Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ja danas otvorio sezonu 2009  ;D ;D Vreme je bilo fenomenalno za voznju, jedva sam se skinuo s motora! I jos mi stigla neka roba iz Louis-a  :) :) Veselja nikad kraja! :) :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

da se upisem i ja za danas, morao se obrnuti koji krug...

jos kad stigne ovaj pravi motor...

mislim da mi vreme nece biti bitno...

• Svrati ponekad, 261 postova

Ja danas otvorio sezonu 2009  ;D ;D Vreme je bilo fenomenalno za voznju, jedva sam se skinuo s motora! I jos mi stigla neka roba iz Louis-a  :) :) Veselja nikad kraja! :) :)

da se upisem i ja za danas, morao se obrnuti koji krug...

jos kad stigne ovaj pravi motor...

mislim da mi vreme nece biti bitno...

Na danasnji dan Dragonfly otvorio vlastitu sezonu predjavsi okruglo 99km.

• Svrati ponekad, 458 postova
  • Motocikl: gpz 500 s

15:00 PM

Iz radionice skrivene od pogleda ljudi,začuo se tihi vergl,blago zanošenje šasije u desno i svih 150 ccm bilo je trenutno u funkciji.

Polako se otvaraju radionička vrata i tek jedan snop svetlosti najavljuje da će se desiti nešto krupno.

Primetno je zatišje okoline,koja sa zebnjom posmatra scenu koju je duboko u srcu pokušala da potisne.

Polako se otpušta sajla kvačila i mašina krece u novo iskušenje.

Napolju žena i stara majka ispraćaju vozača sa neizgovorenim ali večnim pitanjem:o,dal će da se vrati?

Krećemo polako,prva,druga treća,...

Zatim kočenje,sastavljanje rada mašine,trenutni odaziv gasa,i ispaljivanje kao iz katapulta...

Nikad nije bio bliži osećaj unutrašnjeg sagorevanja...

Neznam šta mi bi da lupetam ;Dvaljda sam srećan što sam danas vozio svog Kineza,nadam se da su i ostali našli vremena da se provozaju..

P.S.proverite pritisak u gumama,moja zadnja je imala tek 1 bar!!!

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

TO JE DUH , JEL STARA  MAJKA POLILA VODU ZA TOBOM? MISLIM DA SEZONA SA SRECOM POCNE!!JA JOS NISTA MASINA MI ZAROBLJENA IZA CHETRI KUBIKA SUNDJERA U MAGACINU HTEO SAM DA CRKNEM! ;D ;D

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

ma i oblak natrkljachio ono njegovo sokocalo sto pravi ko skadar na bojani zagradio mi betaniju nemoz prici a ne mogu da mu pomeram sve to vise creva na sve strane treba da mu zgazim nesto ili izgubim pa da me se odrekne preko novina!! ;D ;D ;D

• Drug član, 2265 postova

Често бацим поглед на огласе, чисто да видим како се крећу цене кинеских крузера и схватио сам да већ јако дуго нема ниједног Qingqi qm250. А кад мало боље размислим ни не сећам се да сам га икада и видео у огласу. Има ли неког логичног објашњења за то? Или су људи генерално задовољни или их није пуно продато или нешто треће... Шта мислите о томе?

Поздрав

Evo sta mi je napisao momak koji vozi gsxr750, nadam se da ne zamera ne citatu.

suzukiju sam veran i dalje  samo sam pukim slucajem dosao do ovog kineza,chopere ne volim i mislio sam da ga nikad necu voziti.....ali kad sam probao ovaj ja se odusevio koliko je udoban i kako ga je lako voziti.imam prijatelja koji ima yamahu rojal star 1100 ccm novu,onda probao njegovu i josh vise se odusevim....i et zavolim i chopere tako da sad  imam i suzukija i chopera ,jest da je mala kubikaza i da je slab al meni je super za uzivanje Zelenko

Izgleda da ljudi uzivaju u njemu i da ga zato nema po oglasima, a kad sam bio kod prvog vlasnika da prevedem motor, videlo se da ga je puno voleo, cak je i njegova zena kukala i plakala za motorom koji je morao da proda zbog finansijske situacije.

