dragonfly 5 Napisano Avgust 31, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio na odmoru vratio se i napokon provozao svoj motor nakon 20 dana.Sta reci uzivanje .Na moru sam vozio Piaggio Beverly 250.Dobar skuter ali mi je veci gust moj mali skromni JIN LUN 250. Vidimo se ovih dana na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče u Vrčinu i upoznao Forresta legendu Tih 10 minuta smo započeli milion tema, mislim da nismo prestali sa istovremenom pričom obojica ;D Eto sad poznajem 1 komad forumaša, do sad 0 ;D A da, bio sam i na Avali, kod MK Familija, mnogo motora, skutera, čak i po neki trajk...ali nisam uspeo da vidim ni jednog "Kineza"? Moji utisci: nije loše, iako sam bio popodne oko 5-6h, bilo je prepuno, toliko da nije bilo više mesta za ulaz motorima. Točeno pivo ok, najviše se motao i gledao Transalp (pardon braćo Kinezi!) našeg forumaša iz Pančeva, m1losh-a..."pucači" na zadatku...lepotica (ne baš puno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Slayer, normalno je to. To je dokaz dobrog podmazivanja masine. Vazno je samo da za tih 2000km ne potrosi ulje, bar u nekoj velikoj kolicini. Kada kupis kineza odmah ce poceti da otkazuju neke sitnice. Meni stop svetlo (ne gasi se) sajla za km sat (pukla) volan se ne mota do kraja u desno ( u servisu postavili sajlu za kocnicu pa udara u viljusku). Sa samim agregatom nisam imao nikakvih problema niti sam ikog cuo da se zali na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Avgust 31, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan hvala blackbite katalog je odlican... dobro dosao baneBP... ostalim pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 31, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Slayer, normalno je to. To je dokaz dobrog podmazivanja masine. Vazno je samo da za tih 2000km ne potrosi ulje, bar u nekoj velikoj kolicini. Kada kupis kineza odmah ce poceti da otkazuju neke sitnice. Meni stop svetlo (ne gasi se) sajla za km sat (pukla) volan se ne mota do kraja u desno ( u servisu postavili sajlu za kocnicu pa udara u viljusku). Sa samim agregatom nisam imao nikakvih problema niti sam ikog cuo da se zali na njega. Polomila ti se iglica mikroprekidača za stop svetlo pa je zalepio i svetlo ti stalno gori, obično se to dešava na levoj ručki kočnice (kao i meni, zato i znam). Jedini lek je zamena nekim sličnim mikroprekidačem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam taj problem sa mikro prekidacem resio tako sto sam ga otklonio ;D. Sada motor palim prednjom kocnicom a i kada kocim naglo onda prednja pali stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dugo smo vec pricali o tome da idemo na Frusku goru al nikako to da uradimo,e pa juce smo bili!!! ;D Isli smo Dzax,Blackbite i njegova lepsa polovina i naravno ja.Krenuli smo ka Indjiji nastavili putem za NS i posle se odvojili ka Fruskoj Gori,stali smo na Iriskom vencu kod spomenika da malo odmorimo i protegnemo noge,put je bio pun rupa al je zato prolazio kroz prelep predeo prepun S krivina.Posle smo nastavili ka Petrovaradinu gde je put bio malo bolji(tacnije bez i jedne rupe)i tu smo vozili malo brze i trenirali malo obaranje S krivina. U Petrovaradinu resili malo opet da odmaramo i da napunimo stomake(@Blackbite ;D) uz povremeno zapitkivanje roditelja dal mogu da slikaju klince na motorima.Posto smo hteli da po svaku cenu izbegnemo vracanje starim putem do Pazove resili smo da idemo preko Iriga i Rume,i zaista nismo pogresili jer put do nazad je bio mnoogo lepsi,prepun uzbrdica,krivina a nijedna jedina rupa na putu.Malo mi i zao sto nisam bio suvozac pa da nemoram da pazim na saobracaj nego samo da se divim okolini al opet posle bi mi bilo zao sto nisam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ....i jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan ....jos malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 1, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Lepa voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne slike! Bio sam ja na fruskoj gori ovog proleca ali autom . Stvarno je prelepo. Zasto niste bili i do onog bombardovanog tornja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidim da vam je bilo prelepo! Lepe slicice! :) Jbg, ja nisam mogao zbog nekog posla... sad mi zao sto nisam isao... hebem ti obaveze! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan super voznjica ,i fotke drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi ste se i sa putopisima odvajali u ovu temu? Kakve veze ima sto je motor kineski? Treba da stoji gde i svi putopisi, a ovde ostavite link ka njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidim da vam je bilo prelepo! Lepe slicice! :) Jbg, ja nisam mogao zbog nekog posla... sad mi zao sto nisam isao... hebem ti obaveze! > Sta da ti kazem osim: pojedi se od muke! Lepa mesta smo posetili, a i put je odlican. Dve trake u jednom pravcu krivina za krivinom, ustanovili smo da ovi kruzeri ipak mogu lepo i da se obaraju, cak smo primetili da ni oni sa R-ovima nisu puno brzi od nas. Trebali smo da napravimo par video zapisa voznje da te malo nerviramo-ustvari jesmo, ali nista