DELIJA 40 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ipone 4T 700 din sintetika Ipone 2T 770 din sintetika (sa mirisom jagode ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ipone 2T 770 din sintetika (sa mirisom jagode ) Ако имаш уље да воња на роштиљ - узимам картон. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi iliti Ching Chi ima normalan papirni filter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ipone 2T 770 din sintetika (sa mirisom jagode ) Ако имаш уље да воња на роштиљ - узимам картон. ;D 1:0 :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi iliti Ching Chi ima normalan papirni filter. Za ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...ma jok, za vodu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi iliti Ching Chi ima ..... Da li netko zna sta im znace ta imena? Prevod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti ne znaš kako daju imena fabrikama??? Bace limeni tanjir po podu i pamte zvuk: Cing-ling-ćin-ki..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ...ma jok, za vodu ;D Ne ozbiljno, kolko ja znam svi ti motori imaju samo metalnu mrezicu koja sprecava vece komade da ulete u motor, nemaju nikakav drugi filter ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Zar ti ne znaš kako daju imena fabrikama??? Bace limeni tanjir po podu i pamte zvuk: Cing-ling-ćin-ki..... ;D Mislio sam da je to samo za djecu :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi iliti Ching Chi ima normalan papirni filter. Нађоше они момци са "Мај Чајна мото" форума за њега одговарајући филтер неког од реномираних светских произвођача филтера; коме треба, нека процуња по форуму. Пре пар дана сам шврћкао по неком кинеском мото-сајту и користио "Babelfish" он-лајн преводилац. И тако, поред осталих линкова кликнем и на један на чијем је врху било написано "Light cavalry" ("Лака коњица"), а тамо каталог "Qingqi" ("Ћинг Ћи"). Дакле, "Ћинг Ћи" значи "Лака коњица". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan zorge uspeo sam da procitam koliko,toliko.lep tekst.e sada ako neko moze da prevede tekst mislim da bi mu mnogi bili zahvalni.mozda neko jos hoce u shaoline ali nije nacisto jos sta da kupi.mislim da bi ovi prikazi nekome i pomogli da se odluci.moramo malo i mi da se trudimo da privucemo nekoga.pa mozda jednom i napravimo internacionalni shaolin moto klub pa da nas ima kao kineza bar milijarda. Текст је штур и ништа посебан: направили који круг и написали пар пасуса. Битно је то да нису осули по критици (нису нашли нешто вредно тога). А ако ко 'оће да буде члан међународне екипе "кинезојахача", нек' учи језике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam rekao da ce cena biti 5000 evra vec od 4-5 hiljada,to je samo nezvanicna dojava,rumor,trac,bla-bla tako da jos uvek potoji realna nada da ce to stici i da ce biti fer cena kao i za Raptora od 300cc oko 3000 evra.Isto tako sam u pregovorima da vratim Hyosung u Srbiju ;D Sto se tice ulja, kakvo je vase misljeneje za Ipone ulja. Cena za 500ccm, ne bi smela znatno da predje 4000e, jer bi vecom cenom ulazili u Japansku zonu, i verovatno se ne bi proslavili na trzistu. Ne mora bas na svakom kinezu da se zaradi duplo jbg. 3000e za Raptora nikako ne bi bila fer cena, jer je identican 125-ici osim agregata, a nabavne razlike u ceni su dosta simbolicne. Realno, ne bi smeo da je iznad 2500e. Sto se tice Hyosunga, lepo su se pokazali i lepo bi ih bilo videti opet i sto se njih tice samo napred. Ipone ulja nisam probao, ali ih hvale na sva usta. Motul 5100 je trenutno u motoru, nije lose, ali moze to i bolje. Cini mi se da se vec posle 1000km razbiju aditivi i losije radi menjac i kvacilo. Kada dodje vreme za sledecu zamenu, verovatno cu da probam neko drugo ulje kako se ponasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za raptora najavljena OKO 3000, e kamo lepe srece da ja oderdjujem cene i modele koji bi se uvezli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Cena za 500ccm, ne bi smela znatno da predje 4000e, jer bi vecom cenom ulazili u Japansku zonu, i verovatno se ne bi proslavili na trzistu. Ne mora bas na svakom kinezu da se zaradi duplo jbg. 3000e za Raptora nikako ne bi bila fer cena, jer je identican 125-ici osim agregata, a nabavne razlike u ceni su dosta simbolicne. Realno, ne bi smeo da je iznad 2500e. Da ali su uvoznici sad omirisali novac i ne zele da se bakcu sa sitnim ciframa.Ako se budu prodavali odlicno,ako ne prestace da ih uvoze i smanjice izbor kupcima samo na one modele koji su lepo profitabilni.Eto sta ucini nedostatak zdrave konkurencije. Steta sto Hyosunga vise nema.Mislim da bi im on itekako pomutio racune u tok cenovnom rangu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 4, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan E a umalo i da zaboravim zbog te halogene prosao sam kroz blagi pakao krenuo sam u subotu ujutru oko 7 kolima Yugom na bubanj potok po neke delove i sitnice za motor i u povratku na 500 metara od bubanj potoka crkne mi uljna pumpa al se neupali lampica vec tek kad mi poce lupati i nakon 5 sekunidi stadoh pored puta a motor zakovao e onda sam cekao 4 sata na -1 da dodje prijatelj iz servisa da me odslepa al sve to nego 4 sata sa jednom cigarom ;D tj narednih 3.5h bez ijedne Znato ono Zasto vozaci zastavinih vozila idu u raj... jer kroz pakao su vec proshli ;D ;D ;D E NESRECO JEDNA PA JA SAM BIO SA MOJIM DZIPCHETOM TAMO MISLIM DONO BI TI CIGARA ;D ;D SHALIM SE MOGU DA ZAMISLIM KAKVO ISKUSTVO JA BI SVOJE BELE BUBREGE DOVATIO I IZGRIZO OD MUKE!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan I Ja bih pojeo bele bubrege od muke.Slicno sam prosao sa Vektrom A,pre par godina samo sto se crkotina pregrejala kod Rudnika,a ja sa porodicom krenuo na more ??? Lazare,da li si tu halogenu sijalicu spojio preko releja?Ako nisi,postoji mogucnost da ti izgori prekidač za svetla!Halogenka vuce dosta struje,povedi racuna da je spojis preko releja,ili ugradi poseban prekidač za nju,pa je ukljucuj preko tog novog prekidača. I meni se čini da bi trebalo da se uvezu neki novi Kinezi,ljudi prave svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D E PA NEKA VAM JE SRECNA NOVA SHAOLINSKA 2009 GODINA ZELIM VAM SVIMA DA TRAJU MOTORI I PUNO LEPIH CURA I MASNOGA PIVA!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D koji relej da stavim mislim od koliko A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Februar 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaaaaaaaaa! ;D ;D ;D Automobilski, običan rele od 30-tak ampera, ima ih svugde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D LJudi,sve najbolje u novoj Kineskoj godini i da vozimo Kineze večno ;D ;D ;D Ja danas isterujem Kinza ,prvi put u ovoj godini!!!!!!!!!!! Rekao ti je Arakis,poslusaj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Често бацим поглед на огласе, чисто да видим како се крећу цене кинеских крузера и схватио сам да већ јако дуго нема ниједног Qingqi qm250. А кад мало боље размислим ни не сећам се да сам га икада и видео у огласу. Има ли неког логичног објашњења за то? Или су људи генерално задовољни или их није пуно продато или нешто треће... Шта мислите о томе? Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Парафразир'о ми реченицу другара из војске, када се врати из изласка у град: "Ко данас није возио мотор, нека једе г....". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde se dele tanjiri? :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 5, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ja da stanem u red Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...