Ne znam koliko sve ovo ima veze sa realnom situacijom, al ajde da napisem. ;D

Moj je jedan od jedno cetiri komada koje sam video u oglasima u zadnjih, pa recimo godinu i jace.  Pratio sam oglase dosta dugo jer sam bas jurio ovaj model. Koliko ih je prodato ne bih znao i da li to ima veze sa razlozima, nema ih kao Princeva na svakom cosku, ali nije da ih nisam vidjao po drumovima.

Nego, kad se vec svi vec hvalite sa voznjama, presao sam danas nekih 100km i bas mi je prijalo, ako zanemarim nesto guzve po Beogradu.

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

@Blackbite

ove zime i ja sam resio da pazarim kineza i to bas od 250ccm

trazeci po svim oglasima, googl-ajuci po internetu, pored nikolinog nasao sam jos

cinimi se 2 kom ali poznavajuci Nikolu i posto su nam se akcije poklopile....

Dok sam trazio nalazio sam dosta komada 125 i 150ccm i u glavnom ljudima je glavni razlog

to sto su im motori te KUBIKAZE slabi a ne zato sto su kinezi iliti neki drugi.....

• Zainteresovan, 830 postova

Napolju žena i stara majka ispraćaju vozača sa neizgovorenim ali večnim pitanjem:o,dal će da se vrati?

Hhahahahaha umreh od smeha, hvala ti prijatelju!  ;D ;D ;D

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Novosti iz SPRINT -a, pocenjemo sa losim vestima od Raptora od 300cc nema nista, ona zujalica isto tako a prebacivanje na novi kurs evara ce biti do kraja meseca (a dotle je kurs 82, ko hoce nek pozuri) Obogatice ponudu do 50cc bice nesto jaci skuteri isto tako i 125 i 150cc neki novi modeli ali ono sto je vredno pomena stize PRINC od 250cc najzad ;D Ako mi banka odobri kredit stizu kozne jakne za motor(sa sve protektorima u njojj) po ceni od 12000 dinHF-160.jpgHF-167.jpg, goretex jakne po 6500 dinHF-211.jpgHF-204.jpg, kozne rukaviceCopy-of-HF-503.jpg po 3200din,kozne cizme Copy-of-HF-601.jpgpo 6000 ma cudo kozni stvari za dobru lovu.

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Druga nama bratska zemlja, Pakistan  ;D Najbolje je od svega je sto je prava koza

Oprema mi deluje bas fensi  :D  Mislim, cini mi se da je OK kvaliteta, bar na slikama  :)

I da, pusti jos koju slicku  :)

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Koliko sam ja shvatio ovu opremu jos uvek nemas, nego planiras da je nabavis, ako ti odobre kredit ???

• U prolazu, 87 postova
  • Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900

Roba je na carinarnici BG, ako nema kredita ode Fiat Puntno 1.1 s, 98 godiste, crvena boja,2 x air bag u dobrom stanju oce neko da kupi?

• Drug član, 3087 postova

Druga nama bratska zemlja, Pakistan  ;D Najbolje je od svega je sto je prava koza

Пакистан, кажеш?

Сад ћу да те тужакам модерима да се занимаш офтопиком.

• Svrati ponekad, 261 postova

Jos uvek 122.180 din, ali do kraja meseca bi trebao da poskupi na 1490 evra po sadasnjem kursu.

ajde sto poskupljuje to je normalno u nasoj zemlji ( u kojoj vise nista nije normalno)ali sto nema novih ponuda( modela ,vece kubikaze itd...) TO JE BEZ VEZE I BEZ PRAVOG IZGOVORA.

motori vece kubikaze se vec odavno prodaju u zemljama oko nase

nasim dilerima se isplati prodavati manje motore em su jeftiniji (malo u nabavci )

em u prodaji.Kupuju ga deca posto nemaju A kategoriju.

Znaci strasno nemam reci

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja