HoSheMean 3 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...i da dodam: mislim da ste/smo THE COOLEST gang in da hood (Forumu) SHAO LIN rulez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u prilog ovome,malo statistike posle duzeg vremena: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem Saosecam.Ne daj se,a ako ne boli puno,nije ti to ni lose,da iskuliras ovu poledicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 14, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš ;D Letele mi jutros nožice na sve strane po ovom ledu, hvala bogu nisam tresnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan ...i da dodam: mislim da ste/smo THE COOLEST gang in da hood (Forumu) SHAO LIN rulez Није ово "Ја теби владико, ти мени сердару", или како већ иде, неги и ти си баш одабрао одличан "ник" - Хо Ши Опаки. Свака част. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poverljivi operativni podaci sa terena ukazuju da se Kineska sekta polako ali sigurno raspada, ozbiljno podrivena Japanskim sluzbama. Naime, visoka delegacija (dva dvometrasha) i jedan stariji mudri gospodin kome je danas rodjendan, posetili su juche grad Trstenik, gde su pod strasnim pritiskom Japanskih snaga, gosceni i casceni, popustili i kaparisali Super Teneru, cime je josh jedan clan Kineske sekte nepovratno otishao u Japanski tabor. Chisto da se zna da je Arakis povukao nogu, a sad ga kao bole ledja... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam vas jednom pitao, pa ste me iskulirali: Sta mislite o vjetrobranu? Kao i svi ostali radovi, ne bi me nista kostao, znam da bi mi koristio, ali kako bi to vizuelno izgledalo na ovakvom motoru? Vetrobran u svakom slucaju - koristi . Ako ga sam pravis - to je OK. ako imas odgovarajuci materijal . Samo obavezno nabavi neku keder gumu da mu stavis preko ivice - iz cisto bezbednosnih razloga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem imam dobrog kiroprakticara (jurio sam za kevu) ako ti je interesantno mogu da ti bacim kontakt (nije kostolomac, decko fenomenalno radi, tehnicki ispravno i mogu da garantujem za njega - a inace vrlo tesko garantujem za takve stvari) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoSheMean 3 Napisano Januar 15, 2009 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi Supermoto : dečje bolesti Evo, sad za one koje zanima... Kupio sam ga u junu 2008, kao jedan od poslednjih slobodnih komada za kupovinu. Bila je izuzetna frka kupiti model od 200ccm jer ih nije bilo dovoljno uvezeno (potražnja je 3 puta nadmašila ponudu). Uz dogovor i preopruku Slobe i Dragoljuba iz prodavnice Tehnoart sa Slavujevog Venca u Beogradu, ja sam uspeo! Prvi veeeeeliki izazov sa kojim sam se susreo bio je da motocikl odvezem od Zvezdare do Zemuna jer NIKADA ranije nisam vozio motocikl sa menjačem i kvačilom. Da, pogađate, bio sam iskusni skuteraš... :o . Situacija je bila toliko komična (za druge-za mene je bila napeta) da sam obećao prodavcima da ću ih pozvati kad stignem kući... da se ne brinu I tako, krenem ja... do skupštine sam naučio da krećem i na oba točka i da pritisnem kvačilo kad se zaustavljam i usput izgubio sve saputnike koji su me pratili na skuterima ("NE POZNAJEMO TE VIŠE") :'( U narednih par dana sam polako ovladao tehnikom vožnje do 50km/h i nisam uspeo da padnem. Prilikom tih prvih vožnji, primetio sam da mi je leva patika znatno prljavija od desne, ali sam neiskusno zaključio da su u pitanju kapljice ulja koje se prosulo po deklu prilikom provere... Nije bilo tako, ulje je curilo iz motora i to kao posledica pogrešne montaže dekla ventila. Naime, neki vispreni kinez je umesto običnih, stavio zatvorene navrke tako da poklopac nije mogao dobro da se stegne. Kvar je otklonjen u servisu (besplatno-garancija) posle nekoliko dana jer je bilo veoma teško utvrditi odakle ulje dolazi. Drugi, ozbiljniji, kvar bio je od one vrste koji vam jednostavno potpuno oduzmu energiju... Malo radi, malo neće, neki put pali, neki put... Dobra stvar u svemu je da mi je motor prvi put otkazao