Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. hvala a dobio sam i informaciju da mi ti mozes reci sve sto me zanima o ovom motoru, pa ako te ne mrzi daj mi bar broj servisa u koji da odem. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi reci gde živiš pa ću da ti pošaljem sve servise koje zanm a da su dobri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan blok63 novi beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si komšija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan pa kod kuce za kompom i sa pivom, hladno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pametno bogami Kad otopli, možemo da vitlamo po blokovima ;D A šta hoćeš da uradiš u servisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šta nemogu da verujem da si kupio to s***e od motora ;D ;D ;D Ma šalim se ima ovlašćeni servis u III bulevaru br.62 "PLACET" ul.Vidikovački venac 106 "Boske" Za njih sam čuo da su ok. A ako želiš da se provozaš možemo da organizujemo vožnjicu do Smedereva gde sam ja održavao motor dok je bio u garanciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Smederevo ti je najbolje odredište, momci rade kvalitetno i upola jeftinije nego u Bgd, bar sam tako čuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi koliko je motor prešao? I sve što ti treba naravno mi se obrati, ono što mogu da ti pomgnem tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan 5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan vec sam slao ovu poruku ali mi obavestenja brze stizu na mail nego ovde pa ne znam kako ovo funkcionise. naravno da sam za voznju po blokovima i za Smederevo i svakko drugu akciju, samo da otopli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idi u profil i isključi bilo kakva obaveštenja na mail...zatrpaće te bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa šta će ti ovlašćeni servis? motor ti nije u garanciji tako da treba samo da redovno menjaš ulje i to je to osim ako nemaš neki drugi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ga od jasminka Vir koji se spominje na forumu i ne mislim da bi ma prevario ali on ovaj motor nije ni vozio! iskljucio sam u profilu obavestenja i to me spasilo ali i dalje je ovde sporije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nece biti problema a motor je u garanciji do maja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Decembar 29, 2008 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma sredićeš to, nije problem. A od Jasminka? Video sam oglas i sliku, ok je. R.I.P. ima isti takav, pa ti može više pomoći, a ti samo na proleće promeni ulje i vozikaj se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet stalno proveravaj šrafove, zadnji lančanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Garancija je 2500 km ili godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. nadam se da si dobio odgovor, vidimo se na prolece sigurno, meni daljina nije problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam odgovor ali ne moraš samo zbog toga već i ovako uz točeni antifriz da se družimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan naravno da nije samo zbog toga, i volim antifriz, mada u motor ne ide!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 29, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma izgrunfovaćemo nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Decembar 29, 2008 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan tko lijeti vredi tko ne lijeti ne vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja o gumama.. Metzeler je oko 100e,sto mislim da je dosta skupo. Kenda bi mi odgovarala,jeftinija je,iskopacu ih gde ih ima i provericu za cenu. Pireli ima dobre gume,a mislim da su cene kod njih manje,probacu da i o njima nesto pronadjem. Pisite ako imate neke telefone ili adrese u vezi sa gumama. Zoltane,neka te motor dobro sluzi(a verujem da hoce),nemoj mnogo da brines,nisu to igracke vec pravi motori sa kojima mozes lepo da se provozas. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 30, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam KOMPP CO,nemaju Kendu ni 15 ni 16 coli koje bi odgovarale nasim motorima.15 nemaju uopste,a 16 imaju 130/90-16 kosta oko 5000din.ali nam ne odgovara. Zvao i Kelenu,imaju Metzeler130/90-15 kosta oko 6500 din.proverice da li je tubeles.Zvacu ih opet predvece.Kazu da ce na prolece dobiti u toj dimenziji Pireli guma i da je oko 6000din. Sta je sa Savinim gumama?Ima li ih ko? Mada ako bi bila ova Metzeler tubeles,uzecu je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...