svestenik 193 Napisano Avgust 9, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko od bivsih vlasnika ili poznavaoca ovog motora moze da napise koju recenicu o njemu ? Imam ponudu za jedan u jako dobrom stanju, 1992 godiste sa ABS-om, grijanim ruckama, ASR-om, i ostalim igrackama za relativno malo para, pa me interesuje sta su mu slabe tacke i na sta bi trebalo obratiti paznju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 9, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi malo u temama, mislim da je clan DJM jako dobro opisao takav motor i koje su mu mane i vrline. Tu je negde na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 10, 2011 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrazi malo u temama, mislim da je clan DJM jako dobro opisao takav motor i koje su mu mane i vrline. Tu je negde na forumu. Nasao po imenu clana, hvala. I ustanovio da je to njegov motor u oglasima . Sad cu jos detaljno da ga ispitam i na forumu . Hvala na informacijama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano Septembar 20, 2011 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je na kraju bilo? I meni je interesantan taj motor,jesi li ga uzeo i kakvi su ti utisci (ako si ga uzeo)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 634 Napisano Januar 20, 2012 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu priključiću se ovoj........imam ponudu za neki K75S 86godište u kompletu sa tri kofera pa me interesuje koja je vrednost takvog motora, generalno nisam neki zaljubljenik BMW-a ali ako mi je finansiski ok kombinacija ušao bi u nju, pa mi treba vaš savet. Znači pitanje je koja je tržišna vrednost jednog urednog K75S sa 3 kofera trenutno u srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2706 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Komsija zavisi u kakvom stanju je to o cemu pitas. Ako je sve ispravno i nije otrcan motor, cena je od 1700-2000 evra. Ako je motor u Novom Sadu onda znam o kojem je rec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1350 Napisano Januar 21, 2012 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Motor o kojem svestenik govori bih i ja kupio,ali sve ovisi dali ću ja da prodam ovo moje sokoćalo,i dali ću uspijeti da nađem visak novca za doplatu! A mislim da su to extra masine. U RS-u ima samo taj jedan i besprekoran je i vrijedi svaku paru! A za Srbiju nemam pojma kako su rangirani! Svakako slabo se prodaju iz vise razloga! Nase trziste slabo kupuje touring klasu,orijentisani smo samo na sport i enduro,i nesto chopera,a cak mislim da takve motore kupuju ljudi koji su namjerili bas takav motor da kupe jer znaju sta kupuju,jer K75 serije je odličan nepoderiv motor,uglavnom sa abs-om i asr-om i jos sa jos dosta opreme! I na you tubeu dosta snimaka gde ljudi BMW k75,stare po dvadeset godina pale iz prve na -20 zimi naravno,itd... Gulivere,Svestenik nije kupio taj bajk iz istih razloga kao i ja! Mada je za sada mrtva trka izmedju mene i njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Deda Dane, jel pricamo o istom K 75 S ljubicaste boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2706 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan @ Deda Dane, jel pricamo o istom K 75 S ljubicaste boje. Ne druze, ovaj u Novom Sadu je bele boje i bio je u vlasnistvu do jesenas mog drugara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 813 Napisano Januar 30, 2012 Zainteresovan, 782 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gulivere,Svestenik nije kupio taj bajk iz istih razloga kao i ja! Mada je za sada mrtva trka izmedju mene i njega! Dobro da znam,da se ne miješam. Kad prodam svoj KLE tražiću neki drugi BMW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Januar 30, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Gulivere,Svestenik nije kupio taj bajk iz istih razloga kao i ja! Mada je za sada mrtva trka izmedju mene i njega! Dobro da znam,da se ne miješam. Kad prodam svoj KLE tražiću neki drugi BMW Ja sam odustao, makar za ovu godinu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...