Slayer 12 Napisano Avgust 16, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra dolazim i ja pa se vidimo pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ajdemo ljudi sutra na krckanje i voznjicu do drugara u S.Pazovi NikolaCruss i ja dolazimo sigurno ( Blackbite,donosim ti Motul5100,2 litre ti je dosta?) Jupiii!!! Dosta, kako nije jos ostane i deci-dva za dolivanje - zlu netrebalo. Hvala sto me nisi zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jupiii!!! Dosta, kako nije jos ostane i deci-dva za dolivanje - zlu netrebalo. Hvala sto me nisi zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 17, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Forest, ulje se za sada koliko sam primetio bolje ponasa nego Repsol. Istina nisam imao prilike da zagrejem masinu kako valja pa jos uvek nisam video ponasanje na radnoj temperaturi koju verovatno nisam postigao. Ono sto sam odmah primetio je da je malo tvrdji menjac kada je hladan i malo je odbijao da ubaci u drugu, ali to je verovatno samo dok se ulje nije "razbacalo" kako valja. Sve u svemu nisu blesavi Ducati, BMW, Harley i Guzzi sto rade suvo kvacilo. Steta samo sto nisu "malo" jeftiniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 18, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan e drago mi je druze da je ulje resilo problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 18, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 18, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A, krckanje bilo extra, pasulj najbolji u zivotu! Lepa voznjica, lepo drustvo = sto pre ponoviti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 19, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Toplo preporucujem, ajte s nama drugari na Goliju za vikend: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22506.0 Extra prilika pred kraj sezone! Sto rece jedan, ko da prodajem paprike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Alo drugari, sta ste se ucutali, ide li neko na Goliju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Avgust 21, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 21, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan naravno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam juce u Nis i kupio litar Motul-a SCOOTER EXPERT i Ngk svecicu. Sinoc stavio svecicu i za razliku od njegove kineske koja je izgurala preko 12000 (i dalje radi ali rekoh da imam bar rezervu ;D) malo bolje i ujednacenije radi na ler gasu. Ulje danas menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 21, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zo! Nema te 100 godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista od moje Golije, obaveze, obaveze Ali bice i nekih drugih voznji! Ako idete na to krckanje jos neki put javite!!! Forrest i Nikola lep provod na Goliji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Zo_Lee ! Gledao sam tvoj motor i stvarno je dobar. Mislim da je cetvrta strana. Interesuje me kako se cuju ovi louis topovi. Da li su to otvoreni topovi ili ne. Ajde postavi neki klip da cujemo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Forrest nema na cemu, samo jos da dodam da ocekujemo gomilu slika kad se vratite Da vam zavidimo jos malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6062 Napisano Avgust 22, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekamo, uzdžebani maximalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da poželim sretan put našim shaolin ridersima. I ako je moguće da neplaše narod kada stignu sa svojim besnim makinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Avgust 22, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Avgust 22, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put drugari i lepo se provedite! Popijte nesto i za nas. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima... Putnicima zelim sretan put, i da znate da vam zestoko zavidim. Meni je polaganje 30. pa onda procedura oko zamjene vozacke... Ma necu biti putnik ni za mjesec dana. A i onako sam solo, nemam nikakvog drustva, u Crnoj Gori nema skupova (osim Sutomora, a sva je prilika da necu imati vozacku do tad) tako da je pitanje kad cu i ja na pravo putovanje. Inace sam zamjenio ulje po preporuci forrest-ovoj (hvala druze) i mogu zakluciti sledece: lamela bolje lijepi iz visih obrtaja (mislim da je blacbite opisao slican problem, zivo me interesuje ima li kod njega promjena posto je usuo motul?) a vibracije su se smanjile po mojoj procjeni oko 10%. Sad se moze voziti i 70km/h a da ne dobijem slom zivaca i trzanje nogama. Posto je u pitanju jedan cilindar i 150ccm mozda bi neko sa istom masinom mogao dati neki komentar na temu vibracija. Napravio sam jos jedno 200km po komsiluku, sad komsije izlaze na kapiju i gadjaju me pokvarenim jajima Eto toliko od mene, i jos jednom, zelim vam vrhunski provod, kao sto ce bez sumnje i biti... Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mirko, evo da ti kazem da na mom Kinroadu 150 ccm, koji takodje ima jedan cilindar, javljaju se vibracije na 6000 obrtaja u veoma uskom opsegu, izgleda da tu dolazi do neke rezonance. Motor se vozi do 75km/h bez ikakvih problema i bez vibracija, na 75km/h a to je otpriliki malo preko 6000 obrtaja/min javljaju se malo jace vibracije ali u veoma uskom opsegu i tako da kada motor predje preko 80km/h sto je skoro 7000 obrtaja vibracije se smanje, zvuk predje iz onog brundavog u neki MZ zvuk, ali ide i mirniji je. Mislim da ne mozes ocekivati vece brzine od 100km/h kako god okrenes, makar moj ne moze brze od toga, ali to sam znao i kada sam ga kupovao A najlepsa brzina za voznju je 70km/h po mojoj trenutnoj proceni, mada ja sam tek 1500km presao sa ovim mojim Kinroadom Nadam se da sam malo pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...