banconi 243 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li znate nekoga ko ume s plastikom na vrlo finom nivou? Naprsla mi je kaciga kada mi je ispala iz ruke, šaljem sličice kao prilog. Ideja mi je da se ovo ili popuni nekom smesom pa onda da se lupi neka sličica airbrush-om, ili da se dodaju neki plastični detaljčići nalik ostalim ukrasima. Bilo koja ideja, a za koju mislite da će na kraju estetski ispasti dobro dolazi u obzir. Dakle, ukoliko znate nekoga ko radi finu popravku plastike, uputite me na njega. Znam da će mnogi hteti da mi odgovore da kupim novu kacigu, čim je ova naprsla - treba je zameniti. Hajde ipak, neka na moju odgovornost ovo bude prelazno rešenje dok se ne skrpi koja stotina evra za novu kacigu. Inače, ova mi je stara jedva par meseci. Pozdrav i hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Avgust 9, 2011 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja bih dao kacigu na reklamaciju. Ako je naprsla od toga od cega kazes... Kaciga ima sertifikat i reklamacija je osnovana... trebalo bi da resis tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, ipak je to oštećenje nastalo mojom nepažnjom. Nisam razmišljao da bi uopšte mogao da je reklamiram. Osim toga, Marušin ovde nema zvaničnog zastupnika. Imam ja račun od kacige, ali naručena je iz Louis-a, stigla DHL-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Avgust 9, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nije puklo telo kacige, nego plastike za luftiranje, strukturno nije poremećena (barem ne po slikama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 9, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, to je samo tunelcic za vazduh i on je napravljen od neke mekane savitljive plastike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, to je samo tunelcic za vazduh i on je napravljen od neke mekane savitljive plastike. I meni se činilo tako, zato i nisam pohitao da kupim drugu. E sad mi još predložite neko estetski prihvatljivo rešenje, pa da pevam. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan naruchi kod uvoznika koshta 5 eura (mislim na prvu sliku crni vent shto ima linijicu , shto stoji na temenu), ja sam naruchio i stiglo mi za 10 dana ... i eto pijana stoka je oborila kacigu i sad opet moram da naruchim taj vent al kod mene je bele boje i otpao je ceo grrrr ... a ovo sa trece slike mi nije jasno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 16, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zavari to nekako da se ne raspadne na vjetru, a onda na tenane par godina razmisli kako da je estetski dovedes u red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 18, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, niti će da spadne, niti se pukotina širi, niti smeta, niti bilo šta. Samo me užasno nervira što postoji, smorim se kad god se setim i kacige i motora i vožnje i, ma u q...ac sve kad ne umem da čuvam opremu. Nego, mislio sam u stvari da li znate nekog umetnika za plastiku koji bi znao šta s tim uraditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...