grdoje 3 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Opet ti kazem ,classic je od ove godine, ne od prosle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marisol 4 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Bgd,Lion Prijavi odgovor kao problematičan Opet ti kazem ,classic je od ove godine, ne od prosle. Ako meni kazes, ja ni ne tvrdim da je od ove ili prosle ili... Pusti godiste,dajte neki info konkretan..ajde ljudi tema 25-6 strana, sigurno neko zna(samo mozda nece da mi kaze ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 3, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan kod mene u pazovi,2 lika ga voze,ako ih sretnem pitacu ih kako ih sluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Jul 4, 2008 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je krenulo pljuvanje po Sprint Classic pa da se prijavim. Ponosni vlasnik od 23.06. tj. već 10 dana i 200 i kusur kilometara. Kao što sam pre naveo za mojih 2 metra visine i skroman budžet jedina normalna kupovina. ipak ne umem da ubacim slike, pa stavljam hiperlink prema slikama: Slika instrument table: http://www.screenshots.cc/show.php/13437_03072008014.jpg Slika makine: http://www.screenshots.cc/show.php/13436_03072008006.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav grdoje,ajde reci nesto za raptora, al ne za tvog, vec za ovog u prodaji... i imate li u planu dolaziti u crnu goru? (mislim na prodaju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 5, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je u prodaji je takodje kvalitetan, ali je mala kubikaza za motor tih dimenzija. Sto se tice CG, nemam nikakvu informaciju da cemo imati predstavnike na tom trzistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E, ljudi, umesto foruma citajte od utorka crnu hroniku u novinama, ima da odrobijam i uvoznika i servisera!!! JBT stoji mi motor, a ja idem kolima na Adu, EJ! Stoje delovi na carini, znas kako je, papirologija?!?!? A lepo mi rekli da imaju lager svih delova kad sam kupovao?! Rekli su mi u ponedeljak, ako ne bude u ponedeljak ima da posizim stvarno. Mislim da novi kupci kineza, a kakav je trend nemastine, bice ih sve vise kod nas, treba dobro da prouce ove nase postove, cini mi se da je izbor uvoznika mnogo bitniji nego izbor modela. Tako da cemo u jednom trenutku sabrati sva ova nasa iskustva na jednom mestu da ljudi mogu uporedno da pogledaju i procene sta im je ciniti. Ja da sada kupujem ponovo, definitivno bih pre uzeo sprinta nego kinrouda, jer evo me na pola sezone, i jos uvek se macujem sa njima, a pocelo je u februaru. I to, sreca pa su promenili servisera, jer bi do sada bilo krvi do kolena! Pritom, imaju samo jednog servisera u staroj pazovi. I mene sad zivo zanima sta bi bilo da sam iz Kule kao Zo_lee, ili nedaj boze dalje, kad sam odvezao motor na redovan servis, koji pritom kosta 4.000 din, u utorak, s namerom da se po zavrsetku istog okrenem i odem nazad motorm, recimo, a oni mi rekli dodji sutra?!?! Motel Stara Pazova? Sumnjam! Neznam kakva su iskustva japanaca, ali imam utisak da se ovi uvoznici kineza prilicno ponasaju kao da uvoze miksere, a ne motore. Ovi iz Top Shopa, uvoze kinrouda, kazu mi da su ih dosad prodali 400 kom. Pa majku mu, sto se onda vec jednom ne organizuju?! A reci cu vam i zasto: oni ovo rade sa strane, inace su uvoznici jos trista cuda, Gas dzinsa i ko zna cega jos ne. Ovo im je kao ono, aj kupimo jedno tri tone motora, pa da vidimo sta ce biti... Neznam, mozda nekome izgleda da ja kukam previse, ali realnost je vrlo jasna, za pola godine, imao sam na motoru jedno 7 razlicitih sranja, struja, pukao branik, pukao rol bar, sad crkao skroz, nema dela koji se pokvario, skidaj obloge sa svecica, neradi kilometar sat i pokazivac brzine, iskrivili se nogari.... I za kineza, malo je mnogo... Presao sam tek 700 km. Sta bi bilo da sma pokusao da ih predjem u cugu? Obzirom da je ovo tema za kineze, mislim da je red da kazujemo realan sud o njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirko_pet 1 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sto je u prodaji je takodje kvalitetan, ali je mala kubikaza za motor tih dimenzija. Sto se tice CG, nemam nikakvu informaciju da cemo imati predstavnike na tom trzistu. Svaka cast na azurnosti, ja sam novi, al ste vi brzi... Grdoje, sta mislis moze li se kod vas uraditi izvoz za Crnu Goru (da mi skinete PDV da ne placam dva puta)? Musterija sam da kupim, al me mnogo izadje ako platim dvije carine, dva PDV-a, prevoz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 5, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ima nesto u najavi sto ce bitno popraviti utisak i usluge vezano za kineze,ali ne bih za sad vise da pricam :-X ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 5, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E ja uskoro treba da obavim drugi servis na Princu pa javicu vam utiske,nego Grdoje reci mi koliko kese treba za to?I jal mogu taj dan da idem bajkom kuci il mora da ostane?Pitam da znam kako da se organizujem.....inace motor ide super samo da zavrsim ovaj redovni i fala. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ima nesto u najavi sto ce bitno popraviti utisak i usluge vezano za kineze,ali ne bih za sad vise da pricam :-X ;D ;D Pricaj, pricaj, pricaaaaj! :) Nemoj nam to zadovoljstvo uskratiti druze! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Jul 6, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,ima nesto u najavi sto ce bitno popraviti utisak i usluge vezano za kineze,ali ne bih za sad vise da pricam :-X ;D ;D Jesi li olupao kofere o glavu onom tvom serviseru pa imamo jedan problem manje? ;D Sta, sta, da cujemo??? @NikolaCruss Bio sam kod njih u Novoj Pazovi, nije Stara i sta god sam pitao sve imaju. E sad ne znam da li treba tebi nesto posebno specificno ili te zajebavaju... Moracu da odem za koji dan kod njih ostavio sam im spisak da mi urade cenovnik, za ono sto me interesuje, a takodje cu da se raspitam i za cene za sprint i qingqi, jer 90% delova pasuje sa jednih na druge. Jedina je razlika u tome sto ja nemam garanciju pa nisam vezan za nijednog uvoznika, ali mi je kinroad najjednostavniji jer sam na 5-6 km od servisa. Inace stigla im gomila motora i delova pre par dana tako da proveri jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, permutovao sam, Nova Pazova je, a znam, bio sam kod njih kad su im stigla dva slepera novih 250 cc kinrouda, bas to mi je i cudno. A posebno mi nije bilo jasno sto su me nazvali, rekli mi crklo to i to, mi neznamo nista, zovi uvoznika i pitaj, pa su mi onda uvoznici rekli da je na carini deo, zajedno sa drugima, a to ce se malo sacekati. Mislim iskreno da me nesto loze, al ajde videcemo, da ne gresim dusu.Inace sam serviser u Pazovi mi zaista deluje kao relativno strucan i fin covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pozdravio vas je sve Dzax, dolazi tek krajem meseca.... Kako krajem meseca ??? rekao je 7-8 dana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tinkerbell 0 Napisano Jul 6, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ....................................Jos jednom znaci da napomenem: Dzax se vraca krajem meseca!!! Poz sa njegove strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Steta, bas smo planirali da vodimo ekipu na kupanje na jezero... Hteli smo da zovemo Dzaxa i jos neke ljude dobre volje pa da zajedno idemo na kupanje ono jezero gde smo isli danas ja i Slayer je extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 6, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jes al ja sad dok ne odradim servis nejdem nigde.....mada nadam se da cu ove nedelje da zavrsim sve....zavisi sta kazu ovi iz NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam presao oko 250 km za jedan dan...tacnije, Novi Sad - Ruma - Sremska Mitrovica - Jarak - Hrtkovci - Nikinci - Brestac - Pecinci - Simanovci - Zemun - Novi Sad. Motor se extra ponasao, doduse imao sam jednu malu neprijatnost, tacnije, imam filp-up kacigu, u jednom od sela mi je bio podignut prednji deo kad mi je uletela pcela u predeo leve slepoocnice i ubola me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Jul 7, 2008 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :D Je l' mnogo otekla glava, pa si morao da skineš kacigu ;D ;D Inače, lepa vožnjica, verujem da si uživao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jul 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Imam problema sa urednikom foruma, pa zato menjam nick... Jos jednom znaci da napomenem: Dzax se vraca krajem meseca!!! Poz sa njegove strane nikakvih problema ti nemas sa urednikom foruma vec sa samom sobom. Ipak,to sto neces da se predstavis nije problem od urednika nego tvoja stvar opce kulture. Zato ti se sve poruke i brisu. Inace,napisao bi ti to na PP a ne ovako javno ali kad si ti javno spomenula,onda sam i ja morao. Mozes mijenjati nickova koliko hoces ali mozes pisati po forumu samo sa onim nickom sa kojim si se predstavila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zvao servis u petak idem za NS posle podne tako da mozda i bude nesto od jezera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno mi se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno mi se javi. Ok druze.....a i bas bih voleo da vidim taj tvoj raptor.....e ja imam zakazano u 14:30 tako da vidimo se tad. Pozz.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jul 7, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zvao servis u petak idem za NS posle podne tako da mozda i bude nesto od jezera Odlicno! Meni se ide opet na ono jezero, lepo je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 3 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uglavnom u zgradi pored, evo ti moj broj pa me zvrcni kad budes dosao 064/ 18 90 710 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...