Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Svakom po zasluzi, 12432 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem :(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Samo da prijavim drugarima da me jutros škljocnuo onaj moj veselko, 5-ti lumbalni, tako da ležim kući i tugujem :(

Saosecam.Ne daj se,a ako ne boli puno,nije ti to ni lose,da iskuliras ovu poledicu  ;)

Da znaš ;D Letele mi jutros nožice na sve strane po ovom ledu, hvala bogu nisam tresnuo ;)

• Drug član, 3087 postova

...i da dodam: mislim da ste/smo THE COOLEST gang in da hood (Forumu)

SHAO LIN rulez

Није ово "Ја теби владико, ти мени сердару", или како већ иде, неги и ти си баш одабрао одличан "ник" - Хо Ши Опаки. Свака част.

• Drug član, 2143 postova

Poverljivi operativni podaci sa terena ukazuju da se Kineska sekta polako ali sigurno raspada, ozbiljno podrivena Japanskim sluzbama. Naime, visoka delegacija (dva dvometrasha) i jedan stariji mudri gospodin kome je danas rodjendan, posetili su juche grad Trstenik, gde su pod strasnim pritiskom Japanskih snaga, gosceni i casceni, popustili i kaparisali Super Teneru, cime je josh jedan clan Kineske sekte nepovratno otishao u Japanski tabor.

Chisto da se zna da je Arakis povukao nogu, a sad ga kao bole ledja...

;D ;D ;D ;D ;D

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Vec sam vas jednom pitao, pa ste me iskulirali: Sta mislite o vjetrobranu? Kao i svi ostali radovi, ne bi me nista kostao, znam da bi mi koristio, ali kako bi to vizuelno izgledalo na ovakvom motoru?

Vetrobran u svakom slucaju - koristi . Ako ga sam pravis - to je OK. ako imas odgovarajuci materijal . Samo obavezno nabavi neku keder gumu da mu stavis preko ivice - iz cisto bezbednosnih razloga !

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

imam dobrog kiroprakticara (jurio sam za kevu) ako ti je interesantno mogu da ti bacim kontakt

(nije kostolomac, decko fenomenalno radi, tehnicki ispravno i mogu da garantujem za njega - a inace vrlo tesko garantujem za takve stvari)

• U prolazu, 25 postova

Qingqi Supermoto : dečje bolesti

Evo, sad za one koje zanima...

Kupio sam ga u junu 2008, kao jedan od poslednjih slobodnih komada za kupovinu. Bila je izuzetna frka kupiti model od 200ccm jer ih nije bilo dovoljno uvezeno (potražnja je 3 puta nadmašila ponudu). Uz dogovor i preopruku Slobe i Dragoljuba iz prodavnice Tehnoart sa Slavujevog Venca u Beogradu, ja sam uspeo!

Prvi veeeeeliki izazov sa kojim sam se susreo bio je da motocikl odvezem od Zvezdare do Zemuna jer NIKADA ranije nisam vozio motocikl sa menjačem i kvačilom. Da, pogađate, bio sam iskusni skuteraš... :o . Situacija je bila toliko komična (za druge-za mene je bila napeta) da sam obećao prodavcima da ću ih pozvati kad stignem kući... da se ne brinu :D I tako, krenem ja... do skupštine sam naučio da krećem i na oba točka  :) i da pritisnem kvačilo kad se zaustavljam i usput izgubio sve saputnike koji su me pratili na skuterima ("NE POZNAJEMO TE VIŠE") :'(

U narednih par dana sam polako ovladao tehnikom vožnje do 50km/h i nisam uspeo da padnem. Prilikom tih prvih vožnji, primetio sam da mi je leva patika znatno prljavija od desne, ali sam neiskusno zaključio da su u pitanju kapljice ulja koje se prosulo po deklu prilikom provere... Nije bilo tako, ulje je curilo iz motora i to kao posledica pogrešne montaže dekla ventila. Naime, neki vispreni kinez je umesto običnih, stavio zatvorene navrke tako da poklopac nije mogao dobro da se stegne. Kvar je otklonjen u servisu (besplatno-garancija) posle nekoliko dana jer je bilo veoma teško utvrditi odakle ulje dolazi.

Drugi, ozbiljniji,  kvar bio je od one vrste koji vam jednostavno potpuno oduzmu energiju... Malo radi, malo neće, neki put pali, neki put... Dobra stvar u svemu je da mi je motor prvi put otkazao poslušnost ispred prodavnice u kojoj sam ga kupio. Parkirao, sjahao porazgovarao, uzjahao i ...cvrc, ni da pipne. Vergla normalno, benzina ima varnice ni od korova... Vratili su mi ga posle dva dana. O svom trošku (ljudi iz prodavnice-ne uvoznik) su platili električara koji se je zakon za motocilke :) On je nategao neke kablove u instalaciji i motor proradio, varnica, svećica... sve! Ma milina jedna...

ali, kao što piše ispod avatara...

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

Ne vredi,moram da  pređem na adsl,niti mogu da pročitam šta ste napisali,nit mogu da komentarišem,a da ne provedem mnogo vremena čekajući da mi otvara stranice.Što se tiče zvuka,mislim da je on možda i najbitniji na kruzerima,ja sam moj auspuh(doduše samo jedan) razbušio i dobio sam jači zvuk.Ovih dana bušim i drugi,kad je bal...

Није тема али.... Глогоњац, погледај боље бежични - пре ћеш доћи ту до тога него до АДСЛ-а.

Najgora stvar je što ovi naši uvoznici kupuju samo one modele kod kojih je zarada bar duplo, tako da jače od 250 kuba nećeš neći, ili vrlo retko.

• Svrati ponekad, 231 postova

Lepi motorini, ali stvarno mala kubikaza. Ne mislim da treba da bude jako velika, mada ne bi skodilo kad bi imali negde oko 500ccm. To bi bilo odlicno. Ni premalo, ni previse.

Око новости: у Америки има нека фирма "Здраво 'тицо" ("Hi Bird") која најављује овај моторин за 2009. Сличка ми се чини да је "фотошопована", али је ипак на сајту те фирме.

200861617448654.jpg

Опет је испод 20 коња, али занимљиво изгледа, к'о оно "Харлијче".

Имају још нешто, ovaj enduro, а декларишу да из 250 кубова извлачи 30 коња. Јес', триес' коња из те "Лифанове" машине  - кад будем витак и плав (читај никада).

250cc%20dual%20sport%203.jpg

Није тема али.... Глогоњац, погледај боље бежични - пре ћеш доћи ту до тога него до АДСЛ-а.

U utorak idem da se raspitam u Pancevo,nemogu više da se logujem po pola sata. >:(

E,a za Kineza od 250 kubika i 30 konja teško da i ja mogu da poverujem...

Ono Harlejce uopšte nije loše,samo da ima dužinu.Hoce Kinezi da naprave lepe ali kratke motore.

Sve mi se više svidjaju motori kod kojih taj zadnji blatobran nije do dole(ako me neko razume).

Uskoro cu ici u top shop da kupim prednji blatobran od Kinroada da bi ga nabudzio na moj zadnji.Kad završim okačiću slike.

Kažu ljudi:lud čovek,gotova robija ;D

Mislim da ce dobro da izgleda,od kad sam kupio motor,taj mi detalj pomalo smeta.

Ideju mi je dao Zoo-Lee,da od prednjeg pravim zadnji,jedino što će se videti sastav negde ispod suvozačevog(mislim u zenskom rodu)sedišta.

Kad idem po blatobran,kupicu i eko kožu da obložim kofere.Probaću,pa ako ne ide,videću ko to može da mi uradi da izgleda pristojno.Mislim da sam čitao da je neko oblagao kofere,i izgledalo je super.

Foreste,kako noga?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja