo srediti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini. Zelim da sa njim napravis bar 100 000 km . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 21, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Опа... Нова поколења "Шаолин рајдерса"! Честитам. Добро те служио и са мајсторима се не дружио! Сети се па направи један обиман walkaround и окачи слике, да видимо до у детаље шта си пазарио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan hvala na lepim zeljama, sutra ujutru cu da slikam i otvorim novu temu i okacim sve slike sa svim manama koje sam do sad ja primetio i sa prednostima koje sam takodje ja uocio (uzmite samo u obzir da sam bio kineski skuteras pa da ovaj motor poredim sa njim (mada su to dva razlicita sveta ovo je ipak kruzer))... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitaaaaam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Da se ti nama lepo navozas i obavezno utiske da preneses jer cini mi se da je ovo prvi Princ od 250ccm ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...