preterano znacajno. A bilo je i lepog offroada u kome sam ja posebno uzivao. Takodje smo ustanovili lepu razliku u brzinomerima. Dok kod Slayera pokazuje 60kmh kod mene je 55kmh, na 100kmh, njegovih kod mene je izmedju 85 i 90. @ Bogda Koji toranj ??? @Lalajko Pa da bi imali sto vise stranica, da se smorite i otvorite nam podforum ;D ;D ;D Ne znam zasto, to je i meni palo napamet. Slayer-u, znas sta nam je ciniti sledeci put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidim da vam je bilo prelepo! Lepe slicice! :) Jbg, ja nisam mogao zbog nekog posla... sad mi zao sto nisam isao... hebem ti obaveze! > Sta da ti kazem osim: pojedi se od muke! Lepa mesta smo posetili, a i put je odlican. Dve trake u jednom pravcu krivina za krivinom, ustanovili smo da ovi kruzeri ipak mogu lepo i da se obaraju, cak smo primetili da ni oni sa R-ovima nisu puno brzi od nas. Trebali smo da napravimo par video zapisa voznje da te malo nerviramo-ustvari jesmo, ali nista preterano znacajno. A bilo je i lepog offroada u kome sam ja posebno uzivao. Takodje smo ustanovili lepu razliku u brzinomerima. Dok kod Slayera pokazuje 60kmh kod mene je 55kmh, na 100kmh, njegovih kod mene je izmedju 85 i 90. Veruj mi, krivo mi je sto nisam bio ali nema sanse da se pojedem od muke ;D ;D I meni je bilo extraaaa... ;D ;D ;D Mogu kineski kruzeri da se obaraju ali cim pocnu da plivaju(oh, kako to oni lepo rade) dosta! Nejde im bas naruku njihov ram i volan... He he, jel se ti to malo zekis za ovo sa R-ovima ili si ozbiljan??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da li mi se cini,ili Slayer i Dzax imaju problem sa vrucinom ispod kacige? (ponekad);D ;D ili je to samo za potrebe slikanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 1, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite Ne znam kako se zove toranj ali ste samo trebali da nastavite putem kojim ste dosli do onog velikog spomenika. Neka mi neko iz NS pomogne u opisu onog bombardovanog tornja. Pored njega je i odmaraliste elektro distribucije ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Forrest Pa za sliku sam spreman da skinem kacigu ;D @Bogda Aj objasni gde je taj toranj da znamo za sledeci put.A bice i sledeci put @Blacbite Ako mislis na to da ponesemo GPS slazem se ako ne onda pojasni. @Wolflord Ma sledeci put da ides sa nama i nema izvlacenja. @Lalajko Za sledeci put stavljamo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Septembar 2, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan super vam je voznja... zavidim vam prvenstveno na drustvu, ja i ako podjem negdje, moracu sam... inace polozio sam kategoriju, sad se polako rostiljam dok mi ne udare pecat u vozacku pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Sada odoh do garaze da vidim i slikam Chitumu, jer to nisam uradio po onoj jucerasnjoj kisi, a o ponasanju motora i ostalom u utorak. Kao i sto sam ocekivao, Motor je bio izuzetno prljav, lanac skoro suv i prljav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Sada odoh do garaze da vidim i slikam Chitumu, jer to nisam uradio po onoj jucerasnjoj kisi, a o ponasanju motora i ostalom u utorak. Zasluzio je prvo pranje i podmazivanje lanca (posle vise od tri godine). Moji utisci: -Dobre osobine Chituma je izuzetno udoban motor i pouzdana masina kojom se moze ici bez problema i na duge relacije; Veoma upravljiv i stabilan Izuzetno mali potrosac; Dobro ponasanje po vlaznom putu; Za sva ubrzanja i brzine do 70 km/h ne oseca se mala kubikaza, tezina motora i vozaca... -Lose osobine, Kada su upaljena svetla regler ne postize da dopuni akomulator, pa u slucaju potrebe, veoma tesko pali, ili mora da se upali na kurblu (dovoljno je pre gasenja da se svetla ugase nekoliko desetina sekundi, pa sa sledecim paljenjem nece da bude problema) Brzinomer i obrtometar lazu izgleda. Nemoguce je popeti brzinu na preko 70-75 km/h, i preko 7000 o/min iako se oseca, po zvuku masine i vetru da i dalje povecava brzinu i obrtaje. Pukla je veza (od vibracija) rol bara ram motora(slika) ali nista opasno i tesko za sanaciju. Na slici je i slika kilometar sata Chitume 150 kojoj je zavrseno razradjivanje masine posle vise od tri godine. Nadam se da vas nisam "udavio" ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Deki59 Nisi nas udavio, imamo skoro isti motor i skoro iste probleme sa tim da nece da predje po kilometar satu odredjenu brzinu! Juce sam oterao motor na drugi servis i dok sam se ja tako zalio serviseru oko raznih stvari pa i oko toga naterao sam ga da sedne i da proba i zakljucio je da mi proklizava lamela i da zbog toga nece da povuce preko 85 km/h, a kako serviser tvrdi morao bi Kinroad 150ccm da izvuce oko 110-115km/h! U svakom slucaju menjaju lamelu danas, sutra, pa mogu da vam javim da li se nesto promenilo na bolje! Mada da ne bude zabune imaju i probleme sa satovima koji jednostavno nece da pokazu vecu kilometrazu od odredjene! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Људи, је ли неко од "Шаолин рајдерса" паркир'о испред "Маринера" у Земуну у суботу поподне Kinroada 150? Otash, да то ниси био ти? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...