Jump to content

Moto Zajednica

Sad ili nikad :)

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Novi KLE definitivno ali 1000e je dovoljno veliki problem da se covek odluci za neki od druga dva modela...Moj glas za GTR250.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Piaggio Liberty 125

"Da odlucim sta bih ja da li bi nesto da motor ili skuter"  ???

Pa ja sam vec odlucio ili jedno ili drugo ili comet 250 r ili neki maxi scooter. Sto znaci otpadaju kros,enduro,choperi,mali skuteri i polovnjaci. Meni treba nesto sto cime bih mogao da predjem npr 200km u cugu van grada ali i da se vozikam po gradu. Pitanje je bilo jel valja taj comet 250 r i da li ima neki maxi scooter na predlog  :) Al pod maxi scooter podrazumevam nesto bas veliko ( ja bih voleo neki burgman ili tako nesto samo za nov sigurno ne bih imao para  :( :( )

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Druže ja sam imao identično mišljenje kad sam kupovao moj motor. Pošto sam rešio da sada definitivno hoću enduraču, moj će verovatno da ide na prodaju. Inače u pitanju je Kawasaki Ninja 250R, 12.2005. prešao 5000milja, ja sam vlasnik, ima 30KW(40KS), 2cilindra 8V,DOHC, 2 izduva i maltene je "nov", još su fabričke gume na njemu. Razmisli i o mojoj ponudi, a ja naravno neću da ti namećem ništa, zato sam i dao javnu poruku da mogu i ostali forumaši da daju mišljenje o tome. Inače slike možeš da vidiš na sledećem postu :

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=3762.0

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ja sam imao priliku da vozim Burgmana i Majesty 250 i nemas pojma koliko sam se nauzivao...Pogotovo sa Majetty-jem...Veliki motor (ja+ona+gorivo preko 250 kg) stabilna, ko ladja na putu, 20 konja, dovoljno za neko lagano putovanje, dobre kocnice...Al ja bi ipak pre uzeo GTR250, velika je razlika izmedju brzinca i skutera.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja