Wolflord 15 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan I naravno o5 nedostaje V masina... U svemu ti nadjes primedbe. Oces jos neke? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan samo V je prava mashina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 1, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan samo V je prava mashina A i to samo ako je na Sprint Challangeru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan samo V je prava mashina Naravno! To je prava masina za kruzere. A oni opet metnuli paralel twin :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Cena je ipak previsoka,za Regal Daytonu. Kakvi su uslovi kredita,ako ga daju na kredit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ugovor sa ERSTE bankom, krediti su bez ucesca a za doticni motor na 3 god. rata bi bila =12751,00 din (bez ucesca, mozes meni dati deo u kesu i rata za kredu bude dosta manja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam razmišljao o Dajtoni,jeste lep. Pitanje(pazi sad,ja uvek tražim nešto nemoguće),da li je moguće kupiti goli ram i obe felne Dajtone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 2, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mastehnic je imao neke viskove ramova, moraces da ih nazoves da pitas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Dugo sam razmišljao o Dajtoni,jeste lep. Pitanje(pazi sad,ja uvek tražim nešto nemoguće),da li je moguće kupiti goli ram i obe felne Dajtone? Vidim ja da ce ova tema promeniti ime u china custom choppers. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će nama NARODNA REPUBLIKA KINA da oda priznanje zbog zalaganja, A Dajtona me i dalje muči.Kao da su ga dizajnirali za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da će nama NARODNA REPUBLIKA KINA da oda priznanje zbog zalaganja, A Dajtona me i dalje muči.Kao da su ga dizajnirali za mene. Nisu za tebe nego za mene. Zestoko mi se dopada, i fizicki i po pitanju agregata. Ne zalim se ni sa sadasnjih 250ccm, realno nemam neke potrebe za puno vecim, ali ovih 350 bi pruzili mnogo mirnijih 100-120kmh, nego sto imam na svom motoru, jer sam cesto na auto putu. Ali cena :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Cena mu je kao što se prodavao novi Yugo,ako se ne varam. I prvi pomak kubikaže iz Kine na koji se skoro svako od nas predodredio kao sledeća varijanta,dodje 3500 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će ga ipak dugo biti na tržištu,i da ću stići na red da ga kupim,da ne prodje kao ovaj moj zxmco. Verovatno će i njemu pasti malo cena dogodine,taman da se organizujem do tad (treba ubediti određenu osobu da mi sad treba još jedan motor). A treba ga i isplatiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je trebalo u garazu, ali racunam da ovde ljudi vise citaju... Treba da spremim motorce za sezonu. Sta se radi, i sa cim (zamena ulja, neka ciscenja, podmazivanja, kontrole...) i ima li neko service manual za ZXMCO ili za Kinroad (skoro da su isti...). Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani, potrebna mi je informacija gde i za koliko para mogu da kupim, u Beogradu, akomulator za Chitumu 12V; 3-4 Ah ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Mart 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kolike su dimenzije Deki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan SYM Classik Wolf 150-premijera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole 11 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Hm,zamalo pa scrambler.Svidja mi se motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 3, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ovaj Sym kod nas da se kupi, neki podaci, cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ovaj Sym kod nas da se kupi, neki podaci, cena ? Nema ih prvenstveno zbog cene.Ima model XS 125 vrlo vizuelno slican YBR za 1390e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 3, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Јој, што је симпатичан. Да им је седиште "клот" и да је вретенаст издувни лонац - право ретро моторић. А има Sym--ова код нас, салон сам видео у уличици тик поред "Ластине" бус станице у БГ-у. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Mart 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kolike su dimenzije Deki? 135 x 120 x 75 mm(duzina x visina x sirina) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan SYM Wolf 125 je, cini mi se vise retro.Cak ima i takav lonac,mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Mart 3, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je previše običan ovaj sym.Kao mz.To ko voli,voli. Onaj raptor daytona mi deluje i elegantno i ozbiljno. Ljudi,kad počinje sajam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Mart 3, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od 11 do 15 marta (do 21h) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...