poslušnost ispred prodavnice u kojoj sam ga kupio. Parkirao, sjahao porazgovarao, uzjahao i ...cvrc, ni da pipne. Vergla normalno, benzina ima varnice ni od korova... Vratili su mi ga posle dva dana. O svom trošku (ljudi iz prodavnice-ne uvoznik) su platili električara koji se je zakon za motocilke On je nategao neke kablove u instalaciji i motor proradio, varnica, svećica... sve! Ma milina jedna... ali, kao što piše ispod avatara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nisu samo Kinezi koji buse rupice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 16, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zvuči k'o tjunirani "Aran". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 16, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi,moram da pređem na adsl,niti mogu da pročitam šta ste napisali,nit mogu da komentarišem,a da ne provedem mnogo vremena čekajući da mi otvara stranice.Što se tiče zvuka,mislim da je on možda i najbitniji na kruzerima,ja sam moj auspuh(doduše samo jedan) razbušio i dobio sam jači zvuk.Ovih dana bušim i drugi,kad je bal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Није тема али.... Глогоњац, погледај боље бежични - пре ћеш доћи ту до тога него до АДСЛ-а. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidite sta ima novo .Bar ja nisam jos video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan 150 i 110 ccm... sunce mu zarko 'oce li napraviti nesto sa ozbiljnijom masinom... I gde nadjose 110 ccm... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Vidite sta ima novo .Bar ja nisam jos video Koja je firma u pitanju i da li moze da se nadje u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najgora stvar je što ovi naši uvoznici kupuju samo one modele kod kojih je zarada bar duplo, tako da jače od 250 kuba nećeš neći, ili vrlo retko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek 1 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Sremski Karlovci Prijavi odgovor kao problematičan Lepi motorini, ali stvarno mala kubikaza. Ne mislim da treba da bude jako velika, mada ne bi skodilo kad bi imali negde oko 500ccm. To bi bilo odlicno. Ni premalo, ni previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Око новости: у Америки има нека фирма "Здраво 'тицо" ("Hi Bird") која најављује овај моторин за 2009. Сличка ми се чини да је "фотошопована", али је ипак на сајту те фирме. Опет је испод 20 коња, али занимљиво изгледа, к'о оно "Харлијче". Имају још нешто, ovaj enduro, а декларишу да из 250 кубова извлачи 30 коња. Јес', триес' коња из те "Лифанове" машине - кад будем витак и плав (читај никада). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo vec lici na nesto! Samo da imaju po 500cc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Није тема али.... Глогоњац, погледај боље бежични - пре ћеш доћи ту до тога него до АДСЛ-а. U utorak idem da se raspitam u Pancevo,nemogu više da se logujem po pola sata. E,a za Kineza od 250 kubika i 30 konja teško da i ja mogu da poverujem... Ono Harlejce uopšte nije loše,samo da ima dužinu.Hoce Kinezi da naprave lepe ali kratke motore. Sve mi se više svidjaju motori kod kojih taj zadnji blatobran nije do dole(ako me neko razume). Uskoro cu ici u top shop da kupim prednji blatobran od Kinroada da bi ga nabudzio na moj zadnji.Kad završim okačiću slike. Kažu ljudi:lud čovek,gotova robija ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uh,to moze zanimljivo da izgleda,ajde kad nabudzis blatobran,da obavezno vidimo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ce dobro da izgleda,od kad sam kupio motor,taj mi detalj pomalo smeta. Ideju mi je dao Zoo-Lee,da od prednjeg pravim zadnji,jedino što će se videti sastav negde ispod suvozačevog(mislim u zenskom rodu)sedišta. Kad idem po blatobran,kupicu i eko kožu da obložim kofere.Probaću,pa ako ne ide,videću ko to može da mi uradi da izgleda pristojno.Mislim da sam čitao da je neko oblagao kofere,i izgledalo je super. Foreste,kako noga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...