Ivan8 3 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,konacno! Sad sam video slike,idem da popijem jednu u tvoje zdravlje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 9, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan pa to je veliki pomak1!!ponovo jase matori momak!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemam komentar sve se vidi i nizbrdica i..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano April 10, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Forrest Gump is Back!! Dirty, mean & Faster then Ever!! :) Pozdrav druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podrsci drugari,sta da vam kazem,mojoj sreci nigde kraja!Mozda sam tek danas shvatio znacenje reci strast u pravom smislu. Osecaj je neopisiv,jos ne mogu da hodam,ali mogu da vozim bez ikakvih problema,naravno vrlo pazljivo,"Shaolinski" Problem nastaje kad se sidje sa motora,ali tu su uvek pravi drugari (Daki,Nikola.....) da se covek osloni na njih! Radim na tome da osmislim "nosac" za bar jednu staku,ali na Saxijevu akciju za uskrs sigurno idem motorom http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33796.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos jednom od mene podrska za forresta Pozdrav druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano April 10, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan U servisnoj knjizici ti pise koliko je odstupanje od servisne km, za keeway je mislim 500km, ste se tice razumevanja servisera, nema nista od toga, drugu na skuter crkne neka membrana, gumica, tako nesto na karburator, otera u servis da mu srede, i serviser a pa decko nisi odradio servis, preso si servisni interval za pisljivih 53km, zao mi je, imamo taj deo ali samo u kompletu sa celim karburatorom, i oderu ga 80 evra, znaci vrati km i samo ostro i ne pominji da si terao kod majstora i da ti je drugi otvarao, kazi samo cudno se ponasa proverite auu..pa ja sam onda najebao..presao sam preko 60km od 2500km,i dok oteram do servisa u Zemunu bice bar stotka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo pala prva voznja veceras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo pala prva voznja veceras kakvi su utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan UVAUUUUUU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 10, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Sedimo veceras na ušću,pijemo kaficu,kad odjednom iz mraka izroni opasan bober!Dok smo skapirali da je to nas drug Dragonfly,okupila se svetina da razgleda remek delo,ne mozes prici coveku! Bio je definitivno najatraktivniji motor danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate i braco na lepom doceku nismo ni popili pivo ali ima dana za megdana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dragonfly, gde su slike tog predivnog bobera ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 11, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slika nema moze samo uzivo.Azdaja izlazi samo po noci kad je pun mesec Bice slika ali ne ocekujte neka velika objasnjenja istih . Napravicu malu temu kako sam sta radio .Odnosno vise foto album,a kad se vidimo mozemo da razgovaramo na temu. Smatram da je zima prosla i da je lepse druziti se i razgovarati uz motore bracu i naravno pivom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јашта, посебна тема и са доста текста (твог). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan slayeru sta bi sa tvojim princom, sta si odlucio za popravljanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jos nista,skupljam pare.Mozda nakupim do 1 Maja.Neverujem da bi me u sprintu izaslo jeftinije jer oni naplacuju 1000 din po radnom satu a nisam stigao da idem kod drugih majstora jer pre podne idem u vojsku a posle podne na posao.A tokom vikenda sam bio na rodjosu a i slava je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 12, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste braco Shaolini? Gde ste BRE? ;D Ja vozim pa razbijam. Jedan savet:vizir na kacigi sam prao i brisao raznim sredstvima,medjutim juce ga prespricam sprejem za instrument tablu(u kolima),prebrisem,kao nov je.Vidi se super i ne presijava nocu.Probajte. Dragonfly,ja bolje da ne vidim tvoj motor,nalozicu se a ako me zena vidi da opet nesto preradjujem,iznervirace se i kupice mi Hajabusu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razbijam,ali vozim Ivane,daj onda da ti iznerviramo zenu! ;D ;D Ali ako vidis prvog srpsko-kineskog bobbera,neces nikad prodati kineza,veruj mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 13, 2009 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad naisao na netu na spominjanje novog Lifan cruisera od 400 ccm, sa kardanskim prenosom . Prodaje se na njemackom ebay-u nov za 4000 eura. http://cgi.ebay.com.sg/LIFAN-ROYAL-400ccm-Chopper-Schwarz-Neu-Motorrad_W0QQitemZ300307059268QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item300307059268&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1318 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne razbijam,ali vozim Ivane,daj onda da ti iznerviramo zenu! ;D ;D Ali ako vidis prvog srpsko-kineskog bobbera,neces nikad prodati kineza,veruj mi! Ma zamisli,Forest,znas da imam jednog yuga na prodaju a svi koji dodju da ga vide zalepe se za Kineza ;D Normalno da nije na prodaju,s jednim razlogom vise sto sam provalio da mi je zadnja viljuska bila itekako labava,zatim pakne u dobos kocnici ne valjaju,zato tako slabo koci,treba ih zameniti kvalitetnijim! Dalje,zategao sam zadnje opruge na najtvrđe,dotegao viljusku,da vidis kako se sad ponasa u voznji!! U kombinaciji sa zadnjom novom gumom koju cu montirati kad je preuzmem,i kvalitetnijim kocionim paknama i disk plocicama,zamenom ulja u prednjim amortizerima,DOKAZACU da bas taj potrosni materijal cini motor upravljivim i sigurnim. Boberi su po meni najsmekerskiji motori,nikad ne zastare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 13, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo pazi ako si previse zatego zadnje amortizere reci zbogom gumicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 13, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze,menjacu ih svake sezone ako treba,mali drzi pravac,pocecu da ga obaram u krivinama kako je pocelo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se najavim da cu temu uskoro otvoriti za koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se najavim da cu temu uskoro otvoriti za koji dan Samo nas lozi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...