Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Hvala na podrsci drugari,sta da vam kazem,mojoj sreci nigde kraja!Mozda sam tek danas shvatio znacenje reci strast u pravom smislu.

Osecaj je neopisiv,jos ne mogu da hodam,ali mogu da vozim bez ikakvih problema,naravno vrlo pazljivo,"Shaolinski" ;)

Problem nastaje kad se sidje sa motora,ali tu su uvek pravi drugari (Daki,Nikola.....) da se covek osloni na njih!

Radim na tome da osmislim "nosac" za bar jednu staku,ali na Saxijevu akciju za uskrs sigurno idem motorom

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=33796.0

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

U servisnoj knjizici ti pise koliko je odstupanje od servisne km, za keeway je mislim 500km,

ste se tice razumevanja servisera, nema nista od toga, drugu na skuter crkne neka membrana, gumica, tako nesto na karburator, otera u servis da mu srede, i serviser a pa decko nisi odradio servis, preso si servisni interval za pisljivih 53km, zao mi je, imamo taj deo ali samo u kompletu sa celim karburatorom, i oderu ga 80 evra,

znaci vrati km i samo ostro i ne pominji da si terao kod majstora i da ti je drugi otvarao, kazi samo cudno se ponasa proverite

auu..pa ja sam onda najebao..presao sam preko 60km od 2500km,i dok oteram do servisa u Zemunu bice bar stotka..

Sedimo veceras na ušću,pijemo kaficu,kad odjednom iz mraka izroni opasan bober!Dok smo skapirali da je to nas drug Dragonfly,okupila se svetina da razgleda remek delo,ne mozes prici coveku! Bio je definitivno najatraktivniji motor danas

• Svrati ponekad, 261 postova

Slika nema moze samo uzivo.Azdaja izlazi samo po noci kad je pun mesec ;)

Bice slika ali ne ocekujte neka velika objasnjenja istih .

Napravicu malu temu kako sam sta radio .Odnosno vise foto album,a kad se vidimo mozemo da razgovaramo na temu.

Smatram da je zima prosla i da je lepse druziti se i razgovarati uz motore bracu i naravno pivom. ;)

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Jos nista,skupljam pare.Mozda nakupim do 1 Maja.Neverujem da bi me u sprintu izaslo jeftinije jer oni naplacuju 1000 din po radnom satu a nisam stigao da idem kod drugih majstora jer pre podne idem u vojsku a posle podne na posao.A tokom vikenda sam bio na rodjosu a i slava je.

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Gde ste braco Shaolini? Gde ste BRE? ;D

Ja vozim pa razbijam.

Jedan savet:vizir na kacigi sam prao i brisao raznim sredstvima,medjutim juce ga prespricam sprejem za instrument tablu(u kolima),prebrisem,kao nov je.Vidi se super i ne presijava nocu.Probajte.

Dragonfly,ja bolje da ne vidim tvoj motor,nalozicu se a ako me zena vidi da opet nesto preradjujem,iznervirace se i kupice mi Hajabusu ;D

Ja ne razbijam,ali vozim  :D

Ivane,daj onda da ti iznerviramo zenu! ;D ;D

Ali ako vidis prvog srpsko-kineskog bobbera,neces nikad prodati kineza,veruj mi!

• Zbunjen, 888 postova
  • Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500

Sad naisao na netu na spominjanje novog Lifan cruisera od 400 ccm, sa kardanskim prenosom :) .

royal-400-sl.jpg

Prodaje se na njemackom ebay-u nov za 4000 eura.

http://cgi.ebay.com.sg/LIFAN-ROYAL-400ccm-Chopper-Schwarz-Neu-Motorrad_W0QQitemZ300307059268QQcmdZViewItemQQptZMotorr%C3%A4der?hash=item300307059268&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A3|39%3A1|240%3A1318

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Ja ne razbijam,ali vozim  :D

Ivane,daj onda da ti iznerviramo zenu! ;D ;D

Ali ako vidis prvog srpsko-kineskog bobbera,neces nikad prodati kineza,veruj mi!

Ma zamisli,Forest,znas da imam jednog yuga na prodaju a svi koji dodju da ga vide zalepe se za Kineza ;D

Normalno da nije na prodaju,s jednim razlogom vise sto sam provalio da mi je zadnja viljuska bila itekako labava,zatim pakne u dobos kocnici ne valjaju,zato tako slabo koci,treba ih zameniti kvalitetnijim!

Dalje,zategao sam zadnje opruge na najtvrđe,dotegao viljusku,da vidis kako se sad ponasa u voznji!!

U kombinaciji sa zadnjom novom gumom koju cu montirati kad je preuzmem,i kvalitetnijim kocionim paknama i disk plocicama,zamenom ulja u prednjim amortizerima,DOKAZACU da bas taj potrosni materijal cini motor upravljivim i sigurnim.

Boberi su po meni najsmekerskiji motori,nikad ne zastare..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja