Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 2265 postova

Evo da se pohvalim i ja kupio kineza, ovaj put nije skuter ;) U pitanju je Qingqi Vista, '04 sa skoro 13000 predjenih. Malo cu morati da se potrudim da ga sredim da bude sve po propisu. Previse je ofucan za moj ukus, ali i da je nov opet bi morala da padne neka kastomizacija, a na racun nedostataka sam skinnuo cenu za 300-400e, tako da ce to da bude dovoljno za neke stvari ;) Malo sam se dvoumio dali da ga uzmem ili ne, ali toliko dobro vuce da nisam mogao da odolim ;D. Hvala Dzax-u koji mi je onomad dao da provozam njegov motor, tako da sam imao predstavu kako treba da se ponasa u voznji, verovatno je to i presudilo da ga uzmem (malo bolje vuce od njegovog - sory dzax ;) ) i naravno Slayer-u koga nije mrzelo da se krcka sa mnom do Obrenovca (ili bese smedereva ;D ) u subotu posle odradjene trece smene vozeci mene, na srecu njegovog princa,  u samo jednom pravcu, a i nisam ga pustio na spavanje do deset - jedanest uvece. Takodje, dva para ociju bolje vide od jednih.  Malo smo i promasili put i jedno iskljucenje (i ja radio trecu) jer je nespavanje donelo negativne posledice na koncetraciju. Obzirom na to da motor nije registrovan, i da nemam A, sve se do kraja dobro svrsilo.

Enivej za slike imate link koga zanima, nemam kad da ga slikam, a i ne drzim ga kod sebe jer nemam gde ::)

www.moto-berza.com/ponuda.php?id=13624&trazi=1&ur=1&model=117&m=Qingqi-vista (upisati "moto-berza" umesto sajt_moto_berze" baguje nesto)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Evo da se pohvalim i ja kupio kineza, ovaj put nije skuter ;) U pitanju je Qingqi Vista, '04 sa skoro 13000 predjenih. Malo cu morati da se potrudim da ga sredim da bude sve po propisu. Previse je ofucan za moj ukus, ali i da je nov opet bi morala da padne neka kastomizacija, a na racun nedostataka sam skinnuo cenu za 300-400e, tako da ce to da bude dovoljno za neke stvari ;) Malo sam se dvoumio dali da ga uzmem ili ne, ali toliko dobro vuce da nisam mogao da odolim ;D. Hvala Dzax-u koji mi je onomad dao da provozam njegov motor, tako da sam imao predstavu kako treba da se ponasa u voznji, verovatno je to i presudilo da ga uzmem (malo bolje vuce od njegovog - sory dzax ;) ) i naravno Slayer-u koga nije mrzelo da se krcka sa mnom do Obrenovca (ili bese smedereva ;D ) u subotu posle odradjene trece smene vozeci mene, na srecu njegovog princa,  u samo jednom pravcu, a i nisam ga pustio na spavanje do deset - jedanest uvece. Takodje, dva para ociju bolje vide od jednih.  Malo smo i promasili put i jedno iskljucenje (i ja radio trecu) jer je nespavanje donelo negativne posledice na koncetraciju. Obzirom na to da motor nije registrovan, i da nemam A, sve se do kraja dobro svrsilo.

Enivej za slike imate link koga zanima, nemam kad da ga slikam, a i ne drzim ga kod sebe jer nemam gde ::)

www.sajt_moto_berze/ponuda.php?id=13624&trazi=1&ur=1&model=117&m=Qingqi-vista (upisati "moto-berza" umesto sajt_moto_berze" baguje nesto)

Kad ce da padne cast bre??? :)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

e pa drugari,danas bila zipovana verzija kineske armade do Smedereva( R.I.P.,njegov surak ,i ja).Sta da vam kazem,kratka prelepa voznjica u nasem stilu (60-70Km/h),ja odradio drugi servis (R.I.P. iskulir'o zamenu nekih delova,ali ici cemo ponovo kad mu stigne sve),sve pohvale za majstore u SD,ljudi su jednostavno super.Odrade i ono sto zaboravis da im kazes, e to ja zovem SERVIS

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

www.sajt_moto_berze/ponuda.php?id=13624&trazi=1&ur=1&model=117&m=Qingqi-vista (upisati "moto-berza" umesto sajt_moto_berze" baguje nesto)

Sa srecom da te jos puno puno godina sluzi i puno bezbednih kilometara

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

e pa drugari,danas bila zipovana verzija kineske armade do Smedereva( R.I.P.,njegov surak ,i ja).Sta da vam kazem,kratka prelepa voznjica u nasem stilu (60-70Km/h),ja odradio drugi servis (R.I.P. iskulir'o zamenu nekih delova,ali ici cemo ponovo kad mu stigne sve),sve pohvale za majstore u SD,ljudi su jednostavno super.Odrade i ono sto zaboravis da im kazes, e to ja zovem SERVIS

Kosac je jedan od NAJBOLJIH servisa. To vam mogu garantovati. Ljudi su zaista FENOMENALNI.

Išli 60-70? Pa onda ja mogu da vas pratim sa mojim skuterčićem Phantomom bez problema :)

A moraću i ja u taj čuveni servis, nešto baš nisam prezadovoljan "Isom" ovde u Bgd (iako nemam ni nekih velikih primedbi)...Bolje bi im bilo da čitaju ovaj forum, nego da lupetaju...:)

Arakis,kod Ise ne bih vise otisao,ni kola da operem ! Covek nema pojma,a nema ni obraza,klasican prevarant.Kad sam bio na prvom servisu,naravno prijavio sve sto sam primetio,i izmedju ostalog i kofere koji se ne zatvaraju.E sad,nije mi to ni bilo toliko vazno,rekoh i onako su nikakvi,zamenicu ih kasnije za nesto bolje.Medjutim covek insistirao,kao ne brini,ja sam ti narucio nove.Od tada je proslo ohoho,naravno nigde kofera,ali zato kad sam mu rekao za noznu da se ne vraca poluga,"objasnio" mi je da je to u redu,i da treba da kocim,da bi legle plocice.Juce MAJSTOR primetio(jer je covek posle uradjenog servisa seo da provoza i proveri motor),i sredio sve do j....Jos me "izgrdio" sto mu nisam prijavio kocnicu.LJudi jednostavno znaju posao,ja cu od sada odrzavati motor kod njih,jer sam prezadovoljan,a i Smederevo nije daleko,lepo se i provozam malo.Samo mi nije jasno da ljudi iz Mass-a nisu provalili ovog klosara jos, i da i dalje saradjuju sa njim,strasno.Nije mi ni racun dao za servis,verovatno zato sto bih tada imao po njega kompromitujuci dokaz,ej 4400 din!! :o :o :o

• Svakom po zasluzi, 12405 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Da zameni svećicu i "nauvo" podesi rad motora na leru...to ume ;D ali za bilo šta više....mani ga mito...."podesio" mi zadnju kočnicu tako lepo da nisam mogao da idem brže od 30...morao sam da je otpustim 4 kruga da bi popustila...

• Drug član, 2265 postova

Hvala za cestitke ;D

Kad ce da padne cast bre???

Nikad da se navatamo jbg. A i nije mi motor tu pa bezveze i da ne vidis za sta castim ;D

Nego cucemo se pa cemo da "popricamo" po koju ;)

• Zainteresovan, 830 postova

Braco moja po pirincu :)

zadnjih sedam dana me zezuckao motor, nista strasno, ali gasio se, skokovito radio, mesto ravnomerno na leru, a ponekad cimao i dok vuce, pogotovu kad se ugreje. Zovnem servisera, onog novog za Kinroad, u Novoj Pazovi, kaze covek aj ti dodji da pogledamo. Sednem ja danas sa posla pa pravo kod njih. Lepa voznja, nije mnogo zezao do tamo, samo malo pri kretanju sa semafora. Covek pogleda i provali odmah, probila svecica na onom limenom sto je navucenp na nju, oprostite mi na nestrucnosti, tako da se jedan klip skoro nije ni palio. Kaze opasno je to, moze cak i da sjebe klip skroz. Sredi mi covek to skroz, za 5 min zameni, posavetuje me jos sto cuda koja sam ja kao dete u poslasticarnici pitao :) Taman da odem do plane za vikend i eto me na 500 km, tako da sledece nedelje idem na prvi servis i zamene :) Stvarno sam prezadovoljan njima! Prosto coveku milina da ode do njih, ako nista da se lepo isprica o motorima :) Pritom, u povratku je motor isao kao iz snova :) Jedva cekam Planu!!!

I da, dok sam bio na servisu, stigla su im dva slep[era Kinroada od 250 cc, nova sezona se vec priprema, bice jos ihaj brace po motoru :)

Mrki ce verovatno da ide sa nama, sto bi bilo extra, R.I.P, forest... Ekipa i po :) Ko hoce jos, naravno moze da nam se pridruzi!

Pozdrav svima!!!

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Gde se nalazi taj servis u Novoj Pazovi?

Jbte,ja sam iz Nove,al` jos nisam cuo,mada mozda i znam...ko zna... :)

• Drug član, 1260 postova

Kupih i ja kineza. Chalangera.

Pa koristim priliku da se zahvalim forestu gumpu na njegovom iskustvu sa istim modelom.

Ljudi iz Masstehnika su pripremili sve papire tako da sam ga registrovao bez problema.

Napomena za ljude iz Beograda - registracija novog motora se obavlja iskljucivo u Ljermontovoj

Servis u Novoj Pazovi je na izlasku iz nove pazove ka staroj pazovi, pise na tabli Tehnicki pregled, skretanje levo u industrijsku zonu, i onda se ide jedno 500 m i sa leve strane je taj tehnicki pregled, a ulaz od pozadi u zgradu je servis za kinroad

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Servis u Novoj Pazovi je na izlasku iz nove pazove ka staroj pazovi, pise na tabli Tehnicki pregled, skretanje levo u industrijsku zonu, i onda se ide jedno 500 m i sa leve strane je taj tehnicki pregled, a ulaz od pozadi u zgradu je servis za kinroad

Mladost Komerce (MC)  tehnicki pregled? oni su tamo,ali nisam znao da imaju i za motor.Ako je to taj servis,znam gazdu tenhickog do jaja,igrali zajedno odbojku u klubu.

Mislim da nije, oni prosto dele zgradu sa tehnickim, kako sam ja skapirao. Gazda servisa je Prle, vozi Beverly od 500 cc. Bio sam dva puta, ali jbg nikako da upamtim ime tog servisa :)

Kupih i ja kineza. Chalangera.

Pa koristim priliku da se zahvalim forestu gumpu na njegovom iskustvu sa istim modelom.

Ljudi iz Masstehnika su pripremili sve papire tako da sam ga registrovao bez problema.

Napomena za ljude iz Beograda - registracija novog motora se obavlja iskljucivo u Ljermontovoj

e dobro dosao tomerc ,i dugo da te sluzi,pa da idemo i na neki skup zajedno! Sve nas je vise u armadi  ;D ;D ;D

mislim da smo se dogovorili oko kretanja na skup samo da nas i vreme malo posluzi  ;)

ne brini Mrki,jesmo samuraji il' nismo ( uh ,to su japanci,mislio sam na trijade)

ma bice ok vreme,a i ovo su vec prave letnje kise,na oblak.Po cenu da se ponavljam,kisa kvasi,vetar sushi! ( ah,taj sushi)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja