Blackbite 7 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose.Samo mi se ne svidja zadnji blatobran.Ima li ko ideju gde se moze nabaviti ovakav zadnji blatobran? Sprint Raptor, jedino od njih da kupis, ako hoce da prodaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan pretece me Blackbite,tacno Raptor Blacky,ovaj lifan podseca na Road King,ili Electru Glide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam,ali kazu da imaju skoro sve sem zadnjeg blatobrana ??? Motor je DADYW EAGLE 250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ideju ko pravi ovakve blatobrane? I gde se kupuju viziri za ove nase copere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi ti odgovarao od Princa,moze se nabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Videcu kakav je Princov,ako je to onaj veliki koji mi se bas i ne svidja, napravicu ga sam od pleksiglasa. Ako je ona varijanta manjeg,posalji na pp gde ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja vizir od Princa i sa nosacima nikad koriscen.Javi ako ti treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Slayer,poslao sam ti na pp broj tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose.Samo mi se ne svidja zadnji blatobran.Ima li ko ideju gde se moze nabaviti ovakav zadnji blatobran? Uzmi od Kinroad-a prednji blatobran i stavi ga nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ко, бре, није "офтопичар"?! Средње име ми је "офтипик". Ма немо' да вам ја сад... ту, контаминирам на форуму... Има тему да "локују" до судњег дана. Фина ова задња пуна фелна на Лифану. А остало - само му кафомат фали. Платнени кров вероватно иде у додатну опрему. Motor je DADYW EAGLE 250 Где ли налазиш моторе таквих марки? Је л' се ово чита "Дадив"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan o ovim sam ti pricao forreste .Modeli za 2009 pogodite o kojim je motorima rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan OVO MI JE OMILJENI :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan OVO MI JE OMILJENI :o pa tvoj omiljeni mozemo i trezni da napravimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pocinjemo ;D Ovo je taj covek koji to pravi za amere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 19, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan debelo ste skrenuli sa teme,mora li ova tema biti zakljucana? gospodo,a i dame,ovo je rubrika "motori" a ne "off topic" poslje mog komentara,sve sto nema veze sa ovom temom ce biti obrisano,kao sto ce nestati i neki postovi prije toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo Zorge, Lifanove cevuljage. Jel se nekom dopada? Inace oznaka modela je ART 500 (ne, ne ima samo 125ccm). Da mi je znati na sta je ovaj kinez mislio dok je ovo kreirao. Kome treba ovo gvozdje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Decembar 19, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan a sta bi sa onim endurom od 400ccm sto se spominjao pre jedno 30-40 stranica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 19, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Џокс, сама макина је позната - то је већ виђено, а ако питаш ко их је средио за Амере, чини ми се даје "Џони Паг". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Kako li se bori nejakih 125 ccm sa tom gomiletinom gvozdja? Ili je motor napravljen samo za fotografisanje, da se vidi da zuti mogu da ga naprave da lici na nesto... Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 19, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako li se bori nejakih 125 ccm sa tom gomiletinom gvozdja? Pozdrav, Nebojsa Me nema tu mnogo gvozdja. Vecinom je to plastika, a profili su zidova tanjih od 1 mm. Ne verujem da je "prazan" tezi od 130 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Jao,ovi blatobrani ;D Idem ja da se provozam malo,pa nek bude sta hoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose.Samo mi se ne svidja zadnji blatobran.Ima li ko ideju gde se moze nabaviti ovakav zadnji blatobran? Šaljem ti na pp broj telefona od glavnog uvoznika Sprint motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivan8 ih je nasao, ali vidim da niko nista ne komentarise, a meni su jako interesantni. Firma je www.veromotors.com iz Valjeva i prodaju raptor spider i raptor regal (tako ih krste u americi) od 250cm3. Slijepci nisu stavili nikakve cijene, a i one tehnicke karakteristike nisu najtacnije (koliko sam vidio prepisivano je sa kineskog sajta na kome jos nema karakteristika za motore od 250cm3) ali su meni zapremina i dimenzije jako interesantne? Sta vi mislite o tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...