Arakis 5999 Napisano Februar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Је ли, у чему је фора, па пола туцета људи по форуму шетају оваквог аватара? Шта сам пропустио? http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=41447639603 Mrzim Facebook iz dna duše, tako da.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Arakise isti slucaj u vezi FB. Zla kreacija za pracenje licnih podataka, prisluskivanje, spamovanje i desocijalizovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš tako, prijavljuješ se sa punim imenom, prezimenom, JMBG, brojem cipela, veličinom gaća....Ej bre, da li bi voleli da ste normalni? Znate li za šta sve mogu da posluže ti podaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 17, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.apollovehicle.com/index.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Forrest Radi link, probaj opet. Nego, kad ti upade u super tesku, jel to zbog bratstva, ili nesto petljas sa adminima? Ili mozda... Pevaj ;D Radi,radi,hvala! Sta da ti pojem? ;D Baš tako, prijavljuješ se sa punim imenom, prezimenom, JMBG, brojem cipela, veličinom gaća....Ej bre, da li bi voleli da ste normalni? Znate li za šta sve mogu da posluže ti podaci? Zasta?Koji podaci? ??? Ajde da ne idemo u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.apollovehicle.com/index.htm Zahvaljujem @Forreste Kad malo bolje razmislim, nacicemo vec nekog da poje, a ti ima da djuskas, da ne bude posle da si atrofirao kad krenu voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Онај линк "Рокете" ради, а "Фејсбук" не миришем. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan au koliko nas je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan jakako brate ima nas puuuuunooooo!!!!! ;Dal ajde da coveku ne offujemo temu vishe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja sam vaš, ali ne volim da se označavam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BANE BROTHERHOOD 0 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: BEOGRAD <ZEMUN Motocikl: KAMILA Prijavi odgovor kao problematičan arakise brate moj pa ti si nash odavno de ti da ne budes sa nama mi smo brate moj old school zar ne!!!LET THERE BE BROTHERHOOD!!! sto volim da pisem sa velikim slovima odma svi misle da se derem!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo se ti deri druže, od zvuka tvojih "Dva Brata" ionako se ništa ne čuje. ;D ;D E jedva čekam da otopli pa da sa našim Banetom vitlamo po Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan E jedva čekam da otopli pa da sa našim Banetom vitlamo po Srbiji E pa i ja jedva cekam da otopli pa da ostavim auto na par meseci. Kao da ce zima da traje do juna kako veje ??? Nego,ja i dalje trazim varijantu da nabacim na moj ram jacu masinu.Kinesku,normalno. SAMO zbog kamona koji danas idu preko 110km/h pa kad se zalepe iza mene smrznem se ???Nit da kocis,nit da drzis brzinu,a on krece da obilazi.Tad pozelim neki R da pobegnem od skota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mani se kamiona,jaci su a i vrtlozenje vazduha je cudo.Nego druze nitro mi da ugradimo pa udri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 18, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Читам данас "Мај Чаја мото" форум и рече лик да је контактирао фабрику "Asiawing" и сазнао цене, па прерачунао колио би то изашло у Америки. Онај "Спарк" 500 изађе са трошковима око 2500 долара, а онај ендуро око 2700 долара. Кажу Кинези да у мали контејнер стаје петнаестак комада, а шаљу из луке Нинбао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 18, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Mani se kamiona,jaci su a i vrtlozenje vazduha je cudo.Nego druze nitro mi da ugradimo pa udri... [/quote Kad bih stvarno mogao da ugradim nitro,za takve situacije kojih na Zrenjaninskom putu ima koliko hoces,to bi bio posao.Pobegnes mu i onda opet polako,uzivanje u voznji,milina. Nesto cu vec smisliti,pocece sezona a ja sa njim idem na posao,da mi je bar masina produvala pa da imam dobar razlog da je menjam. Eto,ja sam srecni vlasnik Kineza kome je zao sto mu motor NIJE produvao ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomos_ATX50 1 Napisano Februar 19, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Zajecar(centar grada) Prijavi odgovor kao problematičan Cross Yamasaki motor: četvorotaktni, jednocilindrični zapremina: 50 cc hlađenje: vazdušno max. snaga: 2,6 kW starter: elektro/mehanički dimenzije (mm): 2040x870x1140 težina: 107 kg rezervoar za gorivo: 6 l maksimalna dozvoljena težina: 150 kg hehehehehe....pa ima ga jedan u Zajecaru.../.ogroman,izgleda kao veliki motori..a zato je ATX za njega tata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan На сајту канадског увозниика "Хing yue" мотоцикала има неколико видео снимака пар 400-тки, само мало процуњајте и наћићете: http://xingyuecanada.com/index.php . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima bajkerima!! kako ste?? Da se predstavim: moje ime je Marko Francuski, Imam 16 god. nedavno sam uzeo jednog kineza.. Regal Raptor tacnije, prijavio sam se na ovaj sajt da bi nesto naucio od vas, i da bih se sto bolje ponasao na drumu.. Posecivao sam dugo ovaj sajt i ovu temu.. ja sam nov, i nemam bas puno iskustava kao forumas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Marko Francuski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala.. Bolje vas nasao... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba neki savet ili pomoć samo kaži, mada ako nisi čitao temu od početka tu ti skoro? sve piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, uzmi lepo procitaj temu od pocetka i sve ce ti biti jasno, svaki problem je do detalja razjasnjen. Da je PRAVDE davno bi smo dobili svoj podforum ;D ;D ali jbg ovako sedi pa od pocetka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Francuski 0 Napisano Februar 22, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem nece mi biti tesko.. Hvala.. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...